Kimmiş onlar ? Ben yoktum sanırım çünkü hatırlamıyorum.
Her neyse ama şunu gördü herkes bu sene ilk 5 macı seyircisiz oynadıktan sonra ASY deki cogu macımız dolu seyircilerle oynandı bunu kimse görmezden gelemez. Baslık Umut tarafından düzenlendiği için tsk ederim. Çünkü o halde satasma oldugu acıktı, şimdi no prob![]()
Bu işte İngilizler en iyi taraf diyebiliriz. Çünkü hiç maç kazanamayan takımın sahası doluyor. Bu bir futbol kültürü tabi maddiyatta işin içine giriyor. Mesela Manchester United 75 bin taraftara oynuyor. Zaten 2 maç bu seyirciye oynasa diğer 4-5 haftayı boş geçse Galatasaray gibi düşük stad kapasiteli takımların yetişmesi için 6 maç tam kapasite oynaması gerekiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buna katılamayacağım o halde takım tutmayalım abi nede olsa biz çıkıp oynamıyoruz.
Last edited by DisCo : 10.Mart.2008 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Onu demek istemiyorum. Ben galatasarayı destekliyorum. Gerekirse dünyada gsyi destekleyen tek kişi oluyim bu başka takımların gs den üsütün yada aşağı olduğunu göstermez bence. Kaldı ki burda zaten stad kapasitesi önemli bir kısas. Bizim stadımız 22bin kişilik. He full mü çekiyor? Stad 100bin kişilik olsa full mü çeker? Artık orasını bilemeyeceğim ama dediğim gibi bu tablo hiç bir şeyin göstergesi olamaz.