1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Crusher v1 (Tek kanatla ezen taktik)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Duran top taktiği: genel olarak takımda en iyi kafacılar olan DC mevkilerindeki oyuncuları bu tip korner, köşeden freekick vs. gibi duran toplarda ileri çıkarmak, tabi sadece bununla değil aslında tam olarak nerde duracağınıda belirtmen gerekiyor.
    Taktiğin uyumsuzluk yapabileceğini düşünüyorsan sana önerim zor bi maç bekle misal olarak sen ligte 4. sıradasın ve liderle maçın var bu tarz zorlu rakiplerle yapacağın maçta bu taktiği kullanırsan hem istediğin bir skorla ayrılırsın hemde eğer MR mevkisindeki oyuncun kaliteli ise 1-2 maç içinde taktiğin uyum sorunu kalmaz.

Denedikten sonra yorumunu bekliyorum.
    Tam olarak nerelerde tutmalıyım? İngilizce olduğundan anlayamıyorum.Neyse taktiği deneyeyimde bir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taktiği 3 maçtır deniyorum ve harika sonuçlar alıyorum.Sağ kanatta Arda Turan oynuyor.Sağ Mc Lincoln.Bu arada 3 maçta 5 gol duran toptan attım Tek handikap forvetim Gökhan Ünal fazla top alamıyor onun dışında çok güzel bir taktik.
    Last edited by Her026 : 22.Mart.2008 at 21:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Taktiği 3 maçtır deniyorum ve harika sonuçlar alıyorum.Sağ kanatta Arda Turan oynuyor.Sağ Mc Lincoln.Bu arada 3 maçta 5 gol duran toptan attım Tek handikap forvetim Gökhan Ünal fazla top alamıyor onun dışında çok güzel bir taktik.
    Başarıların devamını dilerim Duran toplardan gollere devam. Gokhan Ünal'da yavaştan alışacaktır taktiğe

Mesaj Yetkileri