Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Barış ve Mesut'a milli çağrı

Nesil
    2006

Mesajları okumaya yeni başladım, Mehmet Aurelio'ya çevrilmiş. Hatırlatırım, Fenerbahçe'li Lefter'in kökeni Rumdu. Ama Türkiye'de yaşadığı için milli takımı tercih etti ve Hakan Şükür'den sonra milli takımda en çok gol atan oyuncu. O zamanlar kimse Lefter oynamasın demiyordu, çünkü Türkiye doğumluydu. Şimdide Büyükada'da yaşıyor.

Mehmet Aurelio'yu istemiyebilirsin en doğal hakkınız; ama Mehmet'ten daha iyi bir ön libero şuan Türkiye'de yok. Hüseyin Çimşir ise ondan sonra geliyor; ama inanın bana Mehmet Aurelio'nun yerini dolduramaz.

Atatürk yıllar önce çok güzel bir söz söylemiş; Ne Mutlu Türk'üm Diyene İllaha Türk olmak için Türkiye'de doğmanıza veya geninizin Türk olmasına gerek yok. Bu gün PKK Terör Örgütünde hep Türkiye Doğumlu veya Türk geni olan hainler var; ama hatırlatırım bunlar Türklüklerinden nefret ediyorlar. Bu yüzden M.Aurelio kendini Türk gibi hissediyor, Türkiye için elinden geleni yapıyor ve Türk Halkına Laik olmak için çalışıyor, belki futbol'u bıraktıktan sonra geri dönüş yapabilir çünkü bütün ailesi(eşi ve çocukları hariç) Brezilya'da yaşıyor buda en doğal hakkıdır.

Atatürk'ün Anzak Askerleri İçin Söyledikleri:

bu yaban ellerde kanini döken kahraman askerler...simdi siz barissever bir ülkenin topraklarinda yatiyorsunuz. rahat uyuyunuz. burada yanyana yatarken johnie lerin ve mehmetler in hic bir farki yoktur. ey cocuklarini uzak diyarlardan buralara gönderen anneler, gözyaslarinizi silin. ogullariniz bagrimizda yatiyor ve rahatlar emin olun. hayatlarini bu ülkede kaybetmis olmalari nedeniyle onlar en az sizin oldugu kadar bizimde cocuklarimizdir.
    Buda illaha Türk olmaları gerekmediğini anlatmaktadır.
    Last edited by Universal : 22.Mart.2008 at 16:34

Baran ben fark görmüyorum sonuçta Fransızlar siyah olmaz... Onlar kabül ediyor bizler kabül etmeliyiz başarılar için şart bunlar...

Bir ikincisi Türkiye ile Fransa etnik yapı olarak çok farklılar Fransa'ya bu adamlar Afrikalı ailelerden gelmiş yani Zidane Fransız doğulmuyusa babası cezayir doğumlu...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Başarılar için şart değil bunlar. başarı için yabancı sınırlaması da şart değil. başarı için devşirme oyuncu da şart değil. biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. faşist yaptın bizi Fıratcan.

ayrıca bundan sonra söyleyeceğiniz kelimelere dikkat edin. sözlük anlamını okuyun. ondan sonra söyleyin.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Başarılar için şart değil bunlar. başarı için yabancı sınırlaması da şart değil. başarı için devşirme oyuncu da şart değil. biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. faşist yaptın bizi Fıratcan.

ayrıca bundan sonra söyleyeceğiniz kelimelere dikkat edin. sözlük anlamını okuyun. ondan sonra söyleyin.
    aynen, basari icin takim yabancilarla dolu olmasi gerekmiyor..
    Milli takimda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu konuya bakıyorumda sizin için diyeceğim tek cümLe haLa insanLarın görüşLerine saygı göstermeyi biLmediğiniz, İşinize nasıL geLiyorsa şekiLde cevapLar vermenizdir. Yahu herkesin görüşü farkLıdır, Kendisine dir. Bunu haLa neden uzatıyorsunuz anLamıyorum. Size göre 11 Arjantin kökenLi adamı görmek istersin kadronda bana göre giç görmek istemem. BunLarı aştığımız zaman bunun tartışmasını ayrıntıLı yapabiLiriz. Biz daha görüşLere karşı nasıL davranacağımızı biLmiyoruz ki kaLkmışsınız empreLyaLizm, FaşistLik diye tutturuyorsunuz. Sorsam anLamını ve açıLımını biLmezsiniz.

Edminimiz uyarmış bize söz düşmez ama devam ederseniz hiç iyi oLmaz. Konu dışında devam etmeyin !
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Mesajları okumaya yeni başladım, Mehmet Aurelio'ya çevrilmiş. Hatırlatırım, Fenerbahçe'li Lefter'in kökeni Rumdu. Ama Türkiye'de yaşadığı için milli takımı tercih etti ve Hakan Şükür'den sonra milli takımda en çok gol atan oyuncu. O zamanlar kimse Lefter oynamasın demiyordu, çünkü Türkiye doğumluydu. Şimdide Büyükada'da yaşıyor.
    Lefter istanbulda dogup,büyüdü.Fransizlar icin söyledigimiz onun icin de gecerli.Anlatmak istedigim sey baska,yazilarimi dikkatlice okursaniz anlarsiniz.

Mehmet Aurelio'yu istemiyebilirsin en doğal hakkınız; ama Mehmet'ten daha iyi bir ön libero şuan Türkiye'de yok. Hüseyin Çimşir ise ondan sonra geliyor; ama inanın bana Mehmet Aurelio'nun yerini dolduramaz.
    Türkiyede Mehmet Topal gibi bir ön libero var,bence o Aurelionun yerini doldurur.

Nesil
    2006

Baran buda tartışılır; ama Mehmet Aurelio'da ASY'de ki Yunanistan maçında bütün tribünler tarafından alkışlanmıştır. Ne kadar yüreğini ortaya koyduğu ortadadır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

tamam artık hayrettin abi noktayı koydu. bırakalım aurellioyu. laf lafı açıyor böyle tartışmaların olması güzel. ama konuyu çip etmeyelim. artık konudan devam edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

tabi futbol 11 asker bi tarafta 11 askerde diğer tarafta olmak üzere topla yapılan bi savaştır..

fransa milli takımında bulunan afrikalı futbolcuların orda olmalarının sebebi afrika ülkelerinin yıllarca fransa sömürgesinde yaşamasından kaynaklanıyor ve haliyle fransaya milli takımıda sömürgesinde bulundurduğu insanlardan oluşuyor.. bunda da garip görülecek çook fazla bi durum yok.. ama bizim konuştuğumuz insan Türkiyede futbol hayatına başlamadan önce bi kez bile adımını atmamış ailesi sevenleri hepsi ülkesinde Türkiyede eşinden çocuklarından başka bi tane yakını yok.. Türk pasaportu taşır ona bir şey diyemem ama milli takım da bu oyuncu yerine oynayabilecek oyuncular varken-belki onun düzeyinde değildir ama hakkıyla oynarlar- neden 5 yıl Türkiyede oynadın diye milli formayı emanet edelim.. mesele oyuncunun rengi ırkı yüzü gözü değil mesele milli takımın asimile olmaması..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Seric_Lee arkadaşımızın yazdığı mesaj son olsun. artık başlık üzerinden devam edelim. bundan sonraki konuyla alakasız mesajlar silinecektir.

Baris Özbek ve Mesut Özil´in yetenekleri ortadadir,Alman genc milli takiminda gercekten cok iyi oynuyorlar.Kendilerini daha da gelistirdikleri takdirde Alman Milli takimina secilirler,sonrasi onlara bagli,eger performanslarini devam ettirirlerse Alman Milli takiminda uzun yillar o formayi tasirlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İkisi arasında daha fazLa Mesut ağır basıyor. Gerek üst düzey takımLarda oynamış oLması gerekse sürekLi oynuyor oLmasından doLayı istikrarLı bir performans sergiLediği için ve Barış a nazaran daha uzun süredir göz önünde oLduğundan daha iyi yerLere geLecek gibi duruyor. Tabi Barış için herşey erken. Daha geLişmesini tamamLamamış durumda. Onun için bekLemek gerekiyor. MaLik Fathi içinde aynı oLayLar bi ara gündeme geLmişti. Hani nerde şimdi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Aydın View Post

Abi bu tarz eylem ve söylemler belirtiğim kelimenin karşılığıdır... Söylediğim kelimenin sevimsiz olduğunu iyi biliyorum ama gösterilen tavır bunu söyleticek cinsten...

Sanırım herkesin tavrı belli daha uzamasın konu...

Bu gibi durumlarda profesyonellik,sogukkanlilik ve istikrar önemlidir.Malik Fathi,Ugur Yildirim,Mustafa Dogan gibi futbolcular zaafiyet gösterdiler,ellerine gecen sansi iyi degerlendiremediler.Dileriz bu 2 futbolcu basarili olur,bu cizgilerini arttirarak devam ettirirler.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Fıratcım belirttiğin kelimenin karşılığı inan o değil. ben dersini gördüm o dediğin şeyin daha uzatmayalım dediğin gibi.

Default Özenti Futbolcu İstemiyorum

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi yahu Barisa ne gerek var,orta sahanin her yerinde oynayabilecek,genc cocuga ne gerek var ki ? Orayi yamayla dolduruz en brezilyasindan,oldu bitti.
    Merg Yorum
    Ben bir fanatik Galatasaraylı olarak barışın kesinlikle Türk milli takımına çağırılmasına karşıyım.Zaten çağrıldığıda yok sanki Löw onu Alman milli takımında oynatacak mı sağa bakıp sola top atmakla futbolcu olunmaz arkadaşlar Barış'a gelene kadar ne barışlar var bizde.Ama Schalke'de oynayan Mesut Özil'e lafım yok kesinliklede olamaz zaten o kazanılması gereken bir yetenek Nuri için ise söylenenler doğru adam feyenord'ta banko oynuyor hemde neredeyse bir defansif ortasaha gibi oynuyor daha geriye dönük biz o mevkide sonradan olma Mehmetlere yer vericeğimize gerçeklerine yer versek ne kaybedebiliriz.Soruyorum sizlere Avrupa şampiyonası finalinde herhangi bir takıma karşı sonradan olma Mehmet mi mu canla başla oynar,yoksa gerçek Mehmet mi İstiklal marşını teypden dinlemekle Türk olunmaz.
    Ama Aurelio'ya söyliyecek birşeyim yok nede olsa o bir profesyonel öyle değil mi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Her neyse bu tür olayları konuş konuş bir arpa boyu yol almıyoruz ve hiçbirşeyi değiştiremiyoruz.Sonuçta yine kararı bize ilk Avrupa kupasını getiren kişi vericek.Ne söylesek ne yazsak ne çizsek boş.Sonuçta bu işi Fatih Terim bizden daha iyi biliyor diye o mevkide bulunuyor.
    Last edited by Mergmehmet : 22.Mart.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bunlara Zafer Yelen, Mevlüt Erdinc, Aykut Demir, Erdem Alparslan ve Ceyhun Gülselam'da eklene bilirlerdi, ama Milli takimimiz erken davranarak bu oyunculari en azindan milli takimlarimiza kattilar.

Bunlardan Mevlüt ve Aykut gercekten cok yetenekliler.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri