Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

17 56.67%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Berabere

7 23.33%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 157 sonuç

Konu: TSL 26. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar sakin sakin tartışalım

Hakemin Barış'ın atılması konusunda hatalı olduğu konusunda herkes galiba ayın fikirde.Diğer posizyonlar görüşe bağlı bence.Herkes farklı şekilde düşünebilir ve yorumlayabilir.

Trabzonspor fena oynamadı bu akşam.Barış oldukça etkiliydi.Gelecek vaadediyor.Ancak daha çok genç.1990 doğumlu.Oldukça da efendi bir çocuk.

Gördüğü karttan sonra hakeme gidip en ufak bir kelime etmedi.Maçtan sonrada uzatılan mikrofonlara hakemle ilgili en ufak bir ithamda bulunmadı.Eğer kendini bozmaz ve bozdurmazsa Trabzonspor ve Türk Futbol'u müthiş bir yetenek kazanmış olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maçı nasıL izLedin biLmiyorum ama iyi izLemedin sanırım ? İbrahim Toramanın pozisyonunda da fauL yoktu ama Kırmızı kart yedi. Hem Beşiktaş maçı hakkı iLe aLdı ? Hakemin oyuna etki eden bir hareketini söyLErmisin bana ? Umut karşı karşıya atamıyor, deLgado frikikten atıyor, hoLosko hiçbirşeyden haberi oLmayan Trabzonspor savunmasını haşat edip goL attırıyor diye hakem mi etki etti maça yani ?
    sadece şunu diyorum..baskıyı kurduk pozisyonları buluyoruz pat Barış'a tarihte görülmemiş nedenden dolayı kırmızı.. sadece bu böyle düşünmeme sebep oluyor..Ayrıca Beşiktaş'ın galibiyetini karalamak gibi amaç çıkıyor ortaya galiba kesinlikle böyle birşey yok maçtan önce bende bi ümit güveniyordum takımıma favori Bjkydi..muhtemelende Bjk'nin kazancagını tahmin ediyordum..Ayrıca Holosko'nun golüne alıştık her hafta Erdinç sagolsun yiyoruz aynısını..benim tek üzüntüm BArışadır..hala sindiremiyorum yediği kırmızı kartı bence bu hakemin oyuna en büyük etkisidiR!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eğer Hakem Toramana da haketmediği bir kart vermeseydi o baskıyı da kuramayacaktınız. Zaten o dakikaya kadar oyun oLarak Trabzonspor yoktu sahada. OLaya birde bu tarafından bakmayı dene istersen ?

Sonuçta herkes kabuL ediyor iki kartında hataLı oLduğunu, ayrıca veriLen sarıLarında çoğu yaLnıştı ama yani bu kadar büyütmemek gerek. Hakem oyuna etki etti ama oLuşan goLLerde ya da pozisyonLarda bir hatası yoktu. Sadece kartLarında yaLnışLık vardı.

Trabzonspor iyi mücadeLe etti ama buraya kadar. BöyLe kadro iLe ŞampiyonLuğa kiLitLenmiş bir takımı yenemezsin. Çok şeyLerin değişmesi gerekiyor Trabzonsporda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Eğer Hakem Toramana da haketmediği bir kart vermeseydi o baskıyı da kuramayacaktınız. Zaten o dakikaya kadar oyun oLarak Trabzonspor yoktu sahada. OLaya birde bu tarafından bakmayı dene istersen ?_

haketmediği kart konusunda görüşlerimiz farklı..zaten bazı Bjk'li arkadaşlarda bana katılıyorlar..ilkinde ayaga kesin bir darbe mevcut arada bir hareket daha var bu sefer uyarıldı..daha sonra aynı hareketi yapınca hakem müdahele olup olmadıgına bakmadan attı zaten..Zaten bu karttan sonra bizden birini atması farz olmuştu çünkü baskıyı kaldıramadı..saçma bi kararla hatta Bjkli taraftarların bile tepki gösterdiği kararla Barış'ı attı..

Şimdi tek beklentim federasyon'un Trabzondaki maçta Rüştü'nün cezasını iptal ettiği gibi Barış'ın da cezasını iptal etmesi..orta faul yada değil kesin bir müdahele var..yere atma sözkonusu bile değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse ExcitinG bu konuyu daha uzatmamıza gerek yok..sende mesajın devamında belirtmişsin durumu zaten..

Last edited by Fietra 10 : 17.Mart.2008 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde Barış Memiş için birşey söyLemek istiyorum. Bu adamın işi gerçekten zor. Nedeni ise sürekLü gökdenizin varisi oLarak adLandırıLacak ve herkes ondan ister istemez onun performansını sergiLemesi bekLeyecek. Bu tarz şeyLer oyuncuLar üstünde büyük etki yaratır. GeLişimine herşeyine etki eder. Eğer bu adamı kazanmak istiyorsa Türk futboLu herşey Trabzonspor taraftarında bitiyor, ve teknik heyette bitiyor. Ona sürekLi destek oLunmaLı ve gökdeniz iLe aLakasının oLmadığı ona hissettirLmeLi. Çünkü o Barış Gökdeniz değiL ve asLa da oLamaz. Gökdeniz nereden nereLere kadar geLdi. Onun avantajı vardı çünkü futboLunu oynadığı iLk yıLLarda kimse iLe kıyasLanmıyordu ve ondan kimse ekstra futboL yada işLer yapmasını istemiyordu. Ama Barış için bundan sonrası öyLe oLmayacak.

Umarım dediğim gibi de oLur

Kapalı üst tribününde kavga çıktı.Hiç huzur kalmadı artık kapalıda,ne kadar çapulcu rantçı esrarkeş varsa doldu.Alen abi'nin cezası olmasa böyle olmayacak ama..Neyse takımı iyi destekledik.Delgado'nun frikiğinden önce aha beyler çekin gol demiştim.Gol geliyorum dedi.Son dakikalarda birkaç pozisyon kaçırdık ayrıca Rüştü inanılmaz kurtarışlar yaptı.Şimdi deplasmana gidiyoruz,sonra İnönü'de dananın kuyruğu kopacak,Fenerbahçe'yle maç.Ayrıca Beşiktaş taraftarı sık sık Salı günü olan basketbol maçına çağrıldı.Orda da desteklemeliyiz takımımızı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Kapalı üst tribününde kavga çıktı.Hiç huzur kalmadı artık kapalıda,ne kadar çapulcu rantçı esrarkeş varsa doldu.Alen abi'nin cezası olmasa böyle olmayacak ama..Neyse takımı iyi destekledik.Delgado'nun frikiğinden önce aha beyler çekin gol demiştim.Gol geliyorum dedi.Son dakikalarda birkaç pozisyon kaçırdık ayrıca Rüştü inanılmaz kurtarışlar yaptı.Şimdi deplasmana gidiyoruz,sonra İnönü'de dananın kuyruğu kopacak,Fenerbahçe'yle maç.Ayrıca Beşiktaş taraftarı sık sık Salı günü olan basketbol maçına çağrıldı.Orda da desteklemeliyiz takımımızı..
    Evet bende kapalı üstteydim bugün.Üstte kavgalar can sıkmaya başladı.Ama kavgaların sebebi korkulduğu gibi grup çatışması falan değil.Tamamen kişisel.Örneğin;adam alkollü,yanından geçerken çarpıyor,kavga çıkıyor.Bunların başı hep alkol.Ama sonuç olarak kavgalar abiler tarafından yatıştırılıyor.Umarım devamı gelmez...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bjk ilk yarida oynadigi futbol ile bu karsilasmayi hakketi. Ikinci yarida Trabzon dahada etkili olsa bunlar cok onemli ataklar olmadi.

Barisa cok uzuldum, suan halen moralim bozuk. Yasca benden bile kucuk olan birine bu yapilmaz, bu yastan kusturcekler futbola. Bukadar olur yani .....

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İbrahim Toraman'ın ilk sarı kartı. Görüldüğü gibi topla alakası yok .

2.Sarı ve Kırmızı . Burdada görüldüğü gibi yine topla alakası yok. Barış Memiş'in ayakları yerden kesiliyor .

Ayrıca bir pozisyonda daha aynı hareketi yaptı. Barış Memiş'in pozisyonu koymama gerek yok zaten . Beşiktaş Taraftarı bile Barış Memiş kırmızı kart görünce eyyamcı Yıldırım diye bağırdılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öyle güzel yerden kesip koymuşsunki resimleri,temas varmış gibi gözüküyor.Videoyu koysaydında izleseydik hep beraber var mı temas yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yoo hiç öle özel bir çaba göstermedim şuradan resmi keseyim diye , direk aldım resmi. Herşeye bir bahane yani ne güzel. Neyse videosu LigTv'de var izlersin. Ama yok yok haklısın hiç bir temas yok tabi . Olsa şaşardım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel güzel tartışıyoruz bende katılayım

İzledim macı bence Toromanın kartları dogrudur, ayrıca Barış ın kartının da yanlış oldugunu düşünüyorum.
    Hakem kötü mac yönetti. Ayrıca Üzülmez ve Jabi arasındaki pozisyonda jabi kırmızı kart görmeliydi, pozisyona baktıgımızda jabi düşerken ibrahimin ensesine tokat vari bir vurus yapiyor. Bunun o anlık bi hareket oldugu haricinde kasıtlı yapildigiini düşünüyorum.

Tebrikler bjk 3 puanı almayı bildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyi başladığımız bir maçı sağolsun 2. kaptanımız Milli takımın stoperliğini yapan Toraman sayesinde zora soktuk. Adamın topa her kayışı ofsayt. Bana göre gördüğü 2 sarı kartta haklı hatta daha önce atılması gerekiyordu ama hakem biraz daha oyunda tuttu. Neyse gelelim Barış'ın 2. sarı kartına. Tam bir komedi. Eğer o pozisyona hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart veriliyorsa ve biz standartlardan bahsediyorsak maçlar 5-6 kırmızı kartla falan tamamlanır.

10 kişi kaldıktan sonra Trabzon etkili gözüktü o sırada da Rüştü sahneye çıktı ve takımı ipten aldı tabiri caizse. Ankaraspor maçında Rüştü'ye küfür edenlerin yüzlerini görmek isterdim açıkcası. Toraman'ı attıktan sonra eyvah maç Trabzon'a gidiyor korkusuna kapılan hakemin Barış'ı uyduruk bir kartla atmasından sonra maç dengelendi yine ve Beşiktaş yine üstünlüğünü hissettirdi.

Maçın skorunun 3-0 olması kimseyi kandırmamalı bence. Trabzon ileri uç elemanlarıyla Beşiktaş ileri uç elemanlarını, kalecileri değiştir maç 0-3 falan biterdi. Yani dün maçta her iki takımında hemen hemen eşit sayıda pozisyonu olmasına rağmen Beşiktaş 3-0 kazandı. Buda 2 takımın kadroları arasındaki farktan kaynaklanıyor bana göre. Trabzon'da yaratıcı oyuncu diye tabir edilen bir Yattara kaldı heralde.

Delgado'nun golü için ayrıca birşeyler yazmazsak ayıp. Müthiş bir gol attı cidden. Dün akşam yorumculardan bazıları kaleci hatalı çok solda duruyor falan diyorlardı. Buna kesinlikle katılmıyorum o topa o kadar güzel vurmuşken o topu çıkarmak ayıp olurdu zaten.

Hakem için son bir not. Aynı hakem ilk yarıdaki Trabzon'daki maçıda yönetmişti. Ve yine hatırlarsınız sanırım Rüştü'nün nasıl atıldığını. Yani MHK biraz dikkat etsin artık. İlk maçı olaylı geçmiş adamı aynı takımların 2. yarısındaki maçada veriyor. Başka hakem kalmamış gibi.

Velhasıl kelam artık son 8 şampiyonluğa az kaldı dayan Beşiktaşım.

Toroman adam sarı karı gerektircek bir faulü yapsaydı orda zaten kalkamazdı adam kolay kolay bence 2k.k da yanlış... Onun dışında çok daha kaliteli oyunculara sahiptik birbirinden güzel 3golle uğurladık ülkemizin güzide takımı Trabzonspor'u... BJK nin liderlikten ineceğini düşünenler avucunu yalar bi Cem Papila daha çıkmazsa yinmeyiz bundan sonra...

Ibrahim´in atilmasi cok dogru.2 pozisyonda da kontrolsüz girdi,rakibi sakatlayabilecek hareketi yapti.Yukarda resimler de eklemis arkadasimiz,ha videodan da izledigimiz de fazla bir degisiklilik olmaz.

Baris Memis´in atilmasi tam bir komedi,rezalet ! Yani böylesine süper bir yetenegi,maci keyifli yapan sayili oyunculardan birisini sacma bir kararla atti hakem.

Bir de Ibrahim-Jabi pozisyonunda ikisine de sari kart gerekiyordu,ozaman Ibrahimin 2.saridan atilmasi gerekiyordu,gerci skor 2-0di,Trabzon maci ceviremezdi tek Yattara´nin cabalariyla ama sonucta hatali bir karar verdi bana göre hakem.

Yine de Besiktas´i kutlamak lazim,gercekten cok kaliteli bir HÜCUM gücüne sahipler.Holosko-Nobre-Delgado üclüsü cok iyi anlasiyorlar.
    Halen defansta büyük sorunlar var.Baki yine 4-5 top kacirdi ama iste bunlari degerlendiremedi Trabzonspor,son zamanlarda ISLIKLANAN Rüstü,dün ALKISLANDI.

Trabzon da göze batan,iyi isimler ise Yattara ve atilana kadar Baris Memis´ti.Müthis bir yetenek bu Baris Memis,GÖkdenizden cok cok daha iyi olma sansi var.Türk futbolu cok iyi bir yetenek daha kazaniyor. (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yine de Besiktas´i kutlamak lazim,gercekten cok kaliteli bir HÜCUM gücüne sahipler.Holosko-Nobre-Delgado üclüsü cok iyi anlasiyorlar.
    Beşiktaş'ın 3-0 gibi faklı kazandığı bir maçta,Beşiktaş adına olumlu olarak sadece şunu yazıyorsunya,öbür yazdıklarını inanarak yazdığını düşünmüyoum bile...

Ayrıca herkesin beğenisini kazanmış ve tarafsızlığına inanılmış bir yazar olan Rıdvan Dilmen'in "Toraman iki faulünde de rakibe temas yoktu" dediğini belirtmek isterim.Zaten bunu izleyipte görememek göz bozukluğuna işarettir...

Ahmet Çakar;Gelelim hakeme. Kime el atsak elimizde kalıyor. Bülent Yıldırım'ın verdiği iki kırmızı kart da hatalı. İlkinde Toraman cepheden geliyor; kasti ve yaralayıcı bir hareketi yok. Ama ikinci sarıdan atılıyor. Barış'ın kırmızı kartı ise hem komik hem de düşündürücü. Kartla alakası yok ama Toraman'a gösterilen kırmızı kartın vicdan azabının baskısı çok. Bir FIFA hakemi böylesine hatalar yapmamalı.
    Last edited by anilton : 17.Mart.2008 at 11:07

Ne yazayim baska ? Bjknin en saglam yeri ofansi.Bu 3lü oynadiginda Bjknin ofansi cok güclü oluyor.

Tello kötüydü,son haftalarda formsuz.
    Serdar Özkan kötüydü,zaten coktandir formsuz.
    Ibrahim Toraman zaten atildi oyundan,fazla bisey yaptigini göremedim.
    Baki 4-5 tane top kacirdi,onlar gol olsaydi halinizi görürdük.
    Ibrahim Üzülmezi deli ibo etti yine Yattara.
    Ali Tandogan gözükmedi fazla.
    Gökhan Zan yine kademe hatalari yapti,ama defansi tek basina toparlamaya calisti.
    Defansta yine cok aciklar verdiniz,Trabzonun cok net gol pozisyonlari var 2-0dan sonra hatta 1-0 ken Barisin pozisyonu var.Onlar gol olsaydi cok degisik seyleri konusuyor olurduk burada.

Rüstü macin en iyilerinden birisiydi.

Rüstü-Delgado-Holosko-Nobre 4lüsü maca damgalarini vurdular.
    Yani baska ne dememi bekliyorsun ? Sampiyon besiktasim mi diyeyim,harikasiniz kartallar mi diyeyim ? Besiktasin göze batan isimlerini saydim,eksik yönlerini söyledim sana iste.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@EmperoR

Vay bee,bu kadar oyuncumuz kötüyken Trabzon'a üç atıyorsak helal olsun bize,ne diyim...

Attigin gollere bakmak lazim bence.

Ilk golde Holosko sov vardi,yoktan var etti golü.
    2.golde duran toptan geldi.
    Son golde de Cagdasin nefis pasinda Delgado soldan bindiren Aydini gördü ve gol.

Simdi yanlis anlasilmasin,ben Bjk kötü oynadi demiyorum.Iyi oynuyorsunuz,ama defansta hala sorunlar var.Cisseden dolayi bu da.Cisse geldiginde defansiniz rahatlayacak,ibrahim asil mevkisine geri dönecek.Ozaman daha da iyi bir takim olacaksiniz.Ama ben bu maclik yorumumu yaptim,Bjknin defansif gücünün zayif oldugunu söyledim,katilan katilir,herkesin kendi görüsü.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Attigin gollere bakmak lazim bence.

Ilk golde Holosko sov vardi,yoktan var etti golü.
    2.golde duran toptan geldi.
    Son golde de Cagdasin nefis pasinda Delgado soldan bindiren Aydini gördü ve gol.

Simdi yanlis anlasilmasin,ben Bjk kötü oynadi demiyorum.Iyi oynuyorsunuz,ama defansta hala sorunlar var.Cisseden dolayi bu da.Cisse geldiginde defansiniz rahatlayacak,ibrahim asil mevkisine geri dönecek.Ozaman daha da iyi bir takim olacaksiniz.Ama ben bu maclik yorumumu yaptim,Bjknin defansif gücünün zayif oldugunu söyledim,katilan katilir,herkesin kendi görüsü.
    Biz ne zaman pozisyon vermeye başladık?İ.Toraman atıldıktan sonra.İ.Toraman tek önlibero oynuyor.Yanındaki adamlar top ayağına geldiğinde varlar.Oda atılınca doğal olarak,orta sahamız yok oldu ve Delgado'yu geçen kaleci ile karşı karşıya kaldı zaten...

Oyuncu sayısının eşit olduğu bölümlerde sadece Barış'ın şutunu mükemmel çıkardı Rüştü.Her neyse ben defansımızın iyi bir maç çıkardığını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu kadar oyuncumuz kötüyken Trabzon'a 3 atıyoruz ee insaf diyen arkadaş '' Yahu senın 3 attığın takımda sadece Yattara var ayrıca son 6-7 maçtırda öle rakibleri eze eze kazanmıyorsunuz ki. Madem Ahmet Çakar'dan örnek veriyorsun, Erman Toroğlu'da çok şey söyledi. Bu takım birgün iyi futbol oynayacak dedi. Çok net ve açık. Yani şu maçla kendinizi dev aynasında görmeye gerek yok. Trabzonspor ilk kez yenilmiyor , Beşiktaş'ta ilk kez kazanmıyor.

Gelelim gollere ..

1- Klasik Erdinç klasiği adam 2 metre arkadan geliyor. Hiçbir şey yapamasan Holosko gibi omuz atsa adamın pozisyonu bozulacak ikili müdahaleden faul bile olmayacaktı.

2- 45+1 bitiyor yok yere frikik veriyorsun ve gol.

3- Çağdaş'ın mükemmel pasıyla Beşiktaş 3'e 2 yakalıyor ve gol.

Hala İbrahim Toraman haksız yere atıldı diyenler acaba maç içerisinde onu iç ayakta gördümü ? 3 kez aynı hareketi yaptı. Üçünde de Trabzonspor'lu oyuncuların ayağını yerden kesti.

Ayrıca tam baskı kurarken 3-4 tane net gol kaçırırken karşı takımın hızını kesmek te Beşiktaş'ı çok rahatlattı. Üstelik bu kırmızı kart başka bir oyuncuya verilse o kadar üzülmezdim. Beşiktaş'lı oyuncular o kadar bunalmışki demek Delgado hakeme 2.sarı kartı olduğunu ima etti, Baki'de sevincini alkışlıyarak ifade etti.

Ve dünkü maçta Hangi Beşiktaş'lı diyebilir Lider bir takıma yakışacak ,üstelik karşısında sadece bir Yattara'sı olan ve ligde hiçbir hedefi olmayan takıma karşı mükemmeler işler çıkardık , kıskanmayın falan neden kıskanalım ki.

Erman hoca 3-0 yenen bir takımın en iyi oynayan oyuncusu Kalecisi ise eğer ortada bir sorun var diyor.

Son olarak ta iddaa ediyorum eğer Şu Yattara İstanbul takımlarının birinde olsa son 5 senedir hergün o konuşulurdu. Baksanıza 90 dakika sahada sadece bir depar adan adamı , bir duran topu değerlendiren bir adam konuşulduğuna göre , sol kanadı yol geçen hanına çeviren bir oyuncuyu kimbilir kaç gün konuşurdunuz. Tabi bunu ilk kez yapmıyor bu oyuncu o da ayrı bir konu.

Ayrıca hala Cem Papila falan gibi bahanelere gerek yok. 10 senedir hergün beraber yediğim içtiğim arkadaşım da Beşiktaş'lı. Kendisi de diyor Beşiktaş iyi oynamıyor, dünkü maçtada çoğu kez sinir küpü oldu.Ha yok eğer ki diyorsanız çok güzel oynuyoruz her maç eziyoruz, baskı kuruyoruz o zaman bir şey diyemem .Ama bunları da bile bile kendimizi kandırmaya gerek yok. Hele hele Cem Papila demek işin basitine kaçmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Shamur1

O yazdığım cümleyi nasıl anladın bilmiyorum.Ben o lafı Trabzon'u küçümsemek adına söylemedim.Arkadaşın iddaa ettiği tezi çürütmek anlamında söyledim...

Yattara'ya gelince;öncelikle keşke alabilsek diye başlamak istiyorum.Türkiye'ye değilde daha üst düzey bir lige gitse şuan çok farklı konumlarda olurdu.Barcelona'ya koysan Ronaldinho'dan daha iyi şeyler yapar,buna adım kadar eminim.Dünkü maçtaki performansı ise;çalım atmak her şey değildir.Skor,skor ve skor.Futbolda önemli olan budur.Çalım atanın skor hanesine gol yazmıyorlar...

Birde şunu bırakın artık,kötü oynuyorsunuz,baskı kuramıyorsunuz,kontrolü elnizde tutamıyorsunuz,defansınız çok poziyon veriyor.Bu takım son 12 maçın 11'ini kazandı.Komik olmayın...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam fazLa dağıtmayın. BöyLe şeyLer Lüzumsuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yattara yı bu kadar gökLere çıkarmakta yersiz. 34 maçta sadece 3-4 oynayan bir adamı konuşmak yersiz. Tamam kaLiteLi,yetenkLi ama nereye kadar adamın devamLıLığı yok bir kere ve dikkat ettiyseniz adam 65 ten sonra oyundan düştü tam da abartığınız kadar 90 dakika adam haLLaç pamuğu yapmadı defansı. 25 dk adam a top geLmedi son anLarda 90+ da bir daha girdi ordan yine tehLikeLi oLdu. Adamda sürekLiLik yok. İstanbuL takımLarında da oLsa hiçbirşey yapamaz.DisipLinsizLiğini, sürekLiLiğini sağLamadığı sürece ne başka bir takıma ne de Trabzonspora birşey veremez. Bu zamana kadar sayaLım bakaLım daha çok yararı mı oLdu zararı mı Trabzonspor a ?

Trabzonspor sadece Yattara ya güvenirse işi zor hatta çok zor oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam zaten bu benim kendi görüşüm .Bu takımdada zamanında yıldızlar vardı. 3 sene önce 2.olduğumuz sene herkes bizi gönüllerin şampiyonu yapmıştı gerçi bu sadece küçük bir teselliden ibaret ama şu an işe yaramaz bir sürü oyuncuya sahipsek suç benim yada taraftarımızın değil . Napalım izlenecek 2 oyuncumuz kaldı . Şunuda unutmayın malum yıllardır gerek medya gerek rakip takım taraftarları sürekli bizi kötülemeye,düşürmeye çalıştığı için emeğin ve saygının önemini son derece iyi biliyorum. Buna da dil uzatmam zaten. Neyse sizler memnunsanız sorun yok zaten. Dediğim gibi şahsi görüş benimkisi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor hakkında konuşacak çok şey var ama yeri burası değiL. Sezon bittiği zaman geniş sezon değerLendirmeLeri böLümünde boL boL konuşur tartışırız. Şimdi artık her iki takımda önünde ki maçLara bakmaLı. Biri Sonuna kadar gidiyor diğeri geLecek sezonu oLuşturmaya çaLışyor. Artık geçmişLe değiL geLecekte neLer oLacak onLara bakaLım

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yapma gerçekten siz Delgado'yu , Tello'yu , ayrıca ligin ilk yarısında 1 gol atıp 2.yarı iyi işler çıkaran Nobre'yi , Holosko'yu övdüğünüz ortamda bırakında bizler Yattara'yı övelim..

Ne demek yersiz ? Adam daha napsın. Pas atabileceği kim var ? Kimle beraber oynayabilecek ona kim ayak uyduracak ? Forvette Umut varsa suç onun mu ? Fatih Tekke'ye attırdığı golleri anlatmaya gerek varmı . 34 maçla alakası yok adam 5 senedir bu ligde ve 5 senedir aynı işleri yapıyor. İbrahim Üzülmez ne diyor maçtan önce konuştuk 2 adam ile tutmamız lazım ama beceremedik. Bırakın yahu adam daha napsın. Tek başına topu alıp gol atacak hali yok. Kanat oyuncusu bu basıyor çalımları kesiyor ortayı ee vuran yok yada beceripte vuramayan yok ise Yattara'ya ne. Dünkü maçta tek keyif veren oyuncu oydu. Düşünün birde yanında klas oyuncular olduğu zaman neler yaptığını geçmişte.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet haklısın İstanbul takımlarında o kadar standart altı oyuncular oynadı ki gerçekten Yattara orda oynayamaz. Adam kaç senedir perişan ettirdi İbrahim Üzülmez'i . Ergün,Ferhat, Ümit Özat, kaç tane sol bek varsa başa çıkamadılar. Herşeyi deyin ama Yattara için bu tarz şeyler söylemeyin.
    Last edited by shamur1 : 17.Mart.2008 at 12:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sen görüşünü beLirtiyorsun bende görüşümü beLirtiyorum. Sana göre öyLe bana göre böyLe.. Sonuçta fikir,bakış açısı vs bir çok etken var. Ben ısrar etmiyorum öyLe diye sende ısrar etme bence. Herkesin fikirLeri farkLıdır

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Neyse uzatmaya gerek yok. Haklısın boşuna uzayıp gider değişen birşey olmaz. Ama şu an Türkiye Ligindeki en keyif veren , en estetik oyuncu Yattara'dır. Kadrosunda çok iyi bir forvetleri olan bir takımı uçurur diyorum başka birşey demiyorum. Tabi ki futbol tek bir futbolcuya bağlı değildir. Ama son sözüm Yattara Fatih Tekke'ye orta açarken hiç bakmazdı . Çünkü Fatih'in nerde duracağını çok iyi bilirdi. Ama şu an değil Yattara , dünyanın en iyi yıldızlarını getirsen Umut'u gol pozisyonuna soksalar yine birşey değişmeyecek.

Umut'u o kadar köyülemeyin ya 9gol atmış adam bugün bizim golcülerimizde o kadar atmış durumda... TS defans-orta saha kötü... Gökdeniz-Ceyhn-Yattara-Umut 4'lüsü varken takım daha iyiydi sanırım...

Bu arada Holosko transferi ile Nobre'yide aldık böylece karlı çıktık...

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri