Sevgili arkadaşlar Servet ile ilgili bir arkadaşımız çalım falan demiş te hiç unutmuyorum. Servet FB' deyken, Youla GB' deydi. Youla ki hızını bilmeyen yoktur. Uzun mesafede SErvet her defasında Youlayla kafa kafaya gitmişti ve onu durdurmuştu. Çıplak gözle izledğinizde Servet' in bu kadar yavaşa bir oyuncu olmadığını ancak anlayabilirsiniz. Statta izlemek ile tv' de izlemek arasında ne yazık ki! bariz farklar var. Servet' i son 2 yıldır canlı izlemiyorum şu an ki durumunu ancak tv' den gördüğüm kadarıyla sınırlı bir şekilde yazabilirim ama Servet' i beğenmeyebilrsiniz ama bu kadar da değil yani.
Bu arada bazı arkadaşlar hiç bir FM ve ya daha iyimser olalım kısıtlı bir fm ve futbol bilgisiyle çok acayip eleştirilerle bu mükemmele yakın 8.02 Türkiye datasını eleştiriyolar. Yani söyleyecek bişi bulamıyorum ne diyebilirim ki şu an ki şeflerden biri olan Ömer Perpetua ile bu forumlarda defalarca tartıştık. Hem de kıyasıya kapıştık ikimiz de araştırma ekibindeyken. Ama kapıştığımız noktalar belki futbola farklı bakış açıllarımızdan belki de fm' de bazı noktaları farklı değerlendirdiğimizdendi. Ama şimdi bakıyorum da 1-2 defa izlenen Sevilla' lı oyunculara bodoslama eleştiriler, yok 802 türkler makas yemiş özellik olarak demeler, serveti çalımlamalar, bilmem neler. Bunlar ne sizi geliştirir ne araştırmaya katkıda bulunur. Ömer başkanın elleri yoruldu klavyeden sizlere bişiler öretebilmek için cevap yetiştrmketen. Ne diiyim bakınız şuraya yazıp şefi darlamaktansa öncelikle bana özel mesajdan bişiler yazın gözünüzü seveyim biz bir tartışalım. Ben kesmessem sizi ondan sonra buraya yazın. Sen kimsin diyen olursa ki olabilir. Benim fm ve futbol adına yaptıklarıma, haftada kaç maçı statta izlediğime, kaç yıldır FM oynadığıma ki fm' den çok daha iyi bildiğim Türk oyuncu piyasasına hakimiyetime baksınlar(forumdaki araştırma sayfaındaki yazılarım) ondan sonra yorum yapsınlar. Amacım kimseyi kırmak değil eğer bu yazımdan kırılan olursa sorunu bir de kendin de arasın.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]