Maçın kırılma noktası,Bobo'nun atılmasıdır.Ve haklı bir kırmızı kart bana göre.O dakikaya kadar beraberliği bulduğumuz dakikadan sonra çok iyi oynamaya başladık ve gol geliyorum diyordu.Hatta Bobo rakibine vurmasa ve oyun durmasa o atak bile gol olabilirdi.Kısacası bu maçın başkahramanı Bobo'dur.Otursun ve düşünsün ben ne yaptım diye kendi kendine.Kendisine her sarılınılan forvet rakibine vurursa sahada futbolcu kalmaz...

İ.Belediye maça iyi başladı,ancak biz beraberlik golünü bulduktan sonra bizde cesaret onlarda da tedirginlik hakim olmaya başladı.Ve oyunun kontrolü bize geçti.Ve Bobo'nun atılmasıyla beraber tekrar yoklara oynamaya başladık.Zaten önliberoda yıllarca ofansif orta saha ve sağ açık oynamış bir futbolcu var.Bir de sarı görüp derbide cezalı duruma düşmeme korkusu eklenince S.Özkan hiç bir mücadeleye girmedi.Onun yardım beklediği adamda Delgado olunca defansın hatalar yapması kaçınılmaz oldu.Oyuna hiç katılmayan S.Özkan'ı geçen Zan ve Gordon'la karşı karşıya kaldılar.Ve üç hızlı oyuncu(Necati,İ.Akın,Adriano)savunmamızı zor durumlara soktu ve galibiyet geldi...

Tebrikler Necati,tebrikler İ.Akın,tebrikler İst.Belediye...

Dünden geriye kalan tek güzel görüntü şunlardı;