1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Çeyrek Finalde ki Rakibi : Chelsea

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fenerbahçe buraya gelene kadar İnter hariç üst düzey bir takımla oynamadı. Şimdi rakip Chelsea bu Fenerbahçe için çok önemli bence.Büyük bir takımla oynamak daha farklıdır. Çok zor bir tur olacak ama buraya kadar gelmeside bir başarıdır zaten. Turun anahtarı bence Fenerbahçe savunmacılarında. Nasıl olsa golü bir şekilde buluyorlar. Başarılar diliyorum ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Fenerbahçe buraya gelene kadar İnter hariç üst düzey bir takımla oynamadı. Şimdi rakip Chelsea bu Fenerbahçe için çok önemli bence.Büyük bir takımla oynamak daha farklıdır. Çok zor bir tur olacak ama buraya kadar gelmeside bir başarıdır zaten. Turun anahtarı bence Fenerbahçe savunmacılarında. Nasıl olsa golü bir şekilde buluyorlar. Başarılar diliyorum ..
    Fenerbahçe'nin İnter dışında büyük takımlarla oynadığı maç yok demişsin.Ben buna katılmıyorum. PSV ve CSKA geçen senenin ülke şampiyonlarıydı.Sevilla son 2 senenin UEFA şampiyonu zaten.İnter zaten İtalya şampiyonu. YAni çeyrek finale kadar hep şampiyonları yenerek geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Fenerbahçe'nin İnter dışında büyük takımlarla oynadığı maç yok demişsin.Ben buna katılmıyorum. PSV ve CSKA geçen senenin ülke şampiyonlarıydı.Sevilla son 2 senenin UEFA şampiyonu zaten.İnter zaten İtalya şampiyonu. YAni çeyrek finale kadar hep şampiyonları yenerek geldi.
    Hollanda Ligi'nde zaten Psv'yi durduracak bir Ajax var. Onlarda zaten düşüşteler. CSKA ise Rusya ligini domine ettiler zaten ondan iyi takım yok. Sevilla'ya 2 UEFA Şampiyonluğu yaşatan teknik direktör Ramos yok. Bu Sevilla'nın en büyük handikapıydı zaten.

Tura gelecek olursak Chelsea benim Schalke'den sonra en çok istediğim takımdı. Bana göre %50 %50 şans var. Chelsea'de şu aralar düşüşte. Mourinho gönderildi. Çalkantılı bir dönem var. Avram GRANT Cech'i Olympiakos maçında oynatmamıştı. Umarım bizim maçlarda da oynatmaz.

Mesaj Yetkileri