Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Beyaz Rusya maçı kadrosu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default A Milli Takım'ın Beyaz Rusya maçı kadrosu

Milli Takım'ın 26 Mart'ta oynayacağı Beyaz Rusya özel maçının kadrosu ve kamp programı belli oldu. Milli Takım, 23 Mart Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Hotel'de toplanacak.

24 Mart Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu ve Garanti Bankası arasında Polat Renaissance Hotel'de düzenlenecek imza töreninden önce Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim saat 11.00'de aynı salonda bir basın toplantısı yapacak.

Milli Takımımız, 24 Mart Pazartesi akşamı saat 19.00'da Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nde basına tamamen açık bir antrenman yapacak. 25 Mart Salı günü saat 11.00'de Minsk'e hareket edecek olan Milli Takımımız, Beyaz Rusya'da Hotel Europe Minsk'de konaklayacak.

Milli Takımımız, 25 Mart Salı günü saat 19.00'da maçın oynanacağı Dinamo Stadı'nda basına 15 dakika açık bir antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Milli Takımımız, Beyaz Rusya ile yapılacak hazırlık maçının ardından saat 23.30'da Türkiye'ye dönecek.

A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
    Volkan Demirel, Mehmet Aurélio, Uğur Boral, Yasin Çakmak, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Gökhan Zan (Beşiktaş), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökhan Ünal (Kayserispor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), Giray Remzi Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Nihat Kahveci (Villarreal), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Halil Altıntop (Schalke 04), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Tümer Metin (Larissa), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Terim beklenen hamleyi yapip, Gökhan Emreciksin, Mevlü Erdinc, Caner Erkin'i almis.

AMA NEDEN Ümit Karan yok ???

en azindan gidip Semih'i filan almamis..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hiç güleceğim yoktu.Terim heralde Trabzonspor maçlarını izlemiyor.Her maç yaptığı inanılmaz hatalarla maçlara damga vuran Tolga kadroda, TS'nin şuanda en iyi oyuncusu Barış kadroda yok.Bravo!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tolga'yi fark etmemisim, neden almiski onu...

Aykut'da kadroda olabilirdi Tolganin yerine.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa Sarp, Giray, Gökhan Emreciksin, Tümer... Emre Aşık

Fatih hoca beni de aLsaydınya canım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hayrettin abi Gökhan Emreciksin Ankaragücüne geldiginden beri iyi oynuyor. Mustafa Sarp'da gecen haftalarda iyi oynuyor, ama onun yerine Nuri Sahini alabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hayrettin abi o aldıklarına birsey dememek gerek..Sonucta herkezi deneyecek..Yanlız Emre Asık takıntısı artık bitmeli..

Ümit Karan nerdee.......Ligin en formda forveti

Emre güngör nerde....Yasin çakmak ligde fazla oynama sansı bulamıyor.Üstelik onu cagırıyor.Ligde oynarken cagırmamısdı buda ilginç.Emre güngör cagrılması lazımdı...

Dogruya dogru:Sabri'nin orda ne işi var..Sanki küfür ediyor bize:

3 oyuncu dısında kadro yinede güzel...

En çok mevlüd'e sevindim..Hatta ilkonbir bile baslamalı..Fransada çosdu kendisi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hayrettin abi o aldıklarına birsey dememek gerek..Sonucta herkezi deneyecek..Yanlız Emre Asık takıntısı artık bitmeli..

Ümit Karan nerdee.......Ligin en formda forveti

Emre güngör nerde....Yasin çakmak ligde fazla oynama sansı bulamıyor.Üstelik onu cagırıyor.Ligde oynarken cagırmamısdı buda ilginç.Emre güngör cagrılması lazımdı...

Dogruya dogru:Sabri'nin orda ne işi var..Sanki küfür ediyor bize:

3 oyuncu dısında kadro yinede güzel...

En çok mevlüd'e sevindim..Hatta ilkonbir bile baslamalı..Fransada çosdu kendisi..
    Abi aynı konuyu sonradan açıyorsun sonrada eski konuyo yorum yazıyorsun pes walla

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya tamam çağırsın hadi onLara birşey demeyeyim tamada bu Emre aşık, Tümer ve Sabri ne oLuyor Yasin çakmak ne oLuyor onu anLamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Sarp,E.Aşık,Tolga Zengin,Tümer ve Yasin'in yerine;

Nuri Şahin,Ü.Karan,İ.Toraman,Emre Güngör,Serdar Kulbilge çağrılabilirdi bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

nuri şahin gibi bi adam varken mustafa sarp kim yaa..Sonra neden almanyadaki gençler türk milli takımını seçmiyo diyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onurcum o konu fazla yöneticilere bildim..Kilitlenecek o konu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim Toraman nın oLmaması zaten başLı başına bir fiyasko. Bu terimin bu adama garezi var kesin yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sayın Terim bi kerede şu kadro seçiminde objektif davranın...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Emre Aşık yerine İbrahim Toraman çok güzel olurdu. Herkesin dediği gibi Emre Aşık F.Terim'de bir takıntı haline geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Suan heryerde Karan tartısılıyor..Karan agzında kuş tutsa cagrılmazmış

Galatasaray'ın her maçını samiyende izliyor..Emre ve Karan'ı nasıl oynadıklarını hala görmedimi..

Tümer cagrılmasını abartmıyorum..En azından bu sefer oynuyor..Önceden oynamasa'da cagrılıyordu..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tek yaptığı doğru MevLüt Erdinç oLmuş. Hayret o nerden akLına geLdiyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BeyLer sadece hazırlık maçı bu fazla abartmaya gerek yok bence. Terim Euro 2008 için alternatifler, değişik planlar yapıyor oLabiLir. Saygı duyuyorum kadroya. Sadece bir hazzırlık karşılaşması. Bazılarının son maçıdır belki hiç kimse bilemez bunu.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Emre Belözoglu ve Mehmet Topuz neden yoklar? Sakatliklari mi var?

Bence Ibrahim Toraman´da kadroda olmaliydi. Mevlüt ve Caner gibi yurtdisinda olan genclerin kadroda olmasi cok güzel, ama belki de en iyi genc oyuncumuz olan Nuri Sahin nerede?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör A2'ye Nuri, Barış Memiş Ümit Milli'ye çağrılmış.

Bu oyuncularıda elbet izliyodur onlarıda bu şekilde değerlendirmiş.

Sabri´nin,Selcuk´un,Yasin´in,Tümer´in,Rüstü´nün,To Lga´nin orada ne isi var Allah askina ?

Ligin en formda forveti Ümit Karani neden cagirmiyor demeyecegim artik,kendisiyle problemi var herhalde Fatih Hocanin.Milli takim hocasinin takintili olmasi ayiptir.

Fatih Terim´i savunuyordum ben ama bu cikardigi kadrolari görünce,takintili tutumuna devam ettigini görünce iyice ümidimi kestim ondan.Resmen yazik ! Ümit Karan gibi bir futbolcuyu bitirmeye calisiyor !

22. Default

Fatih Terim'in yıllardır Ümit Karan'a takıntısı var....

Ligin en formda ismi olan Ümit'i almıyor gidiyor Yasin'i,Sabri'yi alıyor...

Ümit Türkiye maçında 2-0 yenilirken maçı 2-2 yapmıştı YİNE 1-0 lık maçı 1-1 yapmıştı....

UYAN FATİH HOCA UYAN....Yıldızlar elinin altında

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barış memiş için A milli erken zaten...Onun içinde hocayı eleştirmek iyi olmaz..

Ben Terim'i çözdüm;Milli takıma alınmak için biraz yedek kalman lazım..Oynarken cagırmıyor yedek olunca cagırıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yasin le sabrinin ne işi var anlamadım yasin zaten bizde oynamıyo sabride 2 haftadır oynuyo oda adam yokluğundan kadroya alındı semihin alınmaması da biraz saçma olmuş adam ligin gol kralı milli takımda yok ümitinde takıa çağırılması gerekiyordu
    topuzla emrenin sakatlığımı var?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Zafer Yelen, Emre Güngör, Ümit Karan, genc yildisimiz Nuri Sahin, Türkiyenin Puyolu(bence) I.Toraman, Emre Belezoglu, Mehmet Topuz neden yok?

Nuri'yi almanlar almasin diye aldi bir kere, Zafer'i almanlarda istiyordu o Türkiyeyi secti..

Sonra gelelim Mevlüt Erdinc olayini, kesin fransizlar alamasin diye almistir. onuda 1 kere oynatir sonra bir daha cagirmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadro bana gore yanlıslarla dolu fatıh hoca ne zaman hakedenlere forma verecek cok merak edıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Sabri´nin,Selcuk´un,Yasin´in,Tümer´in,Rüstü´nün,To Lga´nin orada ne isi var Allah askina ?

Ligin en formda forveti Ümit Karani neden cagirmiyor demeyecegim artik,kendisiyle problemi var herhalde Fatih Hocanin.Milli takim hocasinin takintili olmasi ayiptir.

Fatih Terim´i savunuyordum ben ama bu cikardigi kadrolari görünce,takintili tutumuna devam ettigini görünce iyice ümidimi kestim ondan.Resmen yazik ! Ümit Karan gibi bir futbolcuyu bitirmeye calisiyor !
    Yapma Allah aşkına yapma.Rüştü'yü sorguluyosun.Kim çağırılacaktı Rüştü'nün yerine..?

Rüstü´nün oynadigi oyun ortada,ne kadar hatali goller yedigi de ortada.Bir Trabzon macinda iyi oynadi diye onu cagiracaksak Milli takima,Aykut´un ne günahi var? Kac mactir mükemmel oynuyor,hatasiz oynuyor.Sirf isim yapmis diye Rüstüyü Milli takima almak sacmaliktir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya sanki final maçına çıkıyoruz ha. adam deniyecek bazı adamları. bırakın emreyi, mehmet topuz'u, ümit'i her zaman çağırabilir şu an yeni altertantifler arıyor. Hazırlık maçı hazırlık!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yasin Çakmak,Sabri Sarıoğlu,Tolga Zengin,Mustafa Sarp,Emre Aşık bu isimleri kadroda olması bence yanlış olmuş.Yerlerine İ.Toraman,Nuri Şahin,Serdar Kulbilge,Ü.Karan,Emre Güngör alınmalıydı bence.
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri