Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
yalnız bunlar ne kadar senin görüşünü belirtsede agır ithamlar..burada Trabzonspor için 5 senelik boş konrata imza atmış,Trazbonspor'un gerçekten sevdiği bir adamdan bahsediyoruz..bence mesajı editlemelisin..
haklısın sadece bunlar benm görüşüm...trabzonlu arkadaşlar daha ii bilirler...ama beş senelik kontrata imza attı diye bunları yapmasını gerekmezdi...buradan gitmesinin nedenlerinden biride yaşadığı olaylar...

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Dogru diyorsun..kaygılarında haklısın ama bide şu var Albayrak yönetimine böyle bi teklif gelse kesinlikle satılmasını istemezdim..Ama Sadri Şener 96'da kanıtladı elinde para oldumu nasıl bir takım kurulacagını..kaynağı Gökdenizle buldugunu düşünüyorum..Şota ve Arçil kardeşleri ve 8 oyuncuyu gülünç rakamlara getiren ve o takımı şampiyonluga oynatan biridir kendisi..parayı iyi bir şekilde degerlendirir bence..Umarım yanılan ben olmam..
sadri şener ilk geldi böyle bir kumar oynadı aşı tuttu...bu sefer tutmazsa ne olacak...ben hayronun dediklerine katılıyorum...inş trabzonun sonu göztepe gibi olmaz...göztepe kadar kötü olmasa bile artık sıradanlaşıyor takım...