serkan abi aldıgın oyuncular güzel lincoln de irlandalı bi eleman var 21 yasında adı uzun bıse ona bakarsan ısıne yarayabılır..
serkan abi aldıgın oyuncular güzel lincoln de irlandalı bi eleman var 21 yasında adı uzun bıse ona bakarsan ısıne yarayabılır..
insua süper transfer ben 2010 dünya kupasında heinze yi kesip onu oynatmıştım
Serkan'ım başarılar... Eminim ki bir aksilik çıkmadığı müddetçe bir önceki kariyerin gibi uzun soluklu bir kariyer olacak. Hangi ligleri açtığın hakkında da bir bilgi verirsen sevinirim kardeşim. Başarıyı yakaladıktan sonra aynı takımda durmazsın sen bilirim ben seni. Gerçi Leeds Utd ile en az 5 yılın var her ne kadar 10 yıllık sözleşme imzalasan da 10 yılı beklemeden kulüpten ayrılacağına eminim.![]()
Tavsiye ettiğiniz oyunculara oyuna girince bakacağım arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Türkiye, İtalya, İspanya ve İngiltere'de toplam 9 lig açık. Oyunu kurmadan önce tek takımı çalıştıracağım dedim kendime ama yine de çok lig açmadan duramadım.
Kendimi sıkacağım ve mümkün olan en fazla süre takımın başında kalacağım.(Eğer kovulmazsam)![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar Serkan Abi...
BasarılarHikaye güzel olmus.
Hİkaye güzel kariyer güzel insanlar hepsinden de güzelLeeds i o eski bu takım 15 sene boyunca bütün kupaları toplar moduna döndürmen dileği ile
Last edited by Altaylee1914 : 22.Mart.2008 at 01:06 Reason: anlam bozukluğu
Lige iyi başlayamadık. Kötü bir oyun sergilediğimiz Gillingham deplasmanında kaybetmemiz sürpriz olmadı. 3. hafta maçında 90. dakikada yediğimiz golle evimizde mağlup olduk. Bu arada kadroyu güçlendirme çalışmalarımız da devam ediyor.
Bu sıkıntılı dönemde eleştiriler de artmıştı. Bense tesislerden dışarı çıkmıyor, nerede hata yapıyorum diye onu bulmaya çalışıyordum. Yönetime verdiğim listeden çoğu oyuncunun kulüpleri kabul etmesine rağmen kendilerinin anlaşmaması nedeniyle istediğim takımı da kuramadım. Ama yine de kadro kalitemiz oldukça yüksek.
Kupa maçı öncesi yönetim kurulu toplantısına katıldım. Eksi puanla başladığımız ligde kötü sonuçlar da yönetimin canını sıkmıştı, başkan her zaman olduğu gibi arkamda olduğunu söyledi ve bu havayla kupa maçına hazırlandık.
Beckford’un yıldızlaştığı maçta Lig Kupası’nda 3. tura çıktık. 3. turda deplasmanda Manchester United ile oynayacağız.
Evimizde oynadığımız son lig maçında ise tam bir hakem skandalı vardı. Sahada mücadele eden 11 oyuncumuzun emeğini hiçe sayarak 3 puan almamızı engelliyordu üstelik 90. dakikada.. Maçtan sonra yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm takım hakemi eleştiriyordu.
Üzerimize oyunlar daha ligin başında oynanmaya başlamıştı. Bu sert çıkışımıza federasyon cevap veremedi çünkü haklı olan taraf bizdik.
Bu arada 1 kaleci 1 Amc transferini de gerçekleştirdim. İlk tercihlerim değildi yine de en iyi verimi almaya çalışacağım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdiden hakemler senle oynuyor Seko. -15 puan yetmedi bide bunlarla uğraşıyorlar.Bu arada sana bende Billy Sharp'ı öneririm. 21 maçta 20 gol attı bende 1 sezonda.
Serkan bende Swansea iLe oynuyorum ve rahat ŞampiyonLuğa koşuyorum. Senin artın var para ve iyi oyuncuLarın var. Rahat Şampiyon oLursun diyeceğim ama -15 puan biraz seni sıkıntıya sokacağından ŞampiyonLuk zor. PLay off Lardan üst Lige adını yazdırırsın. Oyuncuya ihtiyacın oLursa tavsiyeLerim oLur. Hatta iki isim vereyim sana hatta![]()
Tomas MicoLa
Joe Garner
Frantisek RajtoraL
Bu adamLara bakmanı öneririm
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benim tavsiyem kesinlikle IPSWICH den HAYNES'i alman 1 M'a felan geliyor üstelik lige göre mükemmel bir performans sergiliyor. bende 30 maçta 23 gol attı. kesilikle tavsiye ederim.
Bende Premier Ligteki takımlardan oyuncu kiralamanı öneririm benim çok işime yaradı(Joe Hart,Herold Goulon,Michael Mifsud,Dorian Dervitte,Pat Kanyuka gibi...)
josmer altidore serkan abi ben bi bak derim fazla gol sıkıntın yok gibi ama gucune guc katar..
Yeni kariyerinde başarılar Serkan. Yalnız bir şey söliyeyim bu Leeds yönetimi çok sabırsız hemen kovuyorlar dikkat et.![]()
Herkes sen mi Serkan bey hemen kovuLacak
Bizim Serkan kovuLmaz. Senin gibimi o![]()
Ama Hayrettin abi gerçek bu. Leeds yönetimi hemen kovar valla kimsede bişi diyemez![]()
Darbe yiyenLer, başarısızLar nasıL ortaya çıkıyor şunLara bak Armut gibi döküLüyorLar![]()
Kariyer başarılarla dolu olupta başarısızlık az olunca hatırlanıyor işte ama senin gibi olsaydık hatırlamazdık tabi.
Bu arada Serkancım Christian Litztes yada Litstez gibi bişey olacak adı macar AMRC bir de Esmir Sabic DC birde Steve Marlet(Free) Bakmanı tavsiye ederim .
amc olarak luis jimenezi kesin al fm2007dede süperdi 2008 dede süper ternanada oynuyor 600k ya alabilirsin kesin bak başarılar
Abi başarılar dilerim çok güzel kariyer olacak
Kötü başlaman önemli değil.Bundan Sonra Neler yapacağın önemli Serkan Abi..
Hoynes'i öneririm sana...
İyi başlayamamış olsanda toparlanacağına inanıyorum Serkan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Eğer Stancu'yla anlaşamadıysan Haynes için bir öneride bulun, en azından kirala!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
''Başarılar Yolun Açık Olsun''
Nerde bu macLar![]()
Başarılar..Kariyerin altında senin nicki görünce hemen daldıminşallah diğer kariyer gibi uzun olur.Bu sefer 1000 maç olsun bence hedef..Ayrıca geçen kariyerin filmi çıkmamıştı artık birşeyler yaparsın..
![]()
Evet hakemler başarılı olmamızı istemiyor ama bizim için farketmez.
Önerin için teşekkürler.
Tavsiyeler için teşekkürler abi. Şampiyonluk zor gözüküyor, Natthingham yenilgisiz devam ediyor.
Tavsiye için teşekkürler.
Şimdilik Liverpool'da kiraladım ama duruma göre yeni oyuncular da kiralayabiliriz.
Tavsiye için teşekkürler.
Tamam abi, kovulmamak için elimden geleni yapacağım, başkan beni sever zaten kovmaz.
Evet abi, Leeds zedeler gözükmeye başladı.
Tavsiyeler için teşekkürler abi.
Geçen kariyerimde bir takımımda vardı Jimenes, teşekkürler tavsiye için.
Teşekkürler.
Öneri için teşekkürler. Evet kötü başlasak da bu böyle devam edecek değil tabi ki...
Stancu'ya Trabzonspor da talip oldu ve bizi tercih etmedi. Diğer önerin için teşekkürler.
Teşekkürler.
Aslında bugün fazlaca maç yaptım ama site zaman zaman gittiği için ekleyemedim. Ama şunu söyleyeyim, iyi yoldayız...
Teşekkürler. Geçen kariyerin telif hakları satışta. Eğer alan yapımcı olursa hemen çekeceğiz filmi. Ve filmde beni oynayacak kişiyi de bulduk. Yılmaz Vural.
1000 maç çok büyük bir hedef, şimdiden bunun sözünü veremem.
Transfer dönemi kapandığı için transfer yapamıyorum ama tüm önerilerinizi dikkate alacağım ve ara transfer döneminde aksayan bölgelere gerekli oyuncuları alacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eğer taktikte aksamalar olursa sana KASIRGA'yı öneririm serkan.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Teşekkürler. Herhangi bir aksama yok Erencim. Kötü başlasak da takıma alışınca işleri düzeltttim, şimdilik kendi taktiğimden memnunum.
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar Serkan abi. Premier lig'e çıkınca Cruzeiro'dan Guilherme'yi kaçırma derim. Adam sonradan sonraya Wonderkid oluyor mübarekHa bir de Luis Jimenez
Tabi Premier Lig'e çıkınca
![]()
(/s)