Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
Tabii ki konuşalım hakem kararlarını da

Özellikle hakem maçı ortada yönetti bana göre.Ne çok iyiydi ne de çok kötü.

Toraman'ı oyundan atması bence doğru karardı.Barış'ın kararı ise yanlış olabilir ufakda olsa bir müdahale var Barış'a aldatmaya yönelik bir posizyon olduğunu düşünmüyorum bende.

Ayrıca Jabi'nin İbrahim Üzülmez'i tokatlamasının sarı kartla geçiştirilmesi, Umut-Baki ikilisinin duran top sırasında birbirlerini boğazlamalarının da es geçilmesi dışında hakemin yanlış kararı yoktu.

Hakemin hatalarını yazdım bana göre.Hangi konuyu konuşmak istiyorsanız konuşalım.Ancak Liderliğimizi de gölgelemeyin.
Şimdi sende katılıyorsun Toraman'ın kararına..Barış'a da..Üzülmez ve Jabi'nin pozisyonunda 2 oyuncuda sarı kartı haketti ama Jabi yedi kartı neden Üzülmez yemedi ?diyeyim çünkü sarısı vardı.ikinci sarıyı vermek kadar yürekli olamadı hakem.yerdeyken oyuncunun üstünden geçerek oyuna dönmeye çalışmak sarı kart olmalı bence..al işte 9-11 oluyorki 10 kişi kalan Bjk'ye bu kadar baskı kurduysak 9 kişiyle kurdugumuz baskıya düşünelim..ha bide Barış'ın atılması tam bir günah çıkartma..Toraman'ı atıyor ve üzerindeki baskıyı azaltmak için şerefini düşünmeden gencecik çocugu akılalmaz bir nedenden dolayı oyundan atıyorsun e insaf..ne zaman görüldü ceza sahasının bayagı bi dışında oyuncunun hakemi aldatmaya yönelik harekketen oyundan atıldıgı ? bunun izahı varmıdır ? neden faul deyip geçmedi hakem ?neden sarı kart gösterme arzusunda bulundu ? bu soruların cevabını o kadar iyi biliyorumki anlatamam..

Ayrıca Lider biz olmadıktan sonra kim olursa olsun umrumda değil..liderliğinizle zorum olsa ya da kötülemek istesem buna geçen haftadan başlardım..