Ben geldim yazacağım ama Ömer abi yine kızacak bana ama benim sene başından beri ısrarla söylediklerimi şimdi benimle birlikte bir çok kişi söylüyor..

Daniel Alves.. Oyunun en iyi sağ bek hata en iyi oyuncularından biri bile diyebiliriz.. Uğur, Alves karşısında hiç ama hiç zorlanmadı, her mücadelede ezdi her bire bir kalmalarında süründürdü, ben Uğur'un bunları yapabileceğini bilmiyormuydum, tabiki biliyordum çok söyledim Ömer abi dedim dribling+hız çok yüksek bu adamda dedim diğer özellikler düşsün tamam ama dribling ve hız yükselsin dedim.. Bu adam ayağını raket gibi kullanır çok iyi falso verir çok sert vurur dedim, dedim dedim dedim.. Ama herkes beni sen fanatiksin şöylesin böylesin diye suçladı.. Sorarım size Capel'den herkes korkuyordu, herkes Capel hakkında uyarıyordu, Ersen Martin'e sordular en tehlikeli oyuncularından biri Capel dedi yere göğe sığdıramadılar, Dani Alves'in Gökhan'dan iyi olduğunu ve Capel'in de Uğur'dan iyi olduğunu düşünürsek neden ozaman Capel neredeyse hiç Gökhan'ı geçemedi de Uğur neredeyse her pozisyonda Alves'i geçti? Neden bugün avrupa Uğur'u konuşuyor? Uğur'un şaşırtıcı ayak hareketleri yapabildiğini biliyorum bir çok kez şahit oldum buna.. Uğur, Alves'i geçmek için bu hareketlere bile ihtiyaç duymadı..

Bana hep fanatik dediniz formanı çıkar dediniz.. Benim üzerimde forma falan yok bence ne gördüysem ne izlediysem burada onu yazdım.. Sağolsun Uğur'da yüzümü kara çıkarmadı ve aslanlar gibi çıktı sahaya yapabileceği herşeyi yaptı.. Cengiz bence önümüzdeki sene tabi Uğur hala bizde kalırsa özelliklerini özelliklede belirgin özelliklerini bir gözden geçir derim.. Gerekirse CA'da yükselmeli hatta..