1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Galatasaray günlüğü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Galatasaray günlüğü

Yeni doğan torununu görmek için önceki gün ülkesine giden Feldkamp, uzun süredir bir araya gelmediği aile fertleriyle hasret giderdi.
    11.3.2008

Yarın Florya’da

Yeni doğan torununu görmek için önceki gün ülkesine giden Feldkamp, uzun süredir bir araya gelmediği aile fertleriyle hasret giderdi. Yakın çevresine “Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum” diyen Kalli, yarın Florya’da olacak.

İzinler sona erdi

Kalli, Kayseri maçında 90 dakika görev alan oyuncularına izin vermişti. Diğer futbolcular, Ahmet Akcan yönetiminde Florya’da basına ve taraftarı kapalı bir çalışma gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar bugün tam kadro çift idman yapacak.

Topal oynuyor

Kayserispor maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlanan ve Florya’daki sağlık merkezinde tedavi altına alınan Mehmet Topal’ın durumunun iyiye gittiği belirtildi. Genç oyuncunun Ankaraspor karşısında görev yapabileceği ifade edildi.

Fedakâr Servet

Belindeki sakatlığına rağmen haftalardır hiç sektirmeden tüm maçlarda forma giyen Servet Çetin, “Galatasaray için varımı yoğumu ortaya koymaya hazırım” dedi. 27 yaşındaki stoper, idmana çıkmadığı zaman kenidini rahatsız hissettiğini söyledi.

Barusso dert etmiyor

Roma’dan sezon sonuna kadar kiralanan Barusso, sık forma şansı bulamadığı için üzgün olduğunu, fakat bunu kendine dert etmediğini söyledi. Henüz uyum sürecini tamamlayamadığını kaydeden Ganalı futbolcu, “Takım arkadaşlarımla kaynaşmak için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Orkun’un morali bozuk

Fenerbahçe derbisinde psikolojik sorunlarını öne sürerek oynamayan ve kaleyi Aykut’a kaptıran Orkun Usak’ın morali bozuk. Sıkıntılı günler yaşadığını belirten 27 yaşındaki file bekçisi, “Kadroya tekrar girebilmek adına çabalıyorum. İnsanın ister istemez morali bozuluyor” yorumunu yaptı.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Orkun’un morali bozuk
    Fenerbahçe derbisinde psikolojik sorunlarını öne sürerek oynamayan ve kaleyi Aykut’a kaptıran Orkun Usak’ın morali bozuk. Sıkıntılı günler yaşadığını belirten 27 yaşındaki file bekçisi, “Kadroya tekrar girebilmek adına çabalıyorum. İnsanın ister istemez morali bozuluyor” yorumunu yaptı.
    Sene sonu adam gibi anlaşmalı bu adamla 2.kaleci pozisyonu verilmeli, kabul etmezse kendine kulüp aramalı. Adam gibi bir yabancı kaleci alınmalı. Yerli kalecileri görüyoruz işte bir var bir yok

Mesaj Yetkileri