Originally Posted by
extensor
yok elbette başarı ölçüsü değil 1-2 adım arakada kalmıştı ve akını kesmek için faul yapmıştı ama semih kolay kolay sakatlanmayan yere sağlam basan bir oyuncu ona ragmen maçın önceki bölümünde de semihi kaleye döndürmedi
aslında söylemek istediğim şey o pozisyon ile ilgili değil stoperlerin sert savunma yapıp forvetlere göz açtırmaması da bir başarıdır lugano emree aşık ta bunu sıkça dener döndürmeden faul yaparlar yani (eğer durduramıyorlarsa)
mesela bundan 3 sene önce terry ile etoo şampiyonlar ligi çeyrek finalinde karşılaşmışlardı etoo maç boyunca dayak yediğimi hissettim demişti ve hiç etkili olamamıştı demek istediğim servetinde nispeten güçlü sayılacak futbolculara onu yapmasıydı yoksa faulle alakası yok her iki maçtada semihinde kezmanında yüzünü kaleye döndürmedi
ve fizik güç olarak çok üstün bir stoper
bunu anlatmak istedim yoksa semih selçuk deniz alex bir çok fenerbahçeli futbolcuyu severim sakatlanmasına üzülmüştüm hatta
ben kendi taraftarı tarafından zamanında ıslıklanan selçuğu semihi denizi kendi taraftarından daha çok severim