Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
bir itirafta bulunacağım ayıp olacak ama allahın bildiğini kuldan ne saklayım..önce hepimiz tabi FM 2008 in 8.0 ile oynamaya başladık..8.01 ve 8.02 pach leri sonradan geldi..ama 8.02 o kadar makas yemiştiki türk oyuncular şimdi tekrar 8.0 a döndüm üstelikte içideki bir çok hataya rağmen..
Makas mi yemis?

Aksine, oyuncularin cogu 8.0.0'a gore daha yuksek seviyede ve bence genel lig kalitesi olarak tatmin edici bir seviyede.

bakın size bir örnek gökdeniz karadeniz...oyunda 155 pa da açıyorum rus ligini ohoo 160larda 170 lerde onca oyuncu var...acaba gerçek buysa bu rus klüpleri niye gökdenizi bu kadar istiyor..baksanıza kendi ligleri maşallah futbolcu fabrikası!!!
Gokdeniz 28 yasina gelmis. CA'si 145, PA 155'den daha yuksek olursa gelecek 1 yilda Gokdeniz cok buyuk gelisme gosterip ondan sonra kalite olarak dusmeye baslayacak. Yani bir bakima PA'nin 155 yapilmasinin ve CA'ya yakin yapilmasinin nedeni Gokdeniz'in artik kariyerinin zirvesine ulastigini gostermek. Rus arastirmacinin bol keseden verdigi PA'lar pek ilgilendirmiyor beni acikcasi.

dediğim şu...8.02 deki fenrbahçenin oyuncu hataları ve eleştrileri üzerine bu forum..ve benim eleştrim 8.02 yamasına türk oyuncuların büyük kısmında düşüş var bence bu düşüşü hak edecek bir gerileme yaşanmadı türk futbolunda....
Dusus yok.. Bir ara zamanim olursa hatta ne kadar yukselis oldugunu da gosterecek istatistigi de cikartirim. Ancak sadece Fenerbahce'ye bakarsak takimin ortalama CA'si 134'den 138'e cikti. Yani 4 x 16 = 64 CA puani eklendi en iyi 16 oyuncuya.