ali lukunku, mohammed sarr (gercı ıyı bır elemandı bu) gs'nın transfer bombalarıwashington, ortega fb'nin bombaları
jun, veysel, tayfun bızım bombalar :d
ali lukunku, mohammed sarr (gercı ıyı bır elemandı bu) gs'nın transfer bombalarıwashington, ortega fb'nin bombaları
jun, veysel, tayfun bızım bombalar :d
Last edited by goosfraba : 23.Mart.2008 at 11:56 Reason: ??
Rebrov şampiyonluğu getirdi, + yabancı kuralı nedeniyle zorunluluktan gitti
Enke gittikten sonra Almanya'da yılın kalecisi oldu, tam komedi.
Preko ve Simao'yu unutmuşlar(Yalnız Simao Brezilya'da yılın oyuncusu olmuş bir oyuncu ama çok yaşlı geldi)
1 numarada Nartallo değil, Katar Ligi'nden Fenerbahçe'ye alınan Sergio olmalıydı..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gordon da böyle giderse fiyasko transferler kervanina katilacak bence.
Besiktas bu sene transfer ettigi yabanci defanslardan hayir görmedi.
Fener zamanında Sergio diye bir forvet almıştı sadece bir gol atmıştı oda karambol sanırım yarım sezon dayanamadan gitti. Ondan daha önce Novak diye bir sağ bek almıştık oda tek güzel bir orta yapamadan gitmişti. Galatasaray adını tam hatırlayamadım şimdi ama Uche tarzında bir Hollandalı defans almıştı o da akıllara zarar bi tipti.
Birde Beşiktaş'ın bir forveti vardı asla fiyasko bir transfer değildi baya bir katkıda sağlamıştı çok severdim kendisini Fani Madida'dı ismi çok beğenirdim![]()
Yalnız Galatasaray'a gelen bütün yabancılar gelecek vaad eden oyuncular oluyor ama sonları malum.
Sarr, Radu Niculescu (sonrada Beşiktaş'a geldi) Carrusca Tamas Bratu, sonra Jardel transferiyle Sprting'den gelen 3 eleman.![]()
Evet hatırladım şimdi . Jardel'e karşılık S.Lizbon'un Galatasaray'a verdiği :
1-) Robert Spehar
2-) Mbo.Mpenza
3-) Pavel Horvath
bu 3 oyuncu da nerdeyse hiç oynanamıştı .
kısaca türk işte demek lazım
neyzen tevfiğin bir sözü var;
türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
ibn. dersin kızarda
si.ersin aldırmaz
bizimkilerde o hesap
adamlar ninemizi boyayıp dedimize satıyorlar haberimiz yok
Fikirlerim burada