Sevgili xxxestargonxxx nickli arkadaşımız (umarım nickini doğru yazdım) benim 2 sayfa önceki yazımda direk sözümü kendisine yazdığımı zannedip rahatsız olmuş. Amacım ne onu ne de başkasını kırmak sonuç olarak Futbol bir oyun FM daha da bir oyun. Ben burada kimsenin kalbini kıracaksam tadı olmaz. Eğer yazdığımız yazından kalbi kırılmış biri varsa özür dilerim.
Gelelim konuya Şef çok iyi bilir. Uğur Boral' ı eskiden beri (Gençler' den) beğenirim. Boral konusunda çoğu FB' li hoşmut değildir. Yani Boral' ı çok eleştirirler bu yüzden en yakın abilerimden biriyle bile tartışmıştım. Boral' ı geçen sene sol bekte oynatan t. direktörlük yeteneği fakiri Zico, Boral' ın ölümüne eleştirilmesine neden olmuştu. Boral üst düzey takımlarda sol bek oynayacak bir oyuncu değildir. Alibeyköy' deyken belki sol bek oynamış olabilir tam bilemiyorum ama Gençlerbirliğin' de sol açık ya da forvet arkası mevkilerinde görev alıyordu. Zico ne yaptı sol bek oynattı her oyuncu her bölgede çok iyi oynayacak diye bir kaide yok. Boral hırslı ve nispeten güçlü bir oyuncu oldugu için Zico kendisini burada tercih etti ama sonradan doğruuyu buldu cve kendisini sol öne koydu. Sol önde Boral' ın başarısını görüyoruz. Yalnız bu oyuncuda ki sıkıntının istikrar olduğnu düşünüyorum. 3 Maç iyiyse 4 maç vasat oynuyor. Boral' ın ca' sı kesinlikle 125 aşağı olmamamlıdır. 125- 128 arası bir değer doğru olacaktır. Bu arada Capel Sevilla maçında hemen hemen her pozisyonda G. Gönülü geçti ya da faul aldırdı. Umarım aynı maçı izlemişizdir
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]