1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Born From Ashes---Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Dergi kapağı gerçekten çok ii olmuş ilk başta görsel açıdan güzel bir kariyer olacağı belliydi zaten şu an gözüken teknik ve taktiksel olarak da toparlamışsın Forest ile 8.0.1 de benim de bir kaiyerim olmuştu ondan sonra hiç bir kariyer tat vermedi bu takımla oynamak gerçekten çok zevkli başarılarla dolu bir kariyer olmasını dilerim, Commons ve Cohen çok ii oyuncular verim aldığını umuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Dergi kapağı gerçekten çok ii olmuş ilk başta görsel açıdan güzel bir kariyer olacağı belliydi zaten şu an gözüken teknik ve taktiksel olarak da toparlamışsın Forest ile 8.0.1 de benim de bir kaiyerim olmuştu ondan sonra hiç bir kariyer tat vermedi bu takımla oynamak gerçekten çok zevkli başarılarla dolu bir kariyer olmasını dilerim, Commons ve Cohen çok ii oyuncular verim aldığını umuyorum
    Commons etkili ama hala Cohen'den yeterli bir performans alamadım.
    9 seneden beri oynadığım için takım fazla farketmiyor önemli olan sadece az da olsa sempatim olması... yorumların için teşekkürler.

11. HAFTA
    N.FOREST-SWINDON

FORVETLER ETKİSİZ KALDI OLSEN'İN TEK GOLÜYLE GALİBİYETİ ELDE ETTİK.

JOHNSTONE'S PAINT TROPHY 2. TUR
    N.FOREST-NORTHAMPTON

GOLSÜZ BERABERE KALDIK AMA PENALTILARDA RAHAT GEÇTİK. HALA FORVETTE GOL SIKINTIM VAR

12. HAFTA
    DONCASTER-N.FOREST

ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE 87' DA YEDİĞİMİZ GOLLE BERABERE KALDIK.

13. HAFTA
    NORTHAMPTON-N.FOREST

KUPADA KARŞILAŞTIĞIMIZ RAKİBİMİZLE YİNE YENİŞEMEDİK.

14. HAFTA
    CHELTENHAM-N.FOREST

ÖZELLİKLE DEPLASMANLARDA ÖNE GEÇMEMİZE RAĞMEN SKORU KORUYAMIYORUZ. GENE BERABERLİK

N.FOREST-OLDHAM

ÜSTÜSTE ALDIĞIMIZ 4 BERABERLİKTEN SONRA BU GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ. HAYNES FORMUNDAYDI VE SKORU KENDİ YARATTI.

15. HAFTA PUAN DURUMU

AYDOĞAN LİGİN 15. HAFTASINDA KATILDIĞI BİR FUTBOL PROGRAMINDA, KENDİSİNE YÖNELTİLEN "TAKIMINIZIN DURUMUNU NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?" SORUSUNA;
    "LİG KALİTESİNİN ÇOK ÜZERİNDE BİR TAKIM KURMAMIZA RAĞMEN, YAPTIĞIMIZ BEKLENMEDİK HATALARLA PUANLAR KAYBEDİYORUZ. BUNA BİR ÇÖZÜM BULDUĞUMUZ TAKTİRDE LİGİ LİDER BİTERECEK KAPASİTEDEYİZ"DEDİ.

Mesaj Yetkileri