Quote Originally Posted by peluk View Post
Ömer abi çok ayıp ediyorsun bak ben seni o taktikle yendim
Taa ki ikinci macta kanatlarini tikayana ve seni kilitleyene kadar..

Denge 13, güç 12. Holosko'nun boyunda ve kilosunda bir adam için gayet normal ki sahada dışardan izleyen biri çiroz olarak nitelendirebilir onu.

Çok düşük derken kastın 3-4 puan artırmaksa bu açıdan Mehmet Yıldız'a yaklaşacak ki bu gayet saçma olur bence.
Holosko'yu Servet karsisinda da bir kac defa izledik ve ligimizin en iyi denge bozucusu karsisinda cok da zorlanmadan ayakta kalabildigini gozlemledik. Sadece boy/kilo belirlemiyor sonucta denge ve guc'u.

Holosko denge özelliğini ve acceleration özelliğini, hatta güç özelliğini kullanarak Trabzon'lu Erdinç'i geçebilir. Ama herhangi bir solbek, örneğin Riise'yi mutlak geçemez diye düşünüyorum.
Defans yapmayi bilen oyuncuya karsi oynamak baska, bilmeyen oyuncuya karsi oynamak baska sey tabii ki. Yorumlarim sadece Besiktas'da gosterdigi ozelliklerini degil, Manisa'yi da iceriyor.

Tarıkcığım Manisa'dan beridir bildiğimiz Holosko hücumda çok hareketli, movement'ı yüksek bir futbolcu. Benim gözlemim o yönde. Ayrıca hava toplarında Nobre veya Bobo gibi top indirecek, yanındaki defansla ikili mücadelede hava topu kazanacak bir oyuncu olarak gözlemleyemedim onu, bilmem artık siz ne düşünürsünüz. Hız konusuna gelince Holosko'nun en önemli özelliğinin hızı olduğunu düşünüyorum.
Mucadele etmedigi icin hava topu kazanmamak baska sey degil mi Ilhan? Cesaret, off the ball hava toplarinda muaffakiyeti etkilemiyor mu? Holosko 14 seviyesini mantikli kilan cesur bir oyuncu degilse bu soyledigine gore, jumping ozelligi (ozellikle bravery'nin dusuk oldugu bir ortamda) yukselebilir.

Holosko'nun hiz ve hizlanmasi iyi seviyede ancak sadece hizi ile oyuncu gecen bir oyuncu da degil bununla beraber cok hizli diyebilecegimiz bir oyuncu da degil. Topu iyi sakliyor ve rakibin vucudunun dengesini bozmasina kolay kolay izin vermiyor.