Oyunun transfer motorunu kesinlikle hatalı buluyorum?

1) Porsmouth Downing için soruşturma yaptı bende 50 trilyon istedim vermediler tamam dedim fazla abarttım ama sonra birde ne görüyim porsmouth 46 trilyona readingden nicky shoreyi almış hemde adam sol bek. tabiki sinirden küplere bindim ama ne yapabilirimki

2) Mesela bi futbolcuyu transfer listesine koydunuz genellikle satmanız imkansız 0 ytl isteseniz bile bi takım o parayı bile fazla buluyo ve düşürmenizi istiyo kardeşim bi de paramı verelim üstüne??

Birde adamı sinir eden scoutlar var nasılmı?

1) bende fm modifier var baktım adamın PA sı 169 transfer ediyim dedim ettim oyuncunun raporuna baktığımda şöyle birşey gördüm en yakın zamanda kurtul bu oyuncudan lan adam ilerde casillas olcak sen bana sat diyosun tam tersine sanki kasıtlı yapmış gibi PA sı 130 u geçmeyen futbolcularada ilerde iyi futbolcu olcak demezmi gel döv adamı...

Oyuncu bonservisleri ne öyle??

1) Bu oyunda en abartılı bulduğum şey mesela sene başında 1 trilyona aldığınız adamın değeri sene sonu 25-30 trilyon olabiliyor. Şahsen şahit oldum a'aritalo her attığı golden sonra bonservisi 500 milyar falan artıyordu ayrıca 2. sezondan sonra gerçekten transferi çok zorlaştıran bir etken bence.

Ayrıca şu olayada çok kızgınım!!

1) Her oyuna başladığımızda aynı takımlar hep aynı oyuncuları alıyolar ve belli bi zamandan sonra bu insanı feci şekilde sıkıyor... mesela herzaman obafemi martins aynı paraya arsenale gidiyor. ve en sinir olduğum olay goran pandev sürekli 35 trilyona chelseade.

NOT: Bu anlattıklarım 8.0.0 için geçerlidir eğer yeni sürümlerde düzeltildiyse özür dilerim