"atak yapıyorum yapıyorum adamlar bi geliyo gol.." Yunanistan avrupa kupasını nasıl aldı?? bir değil iki değil HER maçta böyle oynayarak.. bu konu biraz normal aslında.. benim asıl takıldığım olay transfer.. yaw ben Nistelrooyu hiç sevmiyorum sevmek zorundada değilim satmak istiyorum takımı alır almaz, herkes sorgulama yapıyo bende fiyatı neyse onu istiyorum olmadı düz hesap yapıyorum 20 m $ fln.. yok... nistelrooy u madrid şu an satışa çıkarsa klüpler peşine dizilir.. bide "rakip takıma gitmem" olayınıda sevmiyorum figo madride nasıl gitti? Revivo? ronaldo? giden nasıl gidiyo.. bi konuda daha haklısın, ben mesela torino yu aldım rosina için 30 m $ istedim vermediler ama diğer oynumda barça 35 m $ a aldı gelde kafayı yeme.. ben o adamı o fiyata satıp yeni bir torino kurmak istiyorum ama çok geliyo para.. aynı şey montolivo için de geçerli.. neyse... güzel oldu bu konu hem stres atmak için, hemde oyunun hatalarımı neyse artık bunların bilinmesi için.. gerçi herkes biliyordur
öyle işte.. herkese iyi fmler. kafası bozulan buraya yazsın yalnız olmadığımızı anlayalım