Quote Originally Posted by yusufislam View Post
Estergon, o Maldonado diger ulke arastirmacilarinin abartma marifeti degil!
cag artik teknoloji cagi, herseyi yani kitasal olan her veriyi ciddi ve dogru sekilde yapmaya calisiyor her arastirmaci, bilimci falani filani!

Fifa2008 de oynuyorum haliyle (pc de bilmiyorum ama PS3 de Maldonado icin overall olarak 81 vermisler ve
tackling 92,
stand tackling 91,
sliding 92
passing 84
ve boyle bir suru 80 li puanlari var Claudio Maldonado'nun!

yani fifa oyunu eskisi gibi degil ama artik gencleri ve gercek formda olanlarin puanlarini iyi yapiyor(tabiki unu dunya capinda olanlarin)

sen maldonadoyu tanimiyorsun, tanimadigin kadar onlarda gokdenizi tanimiyor arada ki benzerlik bu...

maldonado ya bu puanlari veriyorlarsa bil ki ulkede nasil bi futbolcu ve neler basarabilecegi inanilan bir oyuncu olduguna gore bu verileri veriyorlar...

önce

1- bu aralar yorumlar yapılırken sen biliyorsun yok bilmiyorusun..sen falanı tanıyorsun filanı tanımıyorsun tarzı yorumlar sıklaştı...arkadaşlar dikkat edin böyle şeylere .. yusuf özelliklede sen...dikkat edin böyle şeylere ya...sen maldonadoyu tanımıyorsun...diyorsun...nerden biliyon..sorarım sana maldonadoyu tanımadığımı nerden biliyon...benimle kaç defa futbol sohpeti yaptın söylermisin..hayatında hiç gördünmü beni..ben kimim futbol bilgim nedir..biliyormusun..

olayları kişiselleştirmeyin..sakın...

2- benim elimdeki bilgilerden söylüyorum...shakche nin oyun kurucusu alman liginin en iyi oyuncularından biri alexle sözleşme yenilenmeseydi fenerbahçeninde transfer listesinin ilk sırasındaki lincoln galatasarayın son yıllardaki en pahalı ve önemli trransferi Lincoln ...170 PA

son yılardaki gelmiş geçmiş en başarılı en efektif en fazla asist yapan takımını sırtlayan alex 169

brezilya milli takımında oynayıp türkiyeye gelmiş ...en yetenekli orta saha oyuncularından biri ricardinho...170

türk futbolunun en gelecek vaadeden bütün büyük takımlarımızın peşindeki Mehmet TOPUZ 165..

türk futbolunun en gözde genç futbolcusu müthiş yetenek ARDA TURAN 165....

.......................

bu veriler bizim araştırmamızdan...türkiye liginde selçuk şahini kesemeyen maldonado...168
varın siz hesaplayın brezilyalılar abartmışmı abartmamışmı diye....

tamam inşallah benim gibi hayatını fenerbahçe ile geçirmiş bir adam için büyük bir ödül olur...inşallah... maldonado dediğiniz gibidir ...hatta dahada iyidir...sanki maldonadonun iyi olması bizi üzecek....