Andrea Barzagli Milan'da!
Kulübümüz Palermo'nun yıldızı Andrea Barzagli ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Palermo kulübüne 11 Milyon Pound bonservis bedeli ödenmiştir.
A.C Milan
Juventus'a bir Oscar Cardozo lazım. Trezequet'e pek fazla güvenme.
AMC'e kaliteli bir isim almalısın. Şu an da kadrom yeterli diyebilirsin; lakin bir iki sakatlıkta kadronun yapısı bozulur.
Juventusu sevdiğimden midir bilmiyorum; lakin Favorim Juve.
Güzel bir kariyer olacağa benziyor.Milan güzel transferler yapmış artık diğer 2 takımdan da transferler bekliyoruz..
Bizde birkaç transferimizi koyalım
----------
Antonio Di Natale İnter'de!...
İtalya ve Udinese'nin yıldız oyuncusu Antonio Di Nate ile uzun süren pazarlıklar sonucunda 21.5 MN Dolar karşılığında kulübümüzle 4 yıl sözleşme imzamıştır.
İmza günüde yaptığı basın toplantısında İnter gibi bir deve transfer olduğu için çok mutlu olduğunu hedefinin İnterde tüm kupaları kaldırmak olduğunu bildridi.
Tebrikler Mert Can çok iyi işler yapıyorsun transferde.
Miguel Veloso Juventus'ta ..
Kulübümüz Portekiz'in Sporting Lisbon takımında forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Miguel Veloso ile 5 senelik sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Lisbon kulübüne 11.25 Mn $ ödenmiştir.Kamuoyuna duyrulur.
Veloso Juventus takımında 18 numaralı formayı giyecektir.
Juventus F.C
Transferler çok iyi..
Ortalık kızışıyor :P
Van Persie Milan'da!
Kulübümüz İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Robin Van Persie ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Arsenal kulübünr 16 Milyon Pound bonservis bedeli ödenmiştir.
Bojan Milan'da!
Barcelona'nın genç yıldızı Bojan ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalanmıştır.
A.C Milan
Milan da para bitmiyor yahu :S Mertcan transferlerin süper gercekten de.
Oscar Cardozoyu Juventus'a istiyoruz. (:
Bence oscar Cardozo´ya gerek yok.Cünkü i****uinta ve Trezeguet gibi cok kaliteli 2 isim var orada.Ikisi de tek forvet oynayabiliyor,beraber oynayabiliyorlar,gol makineleri mübarek. (:
Veloso transferi iyi olmus.Sol acik ve bir stoper almani öneririm. (:
Ambrosini ve Brocchi ile yollarımızı ayırdık.Amborsini 4.5 Milyon Pound'a Fiorentina'ya giderken,Brocchi 1.3 Milyon Pound'a Sampdoria'ya transfer oldu.
A.C Milan
Trezequet'e pek güven olmuyor, ondan Cardozo alsın demiştim.. Ben ne zaman Juventus'u alsam Trezequet'i satar onun yerine ya Cardozoyu ya da Palacio'yu alırdım. Bunlar olmadıysa da Gotim'i alır yoluma devam ederdim. Çok da güzel oynarlardı; lakin ara transfer döneminde güzel transferler yapacakmış Mert.![]()
Juventus'un başarılı sağ açık oyuncularından Pavel Nedved veliahtım dediği Lubos Kalouda'yı Juventus forması ile görmek istediğini belirtti.Kalouda'nın çok teknik bir oyuncu olduğunu da ifade eden Nedved,Çek Ligi'nin Brno takımında forma giyen kanat oyuncusunun Juventus'ta çok başarılı olabileceğini söyledi.
Nedved ayrıca yeni teknik direktörleri Mert Çeken'in söylenenlerin aksine acemi bir hoca olmadığını,geldiği ilk günden beri bütün futbolculara aynı ilgiyi gösterdiğini,bir baba gibi ilgilendiğini belirtti ve "Onun taktiksel zekasından çok etkilendim.Bence Juventus'ta çok başarılı olacak" dedi
Süper Yetenek Affelay İnter'de
PSV'nın süper genç yeteneği İbrahim Afellay 14.5 MN Dolara İntere transfer oldu.
Gen oyuncu yaptığı basın toplantısında İntere gelmesinde Deniz Hoca'nın önemli pay sahibi oldunu söyleyerek takımda ilk 11e girebilmek için elinden geleni yapacağını belirrtti.
Afellay İnterle 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Juan Manuel Mata İnter'de
İspanya'nın gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösterilen Mata İnter'e 1 yıllık süreyle kiralık sözleşmesi imzaladı.
favorim mertcan transferLeri de harika oLmuş umarım sezon sonu ipi göğüsLer
Oscar Cardozo'yu Juve de görmek isteriz.İnter bana göre transfer hataları çok yaptı.Di Natale ve Afellay'ın yerine daha kaliteli daha ucuz transferler olabilirdi.
Kulübümüz Arjantin'in gelecek vaadeden atak ortasaha oyuncularından Diego Buonanotte ile 4 senelik sözleşme imzalamıştır.River Plate kulübüne transfer için 200.000 $ bonservis bedeli ödenmiştir.Kamuoyuna duyrulur.
Buonanotte Juventus'ta 66 numaralı formayı giyecektir.
Juventus F.C
Juve mantıklı transferler yapmış.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sakatlıklar çök kötü olmuş ya Milan'da
Juventus çok iyi transferler yapıyor.
Kulübümüz Fransa'nın Olympique dé Marseille takımında forma giyen golcü futbolcu Djibril Cissé ile 5 senelik sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Marseille kulübüne 7.75 Mn $ bonservis bedeli ödenmiştir.
Cissé Juventus'ta 26 numaralı formayı giyecektir.Kamuoyuna duyrulur.
Juventus F.C
Juventus'un transfer dosyası gittikçe güzelleşiyor...
Inter'de sakatlanan Di Natale'ye yazık olmuş 4 ay...
Juventus'tan çok iyi transferler gelmiş Milan'da Van Persie'yi alarak büyük iş yapmış.