İyi başladığımız bir maçı sağolsun 2. kaptanımız Milli takımın stoperliğini yapan Toraman sayesinde zora soktuk. Adamın topa her kayışı ofsayt. Bana göre gördüğü 2 sarı kartta haklı hatta daha önce atılması gerekiyordu ama hakem biraz daha oyunda tuttu. Neyse gelelim Barış'ın 2. sarı kartına. Tam bir komedi. Eğer o pozisyona hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart veriliyorsa ve biz standartlardan bahsediyorsak maçlar 5-6 kırmızı kartla falan tamamlanır.

10 kişi kaldıktan sonra Trabzon etkili gözüktü o sırada da Rüştü sahneye çıktı ve takımı ipten aldı tabiri caizse. Ankaraspor maçında Rüştü'ye küfür edenlerin yüzlerini görmek isterdim açıkcası. Toraman'ı attıktan sonra eyvah maç Trabzon'a gidiyor korkusuna kapılan hakemin Barış'ı uyduruk bir kartla atmasından sonra maç dengelendi yine ve Beşiktaş yine üstünlüğünü hissettirdi.

Maçın skorunun 3-0 olması kimseyi kandırmamalı bence. Trabzon ileri uç elemanlarıyla Beşiktaş ileri uç elemanlarını, kalecileri değiştir maç 0-3 falan biterdi. Yani dün maçta her iki takımında hemen hemen eşit sayıda pozisyonu olmasına rağmen Beşiktaş 3-0 kazandı. Buda 2 takımın kadroları arasındaki farktan kaynaklanıyor bana göre. Trabzon'da yaratıcı oyuncu diye tabir edilen bir Yattara kaldı heralde.

Delgado'nun golü için ayrıca birşeyler yazmazsak ayıp. Müthiş bir gol attı cidden. Dün akşam yorumculardan bazıları kaleci hatalı çok solda duruyor falan diyorlardı. Buna kesinlikle katılmıyorum o topa o kadar güzel vurmuşken o topu çıkarmak ayıp olurdu zaten.

Hakem için son bir not. Aynı hakem ilk yarıdaki Trabzon'daki maçıda yönetmişti. Ve yine hatırlarsınız sanırım Rüştü'nün nasıl atıldığını. Yani MHK biraz dikkat etsin artık. İlk maçı olaylı geçmiş adamı aynı takımların 2. yarısındaki maçada veriyor. Başka hakem kalmamış gibi.

Velhasıl kelam artık son 8 şampiyonluğa az kaldı dayan Beşiktaşım.