Originally Posted by
xxestergonxx
şimdi arkadaşlar bana bu saydıklarım şöyle iyi böyle iyi demesn bende biliyorum hepsi iyi oyunucu ama inanın (ben öyle inanıyorum en azından) bunlar bizim luganodan song dan çok ta iyi oyuncu değiller...eğer böyle devam ederse açıkcası araştırmacı şeflerden rica edeceğim..eğer FM de bir iki oyuncu için acayip değerler verilirse bu önemli değil..tolere edilebilir..amagenel eğilim bu yöndeyse..çok sayıda ülkede böyle yapılmaya devam edilirse kendi ülkelerinin oyuncularını bu kadar şşireceklerse..bizde durumumuzu bi gözden geçirelim diyeceğim...çok çok iyi bir araştırma ekibimiz var ...bundan kuşkum yok..ama eğer herkes bu eğilimdeyse bizim yaptığımız doğrunun da bir anlamı kalmıyor...çünkü malesef doğrular çoğunluğa göre şeklleniyor blimde değil ama sosyal hayatta.....ve FM bir sosyalleşme aslında dsiğer ülkelerle bizim ülkemiz oyuncularının mukayese edildiği bir ortam yaratıyor...ve biz burada çok hassas davranırken eğer bi çok ülke sürekli aynı şeyi yaparsa bizde durumumuzu gözden geçirelim derim....