1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    Estergon, o Maldonado diger ulke arastirmacilarinin abartma marifeti degil!
    cag artik teknoloji cagi, herseyi yani kitasal olan her veriyi ciddi ve dogru sekilde yapmaya calisiyor her arastirmaci, bilimci falani filani!

Fifa2008 de oynuyorum haliyle (pc de bilmiyorum ama PS3 de Maldonado icin overall olarak 81 vermisler ve
    tackling 92,
    stand tackling 91,
    sliding 92
    passing 84
    ve boyle bir suru 80 li puanlari var Claudio Maldonado'nun!

yani fifa oyunu eskisi gibi degil ama artik gencleri ve gercek formda olanlarin puanlarini iyi yapiyor(tabiki unu dunya capinda olanlarin)

sen maldonadoyu tanimiyorsun, tanimadigin kadar onlarda gokdenizi tanimiyor arada ki benzerlik bu...

maldonado ya bu puanlari veriyorlarsa bil ki ulkede nasil bi futbolcu ve neler basarabilecegi inanilan bir oyuncu olduguna gore bu verileri veriyorlar...

önce

1- bu aralar yorumlar yapılırken sen biliyorsun yok bilmiyorusun..sen falanı tanıyorsun filanı tanımıyorsun tarzı yorumlar sıklaştı...arkadaşlar dikkat edin böyle şeylere .. yusuf özelliklede sen...dikkat edin böyle şeylere ya...sen maldonadoyu tanımıyorsun...diyorsun...nerden biliyon..sorarım sana maldonadoyu tanımadığımı nerden biliyon...benimle kaç defa futbol sohpeti yaptın söylermisin..hayatında hiç gördünmü beni..ben kimim futbol bilgim nedir..biliyormusun..

olayları kişiselleştirmeyin..sakın...

2- benim elimdeki bilgilerden söylüyorum...shakche nin oyun kurucusu alman liginin en iyi oyuncularından biri alexle sözleşme yenilenmeseydi fenerbahçeninde transfer listesinin ilk sırasındaki lincoln galatasarayın son yıllardaki en pahalı ve önemli trransferi Lincoln ...170 PA

son yılardaki gelmiş geçmiş en başarılı en efektif en fazla asist yapan takımını sırtlayan alex 169

brezilya milli takımında oynayıp türkiyeye gelmiş ...en yetenekli orta saha oyuncularından biri ricardinho...170

türk futbolunun en gelecek vaadeden bütün büyük takımlarımızın peşindeki Mehmet TOPUZ 165..

türk futbolunun en gözde genç futbolcusu müthiş yetenek ARDA TURAN 165....

.......................

bu veriler bizim araştırmamızdan...türkiye liginde selçuk şahini kesemeyen maldonado...168
    varın siz hesaplayın brezilyalılar abartmışmı abartmamışmı diye....

tamam inşallah benim gibi hayatını fenerbahçe ile geçirmiş bir adam için büyük bir ödül olur...inşallah... maldonado dediğiniz gibidir ...hatta dahada iyidir...sanki maldonadonun iyi olması bizi üzecek....

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    önce

1- bu aralar yorumlar yapılırken sen biliyorsun yok bilmiyorusun..sen falanı tanıyorsun filanı tanımıyorsun tarzı yorumlar sıklaştı...arkadaşlar dikkat edin böyle şeylere .. yusuf özelliklede sen...dikkat edin böyle şeylere ya...sen maldonadoyu tanımıyorsun...diyorsun...nerden biliyon..sorarım sana maldonadoyu tanımadığımı nerden biliyon...benimle kaç defa futbol sohpeti yaptın söylermisin..hayatında hiç gördünmü beni..ben kimim futbol bilgim nedir..biliyormusun..

olayları kişiselleştirmeyin..sakın...

2- benim elimdeki bilgilerden söylüyorum...shakche nin oyun kurucusu alman liginin en iyi oyuncularından biri alexle sözleşme yenilenmeseydi fenerbahçeninde transfer listesinin ilk sırasındaki lincoln galatasarayın son yıllardaki en pahalı ve önemli trransferi Lincoln ...170 PA

son yılardaki gelmiş geçmiş en başarılı en efektif en fazla asist yapan takımını sırtlayan alex 169

brezilya milli takımında oynayıp türkiyeye gelmiş ...en yetenekli orta saha oyuncularından biri ricardinho...170

türk futbolunun en gelecek vaadeden bütün büyük takımlarımızın peşindeki Mehmet TOPUZ 165..

türk futbolunun en gözde genç futbolcusu müthiş yetenek ARDA TURAN 165....

.......................

bu veriler bizim araştırmamızdan...türkiye liginde selçuk şahini kesemeyen maldonado...168

tamam inşallah benim gibi hayatını fenerbahçe ile geçirmiş bir adam için büyük bir ödül olur...inşallah... maldonado dediğiniz gibidir ...hatta dahada iyidir...sanki maldonadonun iyi olması bizi üzecek....
    oncelikle, utandim sana "bilmiyorsun" diyerek, ozur dilerim.
    ama simdi tartisabiliriz,
    Fenerbahce'nin butun yabancilari sahada ve yeterince iyi isler ceviriyorlar degil mi?
    banane mentalitesi dusuk olan Ricardinhodan, Lincolnden, onlar adam gibi adam olsaydi istatistikleri Alexin 4de1ini gecerdi, umarim anlamissindir mentalite olayini, bazen iyi kosmak da yetmiyor(lincoln)
    benim gozumde, lincol kivrak ve hizi yeterince var teknigi de iyi ama mentalitesi yerlerde, ricardinho teknigi super ama mentalite ve fizigi rezalet,
    alex ise teknigi ve mentalitesi ust seviyede ama fizigi yetersiz, adam o kadar akilli ki fizik sorununu balansini kullanarak kapatiyor(alex de souza)

Fenerbahce Maldonado'yu aldigi gun, gordugum zaman inanilmaz sevindim!!
    Eger Football Manager oyununda ve Fifa 2008 de bu adam cok iyi yapilmissa,hele ki haberlerde TOP HIRSIZI diye adlandirilmis ustune usluk fifa oyununda tackling, sliding 92, tacklin 91, stand tackling 92 gibi bir veri almissa 100 uzerinden + sili kaptanligi yapabiliyorsa ve brezilyanin en iyi takimlarinda oynuyorsa ve lakabi "avrupanin unuttugu cocuk" ise ben, sakatligi gecip oyunu girip topla isterse ne kadar yumusak olabilecegini gosterdiyse
    (kezmana assisti, onun oncesi topla ilerlerken nerden ciktigi belli olmayan deivide topuk pasi ve sonrasi)

yani Fenerbahce yine BASARILI TRANSFER YAPMISTIR!
    dunyada bolgesinde sayili oyunculardan birisini almistir!
    latinler abartiyor olabilir herseyi ama bu Maldonado gibi oyuncular icin gecerli degildir!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    önce
    Daha topu topu 2-3 macta izlediginiz bir oyuncu icin boyle pesin karar vermek cok yanlis.

Brezilya arastirmacisi senelerce izlemis ve bu kaniya varmis. Biz de 1 sene izleyelim ve ondan sonra karar verelim.

Bir seyi cok kolay unutuyoruz. Brezilya'da oynanan futbol stili ile Avrupa'da oynanan ve Turkiye'de oynanan futbol stilleri farkli seyler.

Diego Forlan Man Utd'a gidiyor, aylarca gol atamiyor, PA'si 150'lere iniyor. Ispanya'ya gidip takir takir goller atinca 180'e cikiveriyor. Tek nedeni de Ingiltere'deki oyun stiline uyamamis olmasi, Ispanya'da oynanan oyun stiline cuk oturmasi.

Mesaj Yetkileri