Sevgili estergon, yazdığın mesaj virgül atlamadan okudum ve hemen hemen her dediğine katılıyorum. Ben geçen sene forumda çok yazdım hatta karşılaştırmalı örneklerle verdim. Bir Zenith' in ne bileyim bir Anderlecht' in ca olarak bizden üst olmasını anlayamıyorum demiştim. Zenith için şunu diyebilirsiniz UEFA' da sürekli kafaya oynuyolar. Onun da cevabını verebiliriz. Güney Amerika araştırması pek gerçekçi değil. Şişirme kaynıyor. Bu arada bizim ince eleyip sık dokuduğumuz bir kesin. Ben kendi adıma söyleyeyim -9 ve -10 Pa herhangi bir Türk oyuncuya vermem. Çünkü bu seviyede olan oyuncumuz belki de hiç olmadı. 160, 170 CA' ya ulaşacak bir oyuncu yetiştiremedik. Mevcut altyapı hocalarıyla da pek yetişeceğini sanımıyorum.
Sorun PA olayı değil. Biz ca ve özellikler konusunda da bence çok başarılıyız. Ne konuda başarılıyız istisnalar hariç oyuncuları şişirip bodoslama sallamıyoruz. Statta maç izleyen bir çok arkadaşımız var. Şef özellikle dışarıdaki gelişmeleri çok iyi takip ediyor ve diğer şeflerle kooridnasyonu sağlıyor.
Cevaplar:
1. Kesinlikle evet.
2. Bence hayır. Çünkü biz üstümüze düşen görevi yapıyoruz. Dorusunu yapan biziz.
3. Onu bilemiyorum
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]