Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 283 sonuç

Konu: EmperoR (Gs) vs. GeNç KaRTaL (Bjk)

Galatasaray başarılı olur bide emperor sana bi oyuncu söyleyim fm2007 de süperdi 2008 de baktım yine aynı luis jimenez ternana da oynuyor ilk sezon 600 k ya felan alıyorsun lincoln den felan daha iyi oynuyor yani süper bi oyuncu onu kapmanı isterim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şemsi iyi başlamışsın devamını getirip şampiyonluğa ulaşacağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şemsi harika gidiyorsun.Fakat Baran harika kadro kurmuş.Sene sonu Galatasaray şampiyon olur gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Baran iyi kadro kurmuşsun hakikaten, başarı kaçınılmaz artık. Zaten gidişatta iyi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın sözleşmesini feshedip Roma'ya geri yolladığı Barusso'yu kiraladım.Cisse'nin yokluğunda alternatif olması açısından yararlı olacağını düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İyi hamle Şemsi, tebrikler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki ekipte çok iyi gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

TransferLer yerinde Şemsi aLır Ligi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hehehe, biri Barusso'yu bırakmış diğeri almış Şemsi Cisse bu adamın yedeği olur söyleyeyim sana. Baran hata yaptığının farkına sonradan varacak. Bu arada Sosa komple oyuncu + Lincoln'den daha iyi bir oyuncu.
    (/s)

Barusso transferi iyi olmuş Şemsi .. İkiniz de iyi gidiyoruz şampiyonluk için son haftaya kadar çekişmeli bir mücadele olur gibi..

Gerek yok Barruso´ya.Takimda 5 tane oyuncu var o mevkide + Barrusso yabanci oldugu icin sorun yaratiyodu.

Uefa Kupasi ön eleme 2.macinda rakibimizi rahat gectik.Arda bu macta costu.(:

Uefa kupasinda 2.ön eleme macinda rakibimiz Metalist oldu.Bu takimi elersek,gruplara kalacagiz. (:

Ligde 4.haftada karsilastigimiz Kasimpasayi zar zor yendik,gol 90+4te frikikten Volkandan geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonlar Ligi 3.elemen rövanş maçında ilk maçın verdiği rahatlıkla maça çıktık.Devre biterken Bobo'nun şahsi gayretleriyle bulduğumuz golle maçı 1-0 kazandık.

Tsl 4.hafta Kayseri-Bjk--->Maç genelde dengede geçti.Kayseri savunmamın 2 hatası ile 2-0 öne geçti.Sonrasında devre biterken Holosko farkı 1'e indirdi.2.yarı skoru 2-2 yaptık.Kayseri hemen cevap verdi ve 3-2 oldu.Bizde kısa süre içerisinde golü bulup tekrar eşitliği yakaladık.Sonra Bobo 4-3 öne geçirdi bize.Maçın son dakikaları bayağı heyecanlı geçti ama kazanmasını bildik.Liderliğimizi devam ettirdik..

Şampiyonlar liginde grubumuz tam dişimize göre..

So what?
    Saike

Kayıpsız gidiyorsunuz ikinizde.Şemsi Şampiyonlar Ligi grubun gayet iyi.Benfica ile 2.cilik mücadelesi verirsin,gruptan çıkan taraf olursun diye düşünüyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sanırım bu deplasmanda ki galibiyetten sonra büyük ölçü de gruplara kaldın Baran. Gruplardan da çıkarsın sonrası aşikar zaten

Şemsi de kıl payı kurtarmış 3 puanı

Puan durumu nasıl?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Güzel gidiyo güzel..Aslan kraldır demiştim tebrikler Baran..

Yok Umut o rövans maciydi,gruplara kalabilmemiz icin Matelisti elememiz gerekiyor.

Ligde Bjk lider,biz ikinciyiz.Iki takimda 4te 4 gidiyor,ama Bjk averaj farkliyla lider.Fener de 3.galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barussoyu vermen kötü olmuş adam uzaktan çok gol atıyordu onun sayesinde kötü oynadığım birçok maçı kazandım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İkinizde süper gidiyorsunuz tebrikler.Şemsi abi Şl grubundan 1.ya da 2.olarak çıkabilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Barussoyu vermen kötü olmuş adam uzaktan çok gol atıyordu onun sayesinde kötü oynadığım birçok maçı kazandım..

Banega,Linderoth,Baris,Mehmet Topal,Ayhan Akman gibi isimler var o mevkide.Ayrica Barrusso yabanci kontejyanini dolduruyordu.Sen olsan ne yapardin ?

Orta sahada problemimiz yok zaten,takim süper ilerliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bencede Barusso Gerekszdi ve Fazlaydı.. 2 Takımında Start'ı Süper ama Lig Sonu İpi Galatasaray Göğüsler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada g.huguaiini kiralanı öneririm forvet için süper oynuyor.Gerçi transfer dönemi geçmiş devre arasında kiralarsın..Birde sen kiralama teklifi yapınca hepsi yapıyor ama sen transferin sob günü kiralama teklifi yaparsan oyuncu sana gelir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar gs li olduğum için umarım gs şampiyon olur diyorum bu arada barussonun profilini koyabilir misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şemsi harikasın kardeşim bu sene şampiyon görelim seni ölmeden mezara koyma bizleri korkutmaz bizleri musalla taşıı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şok! Baran Altuntaş Beşiktaş'lı mı?

Galatasaray teknik direktörü Baran Altuntaş'ın Beşiktaş'ın hiç bir maçını kaçırmaması bizzat gidip stadta izlemesi polemik konusu oldu.

Bu durum bir çok Galatasaray'lı taraftarı rahatsız ediyor.uA forumlarında bir çok topicte bu konu tartışılıyor ve bir sürü taraftarın siteden banlandığı söyleniyor.

Yönetiminde bu durumdan hoşnut olmadığı ve 2'ye bölündüğü gelen haberler arasında.Baran Altuntaş'ın rakibi analiz ediyorum bahanesi ise gerçekçi bulunmuyor.Koskoca camiada bu işi yapacak başka bir adam yok mu deniliyor.Hadi onu geçtik Avrupa'daki deplasmanlara neden gidiyor diye sorularda var.

Bir kesim Baran Altuntaş'ın aslen fanatik Bjk'lı olduğu,hatta gençliğinde Çarşı'nın davulculuğunu yaptığını iddia edenler var.

Bakalım Sayın Altuntaş bu polemiklere nasıl cevap verecek.Merakla bekliyoruz..

Kaynak: DHA/Kadir Çetinçalı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baran has Beşiktaşlıdır. En büyük emeli bir gün kara kartalımızın başına geçmektir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Medyadaki yalan haberler

Kulübümüzün degerli teknik direktörü Baran Altuntas hakkinda cikan yazilar bizi rencide etmistir.Baran Altuntas üstünden Galatasarayi karalama calismalari yapildigini düsünüyoruz ve hukiki yollardan hakkimizi arayamacagimizi bildiriyoruz.
    Baran Altuntas degerli bir teknik direktör olup,rakiplerini kendisi analiz etmek istedigi icin rakiplerinin maclarina gitmektedir.Ayrica son Bjk maclarina gitmemistir Baran Altuntas,Fenerbahce ve Sivasspor´un maclarini izlemeye gitmistir.Böyle yalan haberlerle,önümüze engel koymak isteyenlere firsat tanimayacagiz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baran Altuntaş Bize Şanslı Geliyor!

Beşiktaş teknik direktörü Şemsi Şek son zamanlarda Baran Altuntaş ile ilgili yapılan polemiklere esprili bir şekilde yaklaştı."Baran bize şanslı geliyor.Kendisinin seyrettiği maçlarda başarılı oluyoruz.Mesela maçlara bazen sonradan geliyor.O geldimi biz golleri atmaya başlıyoruz.Bu yapılan spekülasyonların Baran'ın bizim maçları seyretmesine engel olmasından korkuyorum." diyerek konuşmasını bitirdi.

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İkinizde iyi gidiyorsunuz. Şemsi zorlu kayseri deplasmanından kayıpsız dönmüş. ŞL de güzel bi gruba düşmüş. Baran da iyi. Bakalım fitil ne zaman kopacak

Hakli adam vallahi,ne zaman izlemeye gelsem macini gol atiyor aninda.O yüzden de maclarini izlemeyi biraktim artik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antep maçında Antep daha iyi olan taraftı.Aldığımız 1 puan için sevindim doğrusu.

Valencia maçında Bobo'nun golleriyle galibiyeti elde ettik.Gruba iyi başladık.

Sivas karşısında zorlandık ama yıldız oyuncularımızla sonuca gittik.

Türkiye kupasında iyi bir gruba düştük.Kuralarda şanslıyız açıkcası.

So what?
    Saike

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri