Ömer abi çok ayıp ediyorsun bak ben seni o taktikle yendim
Denge 13, güç 12. Holosko'nun boyunda ve kilosunda bir adam için gayet normal ki sahada dışardan izleyen biri çiroz olarak nitelendirebilir onu.
Çok düşük derken kastın 3-4 puan artırmaksa bu açıdan Mehmet Yıldız'a yaklaşacak ki bu gayet saçma olur bence.
Holosko denge özelliğini ve acceleration özelliğini, hatta güç özelliğini kullanarak Trabzon'lu Erdinç'i geçebilir. Ama herhangi bir solbek, örneğin Riise'yi mutlak geçemez diye düşünüyorum.
Vision'u o kadar yüksek değil bence. ama pas atarken gayet iyi, topu ayağından istediği yere çok güzel çıkarıyor diye düşünüyorum.
Ayrıca benim taktiğimde bu Holosko'nun AMR'de asla yeri olmaz, çünkü crossing özelliği çok düşük ki bu bana hiç uygun değil, bunu da bil Ömer abi
Tarıkcığım Manisa'dan beridir bildiğimiz Holosko hücumda çok hareketli, movement'ı yüksek bir futbolcu. Benim gözlemim o yönde. Ayrıca hava toplarında Nobre veya Bobo gibi top indirecek, yanındaki defansla ikili mücadelede hava topu kazanacak bir oyuncu olarak gözlemleyemedim onu, bilmem artık siz ne düşünürsünüz. Hız konusuna gelince Holosko'nun en önemli özelliğinin hızı olduğunu düşünüyorum.
Hayrettin abinin dediği PPM'ler de eklenebilir.