Sayfa 128 / 492 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bide avrupada görebilsek c.ronaldoyu..
    Iyide Ronaldo Sampiyonlar liginde de takiminin en iyisi oluyor.Gecen sene 5 gol,5 asistle oynadi Cl de.Takiminin yari finale cikmasinda en büyük pay sahibi olan isimdi.

Bu sene oynadigi 7 macta 6 gol,1 asist yapti.

Yani belirtmek istedigim su ; Kafanizda bir Ronaldo yaratmissiniz,adam ne yapsa sizin icin degismiyor,oynadigi futbolu görmezden geliyorsunuz,istatistiklerini hice sayiyorsunuz,bu sacmaliktir,futbol bilginize süpheyle bakarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana göre genele yayarsak c.ronaldo büyük maçların adamı değil...Öyle düşünüyorsan hayranlığa girer benim c.ronaldoya karşı bir antipatim felan yok..Mesela bi chelsea maçı olsun c.ronaldo sürekli yere düşüyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Best diyorum, cünkü Ronaldo "büyük maclarin" adami degil...

ama yinede bence suan dünyanin en iyi kanat oyuncusu, kimsede gecemez onu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Büyük maçların adamı değil?
    Bence siz maçları iyi izlemiyorsunuz.
    Ayrıca günümüz futbolunda 2 önlibero, belki 1 ön libero ve baskılı oyun tarzı var. Eskiden 3lü defanslar vardı. Herşey hücum üzerine kurulurdu. Fakat şu an bu durum farklı.
    O yüzcen C.R G.B'den daha bütün bir futbolcu. Ama herkes kendi dönemine göre değerlendirildiğine göre İkiside birer efsane.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldo uzun yıllar ManUtd'de kalacak be Best'i geçecek bence

Arrow Devler kapıştı, Everton kaptı

Premier Lig devlerinden Liverpool ve Manchester United’ın da ısrarla kadrosuna katmak için peşinden koştuğu minik kaleciyi Mavi-Beyazlılar kaptı.

İngiltere Ligi’nde devleri birbirine düşüren transfere son noktayı Everton koydu.

Didsbury Road İlkokulu ve The Vipers’ın minik takımının kalesini koruyan 7 yaşındaki Harry Yates Everton’a transfer oldu.

Eski bir kaleci olan babası 7 yaşındaki oğluyla gurur duyduklarını belirtti, ’Aile olarak para kazanmanın oğlumuzun dengesini bozmaması için dikkatli olacağız’ dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ikiside farklı dönemlerin efsane futbolcuları...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

allah allah nasıl bir yetenek avcılığıdır...helal olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gerçekten helal olsun nasıl bulurlar daha yaşta adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Alırsa Manu alır alan süper bir iş yapar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

7 Yaşında çok ilginç bi transfer harbiden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tevez Rooney var Villa için çok bastaracaklarını sanmıyorum Chelsea daha yakın bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ona bakarsan chelseade de salomon kalou anelka schevcenko drogba var...bana kalırsa ManU yakın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    ona bakarsan chelseade de salomon kalou anelka schevcenko drogba var...bana kalırsa ManU yakın...
    Kalou Sheva Anelka saymıyorum zaten Drogba 31 yaşına gelicek ve en önemli dönemlerde Afrika Kupasına gidiyor Yani forvet açığı oluyor Villa Chelsea için "tam" bir transfer olur

Ama ManUtd'De Rooney ve Tevez gibi iki bankonun yanına Villayı alırsan başka problemle çıkabilir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

rooney ve tevez hzlı ve fazla uzun boylu olmayan özel yetenekli oyuncular.villa da bu tipte bir oyuncu olduğu için manchester'a lazım biri deil.gelicekse huntelaar,berbatov falan gelir manchester'a.ayrıca saha da var ronaldoda forvet oynayabiliyor.

chelsea'de seyir zevki iyi hızlı ve bitirici ism lazım bu isim villanın ta kendisidir.drogba gibi kulenin yanına villa gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kalırsa liverppol alıcak eğer rafa benitez dewam ederse...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lafı bile olmaz daha, belki ilerde...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Futbol 63-74'ten beri ne gelişmeler gösterdi yahu 2 oyuncuyu kıyaslamak asrın hatası. Best zamanın iyi oyuncularından biriydi belki Manu'nun en iyisi. Şimdiki şartlardada Ronaldo en iyisi. Yani sapla samanı karıştırmamak lazım. Ancak illede karıştıralım diyorlarsa üst düzeyde futbolun oynandığı bir dönemde başarılı bir grafik çizen ve bazılarına göre küçük maçların adamı olan ama nedense benim izlediğim kadarıyla büyük maçlarda dahada etkili olan Ronaldo daha iyidir ve daha da iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de kıyaslanmaları pek dogru degıl best bı r sezonda en fazla 32 gol atmıs ama ronaldo sımdıden 33 gol oldu ve en az 10 macları daha var bunu goz onunde bulundurursak ronaldo daha ıyı ama bır de o zamanın futbol kosullarını goz onunde bulundurursak best daha ıyı cıkar kısacası aktıf ıkı futbolcunun karsılastırılmaası daha saglıklı sonuclar verır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu sabah gazetede okudum bu haberı 7 yasındakı cocuk ıcın kapısan takımlara bakın ıngıltere neden futbolun dogdugu ulke gun gectıkce daha ıyı anlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

illa birisi alacak mı arkadaslar bana kalırsa eger ada'ya gıdecekse rafa'nın yanına gıder orada hıc zorluk cekmez hem su kosullarda forvete en cok ıhtıyac duyan takıım l'pool

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Chelsea'nın nede ManU'nun Villa'yı aLacağını sanmıyorum. LiverpooL daha bi savurgan takım oLduğu için Liv'p aLır diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Kuyt: "United’ı yenebiliriz"

Kuyt: "United’ı yenebiliriz"
    Liverpoollu golcü Dirk Kuyt, son haftalarda çok formda olduklarını ve Pazar günü oynayacakları maçta, Manchester United’ı yenebileceklerini söyledi.

LiverpoolFC.tv’ye konuşan Hollandalı futbolcu, "Bu maçı iple çekiyoruz," diyerek sözlerine başladı. Çok formda olduklarını belirten Kuyt, "Son yedi maçımızı da kazandık ve böyle bir dönemde United’la karşılaşmaktan memnunuz. Bu çok büyük bir maç ve son aylarda kendimizi ne kadar geliştirdiğimizi kanıtlayabiliriz. Üstelik Daniel Agger hariç maça tam takım çıkacağız. Şu anda gerçekten de çok güçlüyüz. Geçen hafta Reading karşısında çok da iyi oynayamamıza rağmen, ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Kötü oynadığınız zaman da kazanıyorsanız bu sizin çok iyi bir takım olduğunuzu gösterir. Bunun bize verdiği güvenle sahada olacağız," dedi.

Şampiyonluk şansımız yok ama..

Liverpool sezona şampiyonluk parolasıyla başladıysa bile, şu anda yarışın içerisinde değiller ancak bu haftasonu alabilecekleri bir galibiyetle United’ın önünü kesebilirler.

İyi bir takım olduklarını ancak maçın çok zor geçeceğini hatırlatan Kuyt, "Elbette ki United ligin en iyi takımlarından biri. Hücumda ve defansta çok etkili oyuncuları ve harika bir kalecileri var. Maç çok zorlu geçecek ancak biz hazırız. Herkes Cristiano Ronaldo’nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyor. Üstelik bir tek o değil, Wayne Rooney ve Carlos Tevez de müthiş futbolcular. Yine de tüm takım olarak heyecanla bu maçı bekliyoruz. Hem bireysel, hem de takım olarak bu maçta çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Gol atabilecek bir çok oyuncumuz var ve orada başarılı olacağımıza inanıyoruz," diyerek sözlerini noktaladı.

İçimden bir ses L'Pool çelme takıcak manuya gib geliyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

C.RonaLdo yeter LiverpooL a sadece. Manu devam eder gaLibiyetLerine LiverpooL un serisi bozuLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

C.Ronaldo Liverpool defansını darmadağan eder.

Şansları 0 dua etsinler Arsenal maçı gibi olmasın (4-0)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En fazla beraberlik alabilirler Kuyt gaz vermeiş sadece

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar takmışsınız '' C.Ronaldo büyük maçların adamı değil '' diye.

Eski sistem yok futbolda ben 1. dönem Liverpool maçını izlemiştim top Ronaldo'ya ne zaman gelse 2 kişi basıyorlardı.. Ronaldo'ya her zaman ayrı bir önlem ayrı bir taktik var, buna rağmen Ronaldo Premier Lig'in gol kralı. Maçta 1 kere Riise'yi teke tek yakaladı o da gol oluyordu

Bence şuan belki değil ama gelecekte George Best'i geçebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea bir adım daha yakın bu transfere, Manchester United'da zaten kaliteli forvetler var ( Rooney, Tevez.. )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay attı Boro yine kazandı

Mesaj Yetkileri