121 ile 150 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

evet arkadaşlar işte tam bende bunu diyorum diğer adamlar bol bol p.a ları dağıtmış bizlerde ara bulasın niye diyorum bunu hani büyük bir tartışma konusu varya yabancı kontenjanı. avrupa ile mücadele edeceksek serbest bırakılsın diye o gibi .))) p.a lar artsın abi)).madem diğerleri yüksek tutuyor sizde gerçek değerleinden biraz yüksek verin +5 veya +10 kadar rekabet edebilelim.))))olmazsa adam düşürsünüz bi dahaki sefere.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde bizim çocuklar u17 lerde u19 larda hep başarılı demek ki potansiyel var .ya bu potansiyele ulaştıramıyoruz bu çocukları fırsat verilmediği için yada bizim alt yapı hocaları ve tesisleri yeterli değil buda potansiyel olmadığı anlamına gelmez zaten şu gerçek değilmi bizim türk oyuncuları teknik açıdan hiç geri değiller mental ve fizik eksikleri yüzünden geri kalıyorlar buda çalışma ile olabilir.Mesala bakın avrupa da alt yapısını almış oyunculara ki türkiye de daha yetenekli oyuncular olduğuna eminim birde işin bu yönünden bakmak lazım ama tabiki bu bir oyun ne kadar bunlar oyuna yansır bilemem sizler bilirsiniz ben sadece mağdur bir fm oyuncusu olarak sıkıntılarımı yazdım.)))
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2. Defansif yonleri zayif bir sag bekin cok yuksek CA ve PA sahibi olmamasi gerektigi konusunda Daniel Alves'i elestirirken, Gokhan'in telaffuz edilen degerlere gelmesinin ne kadar mantiksiz olacagi bence gayet asikar.[/quote]
    gökhan ın defansif yönleri zayıf olduğuna inanmıyorum daha önce yanlış hatırlamıyorsam sizin yazınızdı capel i övmüştünüz durdurulması çok zor en çok kart aldıran bir oyuncu diye daha ilk 10 dakikada birde sarı kart almış bir oyuncu hem adım attırmadı hemde hucüma katkı yaptı gökhan ın tek dez avantajı hava topları diğer türlü bence defansif yönü iyi tabi bana göre çabuk hızlı teknik dripling i olan top çalması olan önünde oynayan deivid yardımcı olmadığı zaman sıkıntı yaşıyor yoksa modern futbolun ideal sağ beki
    Last edited by murat taşlı : 19.Mart.2008 at 14:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri