Beşiktaş'a sonuna kadar güveniyoruz Fenerbahçe karşısında
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Beşiktaş'a sonuna kadar güveniyoruz Fenerbahçe karşısında
benim fm de ki en banko taktiğim bu taktikle başarılı olunmayacak takım yok =)
Emre abi toparlanmışsın aynen devam yoksa protestoya devam.Derbi bence berabere biter.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahce ezer
Berabere biter...
TSL 16. Hafta
Gençlerbirliği : 3 - 2 : Galatasaray
Derbi haftasında bu maglubiyet kötü oldu. 1-0 geriye düştügümüz macta 2-1 öne gectik. 74. dakikada tartişmalı bir golle beraberliği saglayan GB 3. golü de buldu.
Mactan sonra GB nin 2. golüne yaptigimiz itiraz federasyon tarafından sessizlikle karsılandı ! Hakkımız yendi !
Turkcell Süper Ligi
16. Hafta
Beşiktaş: 1 - 2 :Fenerbahçe
Kadıköy'de oynar gibi rahat oynadık bu maçta. Son 10 dakika dışında oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Beşiktaş'ın açıklarını ii bulduk fakat değerlendiremedik. Rakibimizin son haftalardaki formda ismi Sosa'yı durdurmasını beceremeseydik sonuç farklı olabilirdi gerçekten çok etkili oynadı. Bekir'den gol bekleyen taraftarlarımızı pek mutlu etmedi bu maç biliyorum ama Bekir verdiğim defansif görevleride eksiksiz yerine getirdi bu maçta.
Puan Tablosu
Galatasaray ile olan puan farkını 9'a, Beşiktaş ile olan puan farkını ise 13'e çıkartıyoruz. Bu farkı lig sonuna kadar koruyacağımıza inanıyorum.
Bırak bu işleri Emre abi hakemlere iftira atmabak Mustafa abi takır takır kazanıyorsun tebrikler Mustafa abi EMRE ELMALIDEREOĞLU İSTİFA.
Mustafa süper gidiyorsun nazar değmesin
Emre de yedi yemıs ama taktiğini koymus![]()
Ligin Tozunu attırıyor Mustafa Abi..
Tebrikler...
Taraftarımızdan özür diliyoruz.
Maçın hakkı bize göre beraberlikte Carlos'un frikikten attığı gol planlarımızı alt üst etti.
Fenerbahçe'yi tebrik ederiz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Neyse Murat abi bence ilk sene gittiDevam ederseniz 2. senede alırsın sen şampiyonluğu
Bir de ligdeki gol krallığı tablosunu koyabilir misiniz?Bekir'i merak ettim de
![]()
Aklımda kalan şekliyle Gol Krallığı Şöyle Galiba
Bobo 12 Gol
Isaac 11 gol
Cabanas 11 gol
Bekir 11 gol
Yanlışlık olabilir, Oyunu açtığımızda yada Emre buralardaysa oyuna girip ekleyecektir.![]()
Gol krallığı isteği gelmiş, koyalım (:
Emre abi kimlik bilgileri aldığın için teşekkür ederim bende zaten bu yenilgiden sonra stada falan gelmeyi düşünmüyordumEMRE ELMALIDEREOĞLU İSTİFA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ligde bundan sonra İBByi destekliyorum![]()
Last edited by yunusgs : 12.Mart.2008 at 14:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
murat abi bişey söyleyeceğim bende bjk ile aynen senin yaptığın transferleri yaptım aynı oyuncuları gönderdim fakat takım seninkinin aksine süper gidiyo 17. haftada daha yenilgim yok bence bi takım komutlarını değiştir.
Fenerbahçe oyunda oldukça güçlü zaten, Mustafa'nın farkı değil yani bu tablo..
Len napıyon Emre, toparlan oğlum, gidişat iyi değil..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fortis Türkiye Kupası
Konyaspor: 1 - 3 :Fenerbahçe
Fortis Türkiye Kupası Puan Durumu
Turkiye Kupası maçında Holosko ve Delgado'nun 2 şer golüyle İzmir temsilcisini rahat geçtik.
Süper Lig 17.Hafta
Ligde Fenerbahçe'ye İnönü'de kaybettikten sonra Karşıyaka galibiyeti taraftarı pekte memnun etmedi.Bursa gibi zorlu bir deplasmana sezonun son haftasında gidiyorduk.Bursa Stadı'nda inanılmaz bir atmosfer vardı taraftarlara söz dahi edemiyorum.Ancak kazanan taraf biz olduk çok mutluyuz.Bursa gibi bir deplasmandan 3 puanla döndük.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FTK Grup 1. Maçı.
Galatasaray : 5 - 1 : Karabükspor
Güçsüz rakibimiz karsısında rahat bir 3 puan...
NOT: BJK 17. hafta macını yatigi için SS i eklendi. FB ve GS 17. hafta maclarını henüz yapmadılar. Oyuna bir dahaki girişte oynayıp ekleyecegiz.
Muratcığım en azından ikinci ol da şerefimizi kurtar![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
TSL 17. Hafta
Galatasaray : 2 - 0 : İBB
Turkcell Süper Ligi
17. Hafta
Fenerbahçe: 3 - 1 :G.B. Oftaşspor
İlk Yarı'nın Puan Durumu
Transfer olacak mı devre arasında? Bekliyoruz.
Fenerbahçe çok büyük avantaj yakalamış![]()
Tüh Emre abi benim takımı yenmiş herkese yenilirsin İBBye gelince yenersin abi![]()
Daha önceden anlaştığımız Murat DURUER takımdaki yerini aldı.Ligin 2.yarısında 15 numaralı formayı giyecek.
Murat iyi transfer tebrik ederim Murat abi.