1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Her sene transfer politikan boyle olsun, parayi sadece 1-2 oyuncu icin harca, digerleri ise bedavaya alinanlar olsun. Kaleci transferin guzel, bu senede sampiyonluk bekliyoruz.
    ewet ya bende boyle yapmayı pılanlıyorum aratıyorum sğzleşmesi btmek üzere olan oyuncuları iy olanları takibe alıyorum onlarda sözleşme mzalamssa ben almaya calişiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar lig3. ön eleme 1.maç
    bu turda rakibmiz hajduk bu turu gecersek guruplara kalacaz maça çok iyi başladık mehmetin attığı golle öne gctık sora aurelo 2 yaptı rakip br gol buldu maç böyle bter eve avantajlı döneriz dedm 90da mehmet yıldız 1 gol daha attı ve takım turdan emin ger döndü.

süper ligde 2.hafta
    süper lige bu sezon boluspor,altay ve kocelspor çıktı bu hafta bz boluyla oynadık maçı 2.1 kazanadık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    süper ligde 3.hafta
    lign 3.haftası lige yeni yükselen altayla deplasmanda oynadık maçı 3-1 kazandık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar ligi 3.tur eleme 2. maçı
    ilk maçta hajduku deplasmanda 3-. yenmiştik 2 maçıda 2 golle süsledk

şampiyonlar ligi gurupları

sizce guruptan çıkma ihtimali diğer takımlara bakıldığında % kaç

süper ligde 4.hafta
    ligde 4.hafta maçı fenerbahçe le avni akerde maçı 3-2 kazandık çok çekşmeli bir maç oldu

Last edited by Trabzonspor : 12.Mart.2008 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri