Heralde Beşiktaş'ı yada Antalyaspor'u tutardım.
Heralde Beşiktaş'ı yada Antalyaspor'u tutardım.
Hehe
Baran bildim bileli Beşiktaşlıyım ancak Galatasaray'a da sempati duyuyorum
Dürüst bir cevapla Beşiktaş olmasa Galatasaray'lı olurdum diyorum.Herkesi de dürüstlüğe davet ediyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla benim baba tarafi Fenerli.Ama dayim beni Galatasarayli yapmis.Eger Galatasarayli olmasaydim,babamlar aklima girerdi Fenerbahceli olurdum![]()
![]()
Baran senin içinde geç değilFenerli yapalım seni
![]()
Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Galatasaray işte bunun için tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım![]()
Galatasaray olmasaydı Beşiktaşı tutardım çünkü babam BJKLİ![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
fener olmasaydı göztepeyi tutardım...
GS olmasaydı BJK'yi tutardım..Neticede severim kendilerini..
Galatasaraylıyım ama Gs olmasaydı Beşiktaş'ı yada Sivasspor'u tutardım herhalde.
Fenerbahçe'liyim, eğer FB olmasaydı herhalde UEFA Kupası'ndan falan etkilenip Galatasaray'ı tutardım.
Galatasaraylı olmasam, Trabzon ve Beşiktaş arasında kalırdım aslında. Ama şu an ki düşünceme göre tabii ki de beşiktaş. Sizleri seviyorum Çarşı![]()
Fenerbahçe'm olmasa;Çarşı'dan etkilenip Beşiktaş'ı tutardım herhalde..
Kilimli Bld. Spor'u tutardım.![]()
Bursaspor u tutardım herhaLde![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hiçbir fikrim yok ama Eniştemler Fenerbahçeli yaparlardı heralde tabiiki ölümüne
BEŞİKTAŞ !
Herhalde Samsunspor'lu olurdum...
AiLe bireyLerinin kanıma girmesiyLe koyu bi BeşiktaşLı oLurdum herhaLde ama çok şükür Fenerbahçem var
Galatasaray Olmasa Beşiktaşlı Olurdum.. Ama Şu Yıldırım Bosna'nın 1. Lige Çıktığını Görebilirsek Galatasray'ı Bırakıp Yıldırımlı Olucam![]()
Fenerbahceli olurdum
Ingilterede Trabzon formami sadece Aston Villayi tutanlar taniyo( eskiler geliyo akkilarina)
Fener formasi giysem hepsi tanir. Cunku Chelsea yi yenecekler
fenerbahçe olmasa bursasporu tutardım.
Galatasaray olmasa Kastamonuspor'u yada Ankara takimlarindan birini tutardim, mesela Ankaragücü.
Galatasaray olmasa yaşanmazdı ki takım tutulsun
Şaka bir yana Galatasaray olmasa Rizespor u tutardım
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Real Madrid im olmasaydı heralde Betis i tutardım![]()
Yalan yok ben Galatasaray'ı tutardımzaten ilk takımım oydu
![]()
Doğruyu söylemek gerekirse Galatasaray'lı olmazsaydım %51 ihtimal Fenerbahçeli %49 ihtimal Beşiktaşlı olurdum
Hiç öle birsey düşünmedım ama heralde ya Küçükçekmece ya da Bingölspor.
Beşiktaş'ı tutardım...
Sempati beslediğim bir takımı tutardım.(Kayserispor,Kasımpaşa veya Eskişehirspor olabilir.)