1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İlhan abi,taktiği Nürnberg oyunumda denedim.Başarılıyım diyebilirim ama ufak bir sorun var.Maçları zor kazanıyorum diyebilirim.1-0,2-1 gibi skorlarla.

Arminia Bielefeld'in ligde 7 maç sonunda 0 puan aldı 7 mağlubiyetle.Ben kendi sahamda 2-1 zor yendim.Takım iyi pas yapıyor ama gol yollarında sorun çekiyorum.Bu oyuncuların kabiliyeti ile mi alakalı?Eğer değilse ne gibi değişiklikler yapmalıyım?Koller gibi 2 metrelik bir pivot santrafor var elimde ama gene de skoru etkliyen pek bir çabası yok.

Forvette Koller,Charisteas ve Vittek'i değişmeli oynatıyorum.Özellikle Vittek kendisinden beklenmeyen bir performans göstererek iki forvetimi yedek bırakacak seviyeye geldi.

İşte fikstürüm;

Şimdiden çok teşekkürler abi

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Koller hızlı olmadığından ve dribbling özelliği iyi olmadığından pek iş yapmaz gibime geliyor bu taktikte.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    İlhan abi,taktiği Nürnberg oyunumda denedim.Başarılıyım diyebilirim ama ufak bir sorun var.Maçları zor kazanıyorum diyebilirim.1-0,2-1 gibi skorlarla.

Arminia Bielefeld'in ligde 7 maç sonunda 0 puan aldı 7 mağlubiyetle.Ben kendi sahamda 2-1 zor yendim.Takım iyi pas yapıyor ama gol yollarında sorun çekiyorum.Bu oyuncuların kabiliyeti ile mi alakalı?Eğer değilse ne gibi değişiklikler yapmalıyım?Koller gibi 2 metrelik bir pivot santrafor var elimde ama gene de skoru etkliyen pek bir çabası yok.

Forvette Koller,Charisteas ve Vittek'i değişmeli oynatıyorum.Özellikle Vittek kendisinden beklenmeyen bir performans göstererek iki forvetimi yedek bırakacak seviyeye geldi.

İşte fikstürüm;

Şimdiden çok teşekkürler abi
    Kesinlikle Vittek'i kullan.

http://rapidshare.com/files/99766768...2008_.tac.html
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri