Saffet Susic den sonra Ankaraspor

Arkadaşlar saffet susic yönetiminde izlediğim ankaraspor karaman la izlediğim ankarasporla fazla farklılıklar içermiyor... oyun anlayışı daha atak olmuş olduğunu fark ettim daha fazla kanat kullanma eğilimindeler. özer ve tita nin üzerinde fazlaca duruyor susic. Galatasaray maçında tirbünden gördüğüm kadarıyla karaman dan daha fazla oyun içinde ve oyunculara nerdeyse adımlarını anlatıyor. ankarasporda bi panik havası var harika bi kadro var ama başarı yok. ahmet gökçek basksıı teknik heyet ve futbolcular üzerindeki baskısı sahaya da yansıyor...

Potansiyel yıldızlara gelirsek..

Özer ; Maç içinde çok istekli biraz agresif. sürekli bişyler yapmaya çalışıyo defansınada yardım ediyor. firikik yeteneği hiç olmamasına rağmen firikik atmaya çalışıyo... Çalım atma tekniği gerçekdn iyi top la sağa sola iyi dönüyor ve pas odakları %95 şaşmadan gidiyor.

Murat Tosun; Bu adamı henüz takıma monta eden hoca gelmedi ankaraspor a hikmet hoca forvet oynattı susic GS maçında sağ kanattda görev verdi. Şimdi bu adamın bilekleri acayip ince ve bilek hareketleriyle çalım atabiliyor uzaktan şu attığını daha görmedim. orta desen sürekli bel hizasında sert ortalar yapıyor. bitirici vuruşlarını sölersek daha hiç bi vuruşu bitirdiğini görmedim... bence bu oyuncu kanatda oynatılmalı hafifde süratı var tam bir amr olur...

Hürriyet: adam tam bi ankarasporlumu desem ne desem... adam maça dmc de çıkıyor ama destek vermediği tek yer kale oluyor. her yere koşuyor her yere gidiyor ve gerçekden ne zaman oynasa çok yararlı oluyor... bi tek top dağıtmada bi kaç eskiği var kesinlikle extra çalım denemiyor...

Kaleci Sencky: Arkadaşlar bu kaleci dünyada neden tanınmadı anlamadım adam gerçekden çok iyi bir kaleci. Sezon başında bjk maçında elinden bi top kaçırdı falan ama şu anda g.antep manisa ve kasımpaşa maçında rakipler ilk yarıda ankaraya fark atmasını engelliyen kişi oldu.. güzel bi degaj yeteneği var. defansla türkçe bile konuşuyor...

Murat Akyüz; Cihan Haspolatlı 2

Arkadaşlar şimdilik bu kadar araştırmalarım devam ediyor ankaranın Yenikent ASAŞ Stadyumunda yaptığı her maçta VIP deyim gelmek istiyen arkadaşlar misafirim olabilirler...