Lige iyi başlayamadık. Kötü bir oyun sergilediğimiz Gillingham deplasmanında kaybetmemiz sürpriz olmadı. 3. hafta maçında 90. dakikada yediğimiz golle evimizde mağlup olduk. Bu arada kadroyu güçlendirme çalışmalarımız da devam ediyor.
Bu sıkıntılı dönemde eleştiriler de artmıştı. Bense tesislerden dışarı çıkmıyor, nerede hata yapıyorum diye onu bulmaya çalışıyordum. Yönetime verdiğim listeden çoğu oyuncunun kulüpleri kabul etmesine rağmen kendilerinin anlaşmaması nedeniyle istediğim takımı da kuramadım. Ama yine de kadro kalitemiz oldukça yüksek.
Kupa maçı öncesi yönetim kurulu toplantısına katıldım. Eksi puanla başladığımız ligde kötü sonuçlar da yönetimin canını sıkmıştı, başkan her zaman olduğu gibi arkamda olduğunu söyledi ve bu havayla kupa maçına hazırlandık.
Beckford’un yıldızlaştığı maçta Lig Kupası’nda 3. tura çıktık. 3. turda deplasmanda Manchester United ile oynayacağız.
Evimizde oynadığımız son lig maçında ise tam bir hakem skandalı vardı. Sahada mücadele eden 11 oyuncumuzun emeğini hiçe sayarak 3 puan almamızı engelliyordu üstelik 90. dakikada.. Maçtan sonra yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm takım hakemi eleştiriyordu.
Üzerimize oyunlar daha ligin başında oynanmaya başlamıştı. Bu sert çıkışımıza federasyon cevap veremedi çünkü haklı olan taraf bizdik.
Bu arada 1 kaleci 1 Amc transferini de gerçekleştirdim. İlk tercihlerim değildi yine de en iyi verimi almaya çalışacağım.
![]()