1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Hadi Gelin FM 2008'i Bırakıyoruz :)

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Oyunun transfer motorunu kesinlikle hatalı buluyorum?

1) Porsmouth Downing için soruşturma yaptı bende 50 trilyon istedim vermediler tamam dedim fazla abarttım ama sonra birde ne görüyim porsmouth 46 trilyona readingden nicky shoreyi almış hemde adam sol bek. tabiki sinirden küplere bindim ama ne yapabilirimki
    Yani demek istediğim bu zaten, bu örnek bile yeter.
    Bi yandan başka bir kariyer aç hemen, bu defa nicky shorey sende olsun 46 iste, adamlar küfür eder belki sana =)
    O kariyerdede gözünün önünde downing'i satarlar o yüksek paralara..

Disco arkadaşımızda uzun uzun yazmış anlatmış ama, bence malesef transferde sistemin kullandığı işleyiş çok saçma.
    İstersen 2sayfa dolusu daha haklı yanlarını bul, transfer işleyişinin. Buna inanmam, çünkü sırf şu yukarıdaki alıntımdaki örnek bile yeter. Zaten transferin can noktası, yok futbolcunun ruh hali, yok şu hikaye.

Doğruluk payı yok demiyorum, var ama; ufak etkenler.

Quote Originally Posted by kocari View Post
    biraz gereksizde olsa ben bişey anlatayım . hepimizin başına gelmiştir bu olay . Arkadaşım geçen söyledi aynıı benidme başıma geldi bi kaç kere.

olaya gelince olay şu 3 şekilde gerçekleşir 1. si internet kesilince yada sorun çıkınca . 2. si bilgisayara bişey olunca (mazallah allah göstermesin ) 3. süde klasik elektrikler kesilince

arkadaşla yaptığımız muhabette şöyle demişti . Onun monitörü yanmıştı .Normal olarak bi süre bilgisayarsız kaldı . bana dediği olay .

İçeri gittim annemgilin yanına ve sohbet ettik annemle . Bir sürü dedikodu yaptık . güldük eylendik .Anneme yardım ettim yemek yaparken bulaşık yıkarken. Ben içerdeyken kuzenim evlenmiş . Akrabalarım ölmüş haberim yok onları öğrendim üzüldüm . Bende dedim ee sora ne oldu yeni ekran aldım geri kaldımız yerden devam
    Yok ben o kadarda değilim çok şükür
    Ama hikaye güzel
    Zaten yazım yarı espri yarıda o anki sinirle bu şekilde agresif bir yazı olarak gözüküyor..

Bu arada 8.02 ile oyuna yeniden başladım
    duramadım
    Last edited by goosfraba : 15.Mart.2008 at 10:23 Reason: no korsan

Mesaj Yetkileri