Quote Originally Posted by Repesa View Post
bence de rahat lider bitirebilirsin 3 haftalık beraberlik serisinin ardından galibiyet iyi olmuş ama beraberlikte kötü değil yenemiyorsan yenilmeyeceksin
Asılında ben biraz daha aç gözlüyüm. Üç ihtimalli oynarım. Galibiyet, galibiyet, galibiyet

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Tebrik ederim Evren abi çok güzel gidiyorsun.
saol yunuscum. daha da ii olucaz zamanla...

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
o beraberliklerden en azindan 1 tanesi galibiyet olsaydi senin icin cok cok iyi olurdu. 2 tanesinin galibiyet olmasi daha da super olurdu ama simdilik bununla idare etmen gerekiyor. gerci iyi gidiyorsun. ligde en az gol yiyen takimsin. tebrikler. boyle giderse championship'e cok yakinsin.
Zaten defans yönünden fazla sıkıntım yok ama golleri değerlendiremiyoruz ve para sıkıntısı çektiğimiz için transferde yapamıyorum..

16. HAFTA
N.FOREST-HUDDERSFİELD

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK AMA BAŞARAMADIK.

17. HAFTA
CREWE-N.FOREST

DEPLASMANDA ETKİLİ OYNAYAN TARAF BİZDİK. 3 PUANI SÖKE SÖKE ALDIK.

FA CUP 1. TUR
CREWE-N.FOREST

LİGDE KARŞILAŞTIĞIMIZ RAKİBİMİZ BU MAÇTA DAHA ETKİLİYDİ. FA CUP DAN 1. TURDA ELENMEK MORALLERİMİZİ BOZDU.

JOHNSTONE'S PAINT TROPHY ÇEYREK FİNAL
N.FOREST-PETERBOROUGH

TEK GOLLE YARI FİNALE YÜKSELDİK EN AZINDAN BU KUPAYI ALMALIYIZ.

18. HAFTA
PORT VALE-N.FOREST

HAYNES'İN 3 DAKİKADA BULDUĞU İKİ GOLÜ İYİ DEĞERLENDİRDİK. OYUNUN HAKİMİ OLDUĞUMUZ GİBİ 3 PUANI DA ALMAYI BİLDİK.

19. HAFTA
N.FOREST-LEYTON ORİENT

LİGİN SON SIRALARINDAKİ LEYTON KARŞISINDA İSTEDİĞİMİZ OYUNU BİR TÜRLÜ SAHAYA KOYAMADIK. ZOR DA OLSA 3 PUAN BİZİM.

20. HAFTA
N.FOREST-MILLWALL

ÖNE GEÇMEMİZE RAĞMEN SKORU KORUYAMADIK. SONRASINDA FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK VE 2 PAUN BIRAKTIK.

21. HAFTA
LUTON-N.FOREST

GOLSÜZ BERABERLİK...

21. HAFTA PUAN DURUMU

NE DİYEBİLİRİM Kİ NEREDEYSE GALİBİYETİMİZ KADAR BERABERLİĞİMİZ VAR. EĞER O BERABERLİKLERİ DEĞERLENDİREBİLSEYDİK. ŞU ANDA AÇIK ARA LİDER OLMUŞTUK.