extensor sen hep başka şeylerden örnek veriyorsun. Burda konu Yattara'nın 2.uyruğunun Türk olmasını konuşuyoruz. Müslümanlığı tartışmıyoruz biz burda. Ayrıca benim için her insan eşittir. Uyruğu ve dini ne olursa olsun. Önemli olan insanın içi ve kalbinin güzelliğidir. Yoksa şu dindenmiş falan bunlar hikaye. Bütün kötülükleri yaptıktan sonra ben Müslümanım demek çok yanlış. O kötülükleride Şemsi saymış yukarda. Konu nereye geldi futbol forumunda tartıştığımız şeye bak yahu.

Evet dünyanın her yerinde 2.vatandaşlık var. Örneğin benim 10 yıllık kankam Hollanda doğumlu ve 2.uyruğu Hollanda. Bunun neresinde bir tuhaflık var . Futbol için konulmuş birşey bu ayrıca 5 sene Türkiye'de oynadıktan sonra 2.vatandaşlığını alabiliyorsun.

Türk Vergi sisteminde bile yabancı uyruklular Türkiye'de 6 aydan fazla kalırlarsa tam mükellef sayılırlar. Yani bizlerle aynı şekilde vergilendirilirler. Umarım bu konuyu daha kurcalamazsın.

Ayrıca en azından bu adam Müslüman demem yanlış anlaşılmasın. Bu kadar Brezilya'lıyı , KamerunLu'yu Türk yapıp hatta Milli takımda oynattığımız bir ortamda Yattara gibi Müslüman birinin 2.uyruğunun Türkiye olması gayet çok doğal. Anlatmak istediğim bu .