1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Dünyanin en degerli futbolculari

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vay be demek en değerli oyuncu alex miş tsl deki
    yalnız bence en iyisi c.ronaldo çünkü diğer liglerle ingiltere ligi çok farklı bence messi ile kaka ingiltere ligine gelse aynı sheva gibi olurlar ki buna rağmen ronaldo bu yıl 30 gol barajını aştı bir maçta ronaldoyu izlerseniz adam defansa gelip top kapıyo ama bunu messi veya kakada göremiyoruz messide zaten öyle ingilteredeki gibi korakor oynayacak fizik yok onun için ronaldoyu tek geçerim abi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    vay be demek en değerli oyuncu alex miş tsl deki
    yalnız bence en iyisi c.ronaldo çünkü diğer liglerle ingiltere ligi çok farklı bence messi ile kaka ingiltere ligine gelse aynı sheva gibi olurlar ki buna rağmen ronaldo bu yıl 30 gol barajını aştı bir maçta ronaldoyu izlerseniz adam defansa gelip top kapıyo ama bunu messi veya kakada göremiyoruz messide zaten öyle ingilteredeki gibi korakor oynayacak fizik yok onun için ronaldoyu tek geçerim abi
    messi ve kaka ingiltereye gelsin defansları maymuna çevirirler ingilterede teknik defans oyuncusu yok yıldız isimlerle mücadele edecek kadar.ayrıca messi defansa yardım etmiyor diyorsun ama maçları izlersen defanstan topu alıp rakip kaleye yaptığı driblinglerle meşhurdur kendisi her maç 3-4 defa yapıyor.fizik demek sadece boy değil messi gereği kadar dengeli ve güçlüdür çok hızlı çok dirençli ve dünyanın en çevik oyuncusudur.zaten teknik ve zihinsel olarak bahsetmeme hiç gerek yok.ronaldoya kötü oyuncu demiyorum ama en son italya maçında izledim 90 dk. verdiği pasların tamamına yakını isabetsizdi dribling bile yapamadı kendi yarı sahasına kadarçok nadir geldi.yani böyle oynadı diye o zamanda ronaldo italyaya gelsin futbol oynayamaz. derim ben.kaka ingiltereye gelse performansında kesinlikle azalma olmaz merak etme sen.

mesela henry ingilteredeyken en iyi futbol oynayan oyuncuydu ispanya geldi kimseyi kesemiyor takımda o bu sakatlanmayınca.keza beckhamda öyleydi.buna göre yorum yapılmamalı.

3 isimde kendi oynadığı liglerle özdeşleşmmiştir yani sana göre ronaldo en iyi olabilir ama messi ve kakayı bu şekilde aşağı çekmek gereğinden çok saçma geliyor.

Mesaj Yetkileri