1 ile 30 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Hybrid View

Nesil
    2006

Roma, Man Utd'yi eleyecektir. Geçen yıl yaşanan farklı mağlubiyetin rövanşını alacaktır. Barça belki deplasmanda takılabilinir; ama turu geçecektir. Arsenal ise Liverpool önünde ki başarılı istatistiğini koruyup kazanacaktır.

Burada bir ilginç olay var. Bu sekiz takımın sadece üçü Şampiyonlar Ligini kazanabildi...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında biraz farklı eşleşmelere ihtiyacımız vardı.

Barcelona - Man Utd gibi diyebilirim. Ama yine klasiğe yakın bir eşleşme oldu.

Roma - Man Utd. maçını merakla bekliyorum. Çekiliş esnasında sanırsam Roma temsilcisiydi. Mant Utd. olduğunu duyunca " nedir yahu bir kurtulamadık bunlardan" diyen bir yüz ifadesi vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Roma, Man Utd'yi eleyecektir. Geçen yıl yaşanan farklı mağlubiyetin rövanşını alacaktır. Barça belki deplasmanda takılabilinir; ama turu geçecektir. Arsenal ise Liverpool önünde ki başarılı istatistiğini koruyup kazanacaktır.

Burada bir ilginç olay var. Bu sekiz takımın sadece üçü Şampiyonlar Ligini kazanabildi...
    dediklerine birisi hariç hepsine katılıyorum...Roma ManU yu eleyecek güçte değil...yanlış hatırlamıyorsamda gruplarda her iki maçda da ManU üstünlük sağlamıştı...

FMan. United 1-0Roma
    FRoma 1-1Man. United

yanlış hatırlıyormuşum...deplasmanda ManU berabere kalmış...Cristiano Ronaldo inanılmaz formda 30 golü geçti bu sezon...Roma ya şans tanımıyorum...İngiliz futbolu italyanlara ters geliyor...for example...

İnter - Liverpool

AC Milan - Arsenal

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    dediklerine birisi hariç hepsine katılıyorum...Roma ManU yu eleyecek güçte değil...yanlış hatırlamıyorsamda gruplarda her iki maçda da ManU üstünlük sağlamıştı...

FMan. United 1-0Roma
    FRoma 1-1Man. United

yanlış hatırlıyormuşum...deplasmanda ManU berabere kalmış...Cristiano Ronaldo inanılmaz formda 30 golü geçti bu sezon...Roma ya şans tanımıyorum...İngiliz futbolu italyanlara ters geliyor...for example...

İnter - Liverpool

AC Milan - Arsenal
    Roma grup maçında yenmek zorunda değild. Diğer iki ekibi yenerekde çıkabilirdi. Ama şimdi Man. Utd'yi yenmek zorunda. Bu nedenle Roma'ya güveniyorum. Belki Madrid'i elediler; ama şuanki Madrid eski Madrid değil o yüzden bunlar ile göz önünde tutulamaz. Roma'ya güveniyorum.

Man Utd'a eğer Ronaldo bu eşleşmelerde herhangibi bir nedenle oynamaz ise Roma tura daha yakın olacaktır.

Mesaj Yetkileri