1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Barış ve Mesut'a milli çağrı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho da olsa , Messi de olsa Türklestirilip, Milli takımda oynamasına karsıyım. O zmn fasizm dediniz bnde sunu diyim. Canakkale savasında İngiltere sömürge ülkelerindeki insanları kendi için savasa soktu ve sonuc. En bastan karsıydım hala karsıyım.

Aurelio, o, bu, şu farketmez. Hangisi futbol yasamı bittikten sonra Türkiye de yasayacak ?? Bavulunu alıp gidecekler.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ronaldinho da olsa , Messi de olsa Türklestirilip, Milli takımda oynamasına karsıyım. O zmn fasizm dediniz bnde sunu diyim. Canakkale savasında İngiltere sömürge ülkelerindeki insanları kendi için savasa soktu ve sonuc. En bastan karsıydım hala karsıyım.

Aurelio, o, bu, şu farketmez. Hangisi futbol yasamı bittikten sonra Türkiye de yasayacak ?? Bavulunu alıp gidecekler.
    o faşizm değil gülüm emperyalizm...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    o faşizm değil gülüm emperyalizm...

Tamam ben orda bnm verdiğim örnegin fasizm oldugunu söylemedim Madem fasizm dediniz ben de bunu diyorum dedim gülüm

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tamam ben orda bnm verdiğim örnegin fasizm oldugunu söylemedim Madem fasizm dediniz ben de bunu diyorum dedim gülüm
    iyide çok alakasız sanki Aurellio yu kulağından tutup zorla oynatıyoruz biz .

Mesaj Yetkileri