-
bu konuda haklisin, servet oyle hic kosamiyo degil, iyi de kosuyo mashallah ama sorunlari konusmaya gerek yok Fenebahce konusu bu....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
serveti begenmeme degil, zaten benim anlatmaya calistigim baska, servetin dev bir defans adami icin yeterince hizi var bu kadari yeter!
dev oldugu icin kalin oldugu icin kivrak degil, kendi etrafinda hizli donusleri falan yok demeye getirdim...
yaninda birisi olsa hizlanmasi yuksek olan birden hizlandigi icin araya fark koyuyo ondan sonra o fark ne aciliyo ne kapaliyo, cunku servette iyi kosuyo malumunuz o bir futbolcu ve sorun her devde oldugu gibi servet kivrak olsaydi DUNYANIN EN IYI DEFANSIYDI!
Fenerbahce neden birakti anlamiyorum, tumerle beraber gecen sezon basi 3 yillik anlasma yapilmisti lugano ve edu alindiginda bedavaya sivas(kardesimize) verildi...ordanda Galatasaray rahat durur mu aldi adami 
...
hem 3 yillik kontrat yap hemde bedavaya ver, istese fenerbahce onu rusyaya iyi bir paraya yollardi, ama Fenerbahcenin hic bir zaman anadoludan para alacak gozu olmadi, hep bedavaya veriyor....
konuyu kapatalim artik, Fenerbahce konusun konusalim!
Last edited by yusufislam : 13.Mart.2008 at 13:11
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri