1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Hic bu kadar gülmemistim, Ugur Boral dribbling filan yapmiyorki. Ugur Boral adamlari hiziyle geciyor.
    vallaha senin icin dribling, tam olarak ne bence burda dribling kavrami tam anlasilmamis, malum Turkiyede maclarda spikerlerden duydugunuz bos bos topu surmeye "driplinglerle ilerliyor" lafina cok kanmis olabilirsiniz!

bence dribling, adamin sagindan solundan bir sekilde gecmek driblingdir!
    teknigin yuksekse hizin varsa cristiano gibi goze hos hareketlerle dribling yaparsin, ama inatci ve direct oynayan birisi isen (ugur, tuncay) ozaman hizini kullanmaya calisirsin, allah ne verdiyse diye!

driblingin baska bi anlami mi var, yoksa dribling sizin icin flip flap, ball over'lar midir? anlamadim vallaha...

not: yanlis anlasilmalar olabilir, galiba istedikleri tam anlatamiyor olabilirim. Eger anlamadiginiz birsey varsa once yazin, hemen tepki vermeyin ki bende tekrardan aciklayayim eger anlasilmadiysam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    vallaha senin icin dribling, tam olarak ne bence burda dribling kavrami tam anlasilmamis, malum Turkiyede maclarda spikerlerden duydugunuz bos bos topu surmeye "driplinglerle ilerliyor" lafina cok kanmis olabilirsiniz!

bence dribling, adamin sagindan solundan bir sekilde gecmek driblingdir!
    teknigin yuksekse hizin varsa cristiano gibi goze hos hareketlerle dribling yaparsin, ama inatci ve direct oynayan birisi isen (ugur, tuncay) ozaman hizini kullanmaya calisirsin, allah ne verdiyse diye!

driblingin baska bi anlami mi var, yoksa dribling sizin icin flip flap, ball over'lar midir? anlamadim vallaha...

not: yanlis anlasilmalar olabilir, galiba istedikleri tam anlatamiyor olabilirim. Eger anlamadiginiz birsey varsa once yazin, hemen tepki vermeyin ki bende tekrardan aciklayayim eger anlasilmadiysam
    BIR BIRIMIZI KIRDIGIMIZI SANMIYORUM, yanlis anlasilmalarda tepki yerine anlamadiginiz ne varsa aciklamaya calisirim, yanlis anlasilma kirilma falan olmasin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sabrinin hizi var ama adam gectigini gormedim, iste dribling yetenegi olmayan boyle oyunculardir, hiz var ama meyvesi yok!
    Last edited by yusufislam : 08.Mart.2008 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri