Bence bunu en iyi 4-4-2 diamond olarak kullanilir.
Kendi taktikigime bazi degisikler yaptim bunu okuduktan sonra, ve taktik isime daha cok yaradi. Hattaa taktik o kadar hosuma gittiki, kendi taktigimede yayinlayacam.
Bence bunu en iyi 4-4-2 diamond olarak kullanilir.
Kendi taktikigime bazi degisikler yaptim bunu okuduktan sonra, ve taktik isime daha cok yaradi. Hattaa taktik o kadar hosuma gittiki, kendi taktigimede yayinlayacam.
Şu an okuyamadım ama çok teşekkürler.Başkasının yaptığı taktiğe göre takım oluşturmaktan pek haz etmiyordum açıkcası.Bu arada sormam anlamsız belki ama hangi versiyonda bu formüller ortaya çıktı? Birde defans hattında yazdıkların toplam mı olacak yoksa defans oyuncularınınkileri mi toplayacağız?
Last edited by Her026 : 20.Mart.2008 at 18:11
Bu formüller mantık olarak her sürümde geçerli , daha fm2006 oynadığım zamanlar benzer şeyler aklıma gelmişti ama üşendiğimden fazla üzerinde düşünmemiştim
ben fm2008 oynarken biraz oyuna renk katmak istediğim için oturdum formül oluşturmaya başladım ilk sürümünden beri kullanıyorum. Şu anda
sürüm 8.0.2'nin son güncellenmiş halini kullanıyorum
Savunma Hattı için Tabiiki Takım ortalamalarını kullandığımız için yine takım ortalamasını kullanmakta fayda var.
Açıkçası sadece savunma oyuncularını hesaplayarak kullanmayı ben de düşünmüştüm ama hiç denemedim , denersen karşılaştırmalı olarak sonuçları buraya yazarsan sevinirim.
Kardeş birde creativity vs. herşeyi hesaplarken kaleciyide dahil ediyoruz değil mi?
Bakalım başladım hesaplamalara ama closing down defans oyuncularında fazla tutulunca koridor gibi oluyor umarım işe yarıyordur.Eğer işe yararsa gerçekten geliştirilmesi gereken birşey.