1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Taktik Hazırlamak İçin Matematiksel Yöntem

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bence bunu en iyi 4-4-2 diamond olarak kullanilir.

Kendi taktikigime bazi degisikler yaptim bunu okuduktan sonra, ve taktik isime daha cok yaradi. Hattaa taktik o kadar hosuma gittiki, kendi taktigimede yayinlayacam.

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bence bunu en iyi 4-4-2 diamond olarak kullanilir.

Kendi taktikigime bazi degisikler yaptim bunu okuduktan sonra, ve taktik isime daha cok yaradi. Hattaa taktik o kadar hosuma gittiki, kendi taktigimede yayinlayacam.
    Çok sevindim , eminim çok daha başarılı taktikler oluşturmaya başlayacaksın.

Dizilişi mentalitene göre belirleyebilirsin , sınırlama yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Şu an okuyamadım ama çok teşekkürler.Başkasının yaptığı taktiğe göre takım oluşturmaktan pek haz etmiyordum açıkcası.Bu arada sormam anlamsız belki ama hangi versiyonda bu formüller ortaya çıktı? Birde defans hattında yazdıkların toplam mı olacak yoksa defans oyuncularınınkileri mi toplayacağız?
    Last edited by Her026 : 20.Mart.2008 at 18:11

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Şu an okuyamadım ama çok teşekkürler.Başkasının yaptığı taktiğe göre takım oluşturmaktan pek haz etmiyordum açıkcası.Bu arada sormam anlamsız belki ama hangi versiyonda bu formüller ortaya çıktı? Birde defans hattında yazdıkların toplam mı olacak yoksa defans oyuncularınınkileri mi toplayacağız?
    Bu formüller mantık olarak her sürümde geçerli , daha fm2006 oynadığım zamanlar benzer şeyler aklıma gelmişti ama üşendiğimden fazla üzerinde düşünmemiştim
    ben fm2008 oynarken biraz oyuna renk katmak istediğim için oturdum formül oluşturmaya başladım ilk sürümünden beri kullanıyorum. Şu anda
    sürüm 8.0.2'nin son güncellenmiş halini kullanıyorum

Savunma Hattı için Tabiiki Takım ortalamalarını kullandığımız için yine takım ortalamasını kullanmakta fayda var.
    Açıkçası sadece savunma oyuncularını hesaplayarak kullanmayı ben de düşünmüştüm ama hiç denemedim , denersen karşılaştırmalı olarak sonuçları buraya yazarsan sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Kardeş birde creativity vs. herşeyi hesaplarken kaleciyide dahil ediyoruz değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Kardeş birde creativity vs. herşeyi hesaplarken kaleciyide dahil ediyoruz değil mi?
    ben kaleciyi sadece hız kapasitesini hesaplarken dahil ediyorum, kaleciyi oyundaki otomatik gk ayarıyla kullanmayı tercih ediyorum , sadece pas stilim kısaysa defansa pas at diyorum , diğerlerinde degaj yapmasını tercih ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bakalım başladım hesaplamalara ama closing down defans oyuncularında fazla tutulunca koridor gibi oluyor umarım işe yarıyordur.Eğer işe yararsa gerçekten geliştirilmesi gereken birşey.

Mesaj Yetkileri