Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İBB, Beşiktaş'tan daha etkili bir oyun ortaya koydu. Jikuzu'yu (adını yanlış yazıyor olabilirim.) çok beğendim. Beşiktaş defansı ise yerlerdeydi diyebiliriz. Hele Necati'nin golünde iki göbek adamıda orada ama ne için orada olduklarını unuttular ve Necati bomboş kafayı vurdu. Sonuç istediğimiz gibi gerçekleşti ama yarın kazanmamız gerekiyor.

Kırmızı kart pozisyonuna gelince tartışmaya gerek görmüyorum. Bobo'nun kart gördükten sonra hakeme yaptığını haklı (!) buluyorum. Neticede başka maçlarda kart gördükten sonra hakemi tartaklayanları es geçerseniz bunu başka oyuncularda yapar. Umarım kartının haricinde bu hareketinden dolayı bir ceza gelmez çünkü haksızlık olur.

Şampiyonluk yarışına gelirsek Beşiktaş zorlu dönemeçleri geçiyor ancak kaybettiği pek birşey olmadığını düşünüyorum. Gerideler ama puan farkı çok az bir seviyede. Diğer takımlar için keskin virajların başlama dönemini göz önüne alırsak Beşiktaş, Fenerbahçe'ye yenilmezse sonuna kadar şansı var diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada ne büyük bir tesadüf(!)tür ki rüştü derbi öncesi sakat!...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

DisCo Jikuzu degi Tijkuzu, sezon basindan beri övüyom adami.. Adi Besiktas ve Galatasaray'lada geciyordu..

İBB, Beşiktaş'tan daha etkili bir oyun ortaya koydu.

10 kişi kalmayana kadar biz daha etkilidik ve gol geliyorum diyordu... Yediğimiz ilk gol tamamiyle dmc olmadığından kaynaklı... 2.goldede dicek bir şey yok 10 kişi o kadar...

Ama biz İ.B.B yi yenerdik bu formla dmc eksiği v 10 kişi kalınca iş değişti...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçın kırılma noktası,Bobo'nun atılmasıdır.Ve haklı bir kırmızı kart bana göre.O dakikaya kadar beraberliği bulduğumuz dakikadan sonra çok iyi oynamaya başladık ve gol geliyorum diyordu.Hatta Bobo rakibine vurmasa ve oyun durmasa o atak bile gol olabilirdi.Kısacası bu maçın başkahramanı Bobo'dur.Otursun ve düşünsün ben ne yaptım diye kendi kendine.Kendisine her sarılınılan forvet rakibine vurursa sahada futbolcu kalmaz...

İ.Belediye maça iyi başladı,ancak biz beraberlik golünü bulduktan sonra bizde cesaret onlarda da tedirginlik hakim olmaya başladı.Ve oyunun kontrolü bize geçti.Ve Bobo'nun atılmasıyla beraber tekrar yoklara oynamaya başladık.Zaten önliberoda yıllarca ofansif orta saha ve sağ açık oynamış bir futbolcu var.Bir de sarı görüp derbide cezalı duruma düşmeme korkusu eklenince S.Özkan hiç bir mücadeleye girmedi.Onun yardım beklediği adamda Delgado olunca defansın hatalar yapması kaçınılmaz oldu.Oyuna hiç katılmayan S.Özkan'ı geçen Zan ve Gordon'la karşı karşıya kaldılar.Ve üç hızlı oyuncu(Necati,İ.Akın,Adriano)savunmamızı zor durumlara soktu ve galibiyet geldi...

Tebrikler Necati,tebrikler İ.Akın,tebrikler İst.Belediye...

Dünden geriye kalan tek güzel görüntü şunlardı;

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EreN View Post
    valla gene ne büyük TESADÜFSE bende dün herkese rüştü bu gün sakatlanır gelecek haftada sahaya çıkamaz dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle İBB'yi tebrik ediyorum.Galibyetleriyle ülkenin yarısını sevindirler.Ne büyük bir hayır demi?

Maçtan önce defansif orta saha oyuncumuz Cisse sakat,onun yerine o mevkide oynatılan Toraman sakattı.Ertuğrul o mevkide Serdar Özkan'ı tercih etti.Belki Tello oraya kaydırılıp onun yerine Aydın,forvette Holosko-Nobre başlatabilirdi.Ama kararını o yönde kullandı.Saygı duyuyorum.Bugüne kadar nasıl duyduysam.Kendisinin bu hatalı kararı sonrası istifa etmesi gerektiğinide düşünmüyorum.Sezon sonunu 4.tamamlasakta takımın başında kalmalı..

Maça 1-0 yenik başladık.Sonrasında İBB tehlikeli pozisyonlar buldu.Sahaya çıktığımız kadroya göre böyle bir şey olması normal bir şey.Sonrasında Holosko'nun bulduğu golle maça ortak olduk.Bu golün gelmesi çok iyi oldu.Belki bu gol sayesinde maçı kazanabilirdik ama Bobo sorumsuzca hareket edip birazda rakibinin ustaca hareketleriyle kırmızıyı görünce zaten aşırı ofansif olan kadromuz 10 kişi kaldı ve ibre tamamen İBB'ye döndü.2.yarı fazla etkili olamadık.İBB'nin tehlikeli pozisyonları vardı.Nitekim son dakikalarda Necati ile golü buldular.Burada Gökhan Zan'ın pozisyon alma noksanlığı sayesinde bomboş kalan Necati golü atarak en azından 1 puan alma şansımızı hiç etti..Ve sonunda İBB maçı kazandı.Hak ettiler.Bir kez daha tebrik ediyorum..

Takımımızada sağlık olsun diyorum.Telafisi var sonuçta.Önümüzdeki 2 hafta kazanarak yine en iddialı duruma gelebiliriz.Kalan 8 maçıda kazanacak değildik ya.Dediğim gibi önümüzdeki 2 maç çok önemli.O maçların sonucuna göre 1.de olabiliriz 4.cüde.Allah yardımcımız olsun..

Ve değinmek istediğim bir konu daha var.101.yılımızda başımıza gelen o felaketten sonra 4 yıl boyunca belimizi doğrultamadık.Tabii bunda hemen sonra gelen Yıldırım Demirören'in büyük katkısı var.Bu 4 yıl boyunca yaşadıklarımızdan sonra adeta bir kenara itildik.Orada burada futbol konuşulurken hep biz en sona atıldık.Arkadaşlar arasında konuşurken olum sen hala konuşuyormusun diye susturulduk.Bu sezon 4 sene sonra lider olunca bir şeyler gösterdiğimizi sanmıştım ama hala bizi adam yerine koyan insan sayısının çok az olduğunu gördüm.Bu beni üzüyor gerçekten.İNsanlar bizim lider olmamızdan o kadar nefret ediyorlarki Sivas,Fenerbahçe ya da Galatasaray lider olsa bu kadar üzülmezler.Ama biz onlara inat şampiyon olacaz bu sene.Buna yürekten inanıyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Kastetmek istediğin nedir Eren abi?

Rüştü olmayacak olması gerçekten çok kötü.Hakan'da iyi kaleci ama yaptığı hatalar pahalıya patlıyor bize..İnşallah Rüştü yetişir..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Mart.2008 at 11:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@genç kartal;
    olaya biraz dramatik yaklaşmışsın kim neden bjk yi adam yerine koymuyor olsun ki bu lig ne bjk siz ne fb siz nede gs siz çekilmez bu üç takım değilmi bizim en mutsuz günümüzde bir galibiyetle yüzümüz güldüren yani anlayacağın bu ligin en iyi 3 takımından biride beşiktaş ve ayrıca bu ülkedeki en iyi taraftar grubuda bu takıma ait bunu benim gibi bir fenerli bile söyleyebiliyosa bunla gurur duymalısınz
    galiba sen bu mağlubiyetin acısıyla böyle konuştun gelecek hafta bizi yenerseniz bu dediklerin unutursun zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır bu görüş bende bu haftaki sonuç sonrası oluşmadı.Bu genel bir durum.Spor kanallarında lider olmamıza rağmen 3.sırada biz konuşuluruz.Gs'yi yeneriz millet Gs'nin maçı kaybettiğini söyler.Liderliğimiz sonrasında haftaya düşerler geri denilir.12 maçta 11 galibiyet alırız her maç öncesi çekirge bu sefer zıplayamayacak denir.

İşte liderlikten düştük.İşte çekirge en sonunda zıplayamadı.Bu seber balımız konuşmadı.Herkes mutlu.Ama bu mutluluk uzun sürmeyecek tekrar döneceğiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

http://www.tumspor.com/photo-gallery.php?pID=22736

Penaltı pozisyonu burada , dikkat ederseniz Bobo'nun ittiği adam Bobo'ya 1 - 1.5 dk yapışık duruyor..

Neyse önemli olan skor ,tebrikler İ.B.B güzel bir oyun oynadılar ama 11 e 11 olsaydı maç daha farklı olacağına inanıyorum skorun..

Nesil
    2006

İBB'yi kutlamak gerek, bu sezon İstanbul Takımları içinde sadece Kasımpaşa'ya bir kez yenildi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve G.Saray ise hiç kaybetmedi. Sadece G.Saray ile evinde oynayacağı bir maç kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yalnız Hakan Arıkan'a hiç güvenilmez kesinlikle. Canlı bir bomba gibi. Necati'nin golünde bence rahat bir şekilde çıkarabilirdi. Rüştü'nün olmaması çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Yalnız Hakan Arıkan'a hiç güvenilmez kesinlikle. Canlı bir bomba gibi. Necati'nin golünde bence rahat bir şekilde çıkarabilirdi. Rüştü'nün olmaması çok kötü.
    O poziyonu çıkarması çok zordu bence.Necati çok iyi yere gönderdi çünkü..Ama yinede dediğin gibi Hakan!ın yaptığı hatalar pahalıya mal olabiliyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rüştü bilerek sakatlanmış ya da Fb maçından korkup sakatlık bahanesi uyduruyormuş gibi konuşanlar var.Rüştü gibi Türk Futbol tarihinin en önemli kalecilerinden biri,sayısız derbi maça çıkmış bir kaleci neden böyle birşeye ihtiyaç duysun ki!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler İ.B.B..

Ben Rüştü'nün oynamasını isterdim...Ben Hakan'a Rüştü'den daha çok Güveniyorum Bir Fenerbahçe'li Olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Rüştü bilerek sakatlanmış ya da Fb maçından korkup sakatlık bahanesi uyduruyormuş gibi konuşanlar var.Rüştü gibi Türk Futbol tarihinin en önemli kalecilerinden biri,sayısız derbi maça çıkmış bir kaleci neden böyle birşeye ihtiyaç duysun ki!
    Fenerbahçe eski takımı ondan olabilir.Bunun herhangi bir derbiyle alakası yok.Ayrıca bundan önceki maçta da nedense sakatlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Necati'Nin attığı golü inceledim Gökhan Zan'ın büyük bir hatası var.Kalecinin pek bir hatası yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tello´da büyük düsüs var son haftalarda.Sahada varmi,yokmu belli olmuyor.Besiktas yönetiminin onunla görüsmesi gerekiyor,Tello eger iyi durumda olursa Bjkye sampiyonluk yolunda büyük katkilar yapabilecek birisi.

Bjk defansindan bahsetmiyorum bile,hep söylüyorum Bjk defansi 3 büyükler icinde en kötüsü.Bunu ister fanatikce algilayin,ister objektif bir yorum olarak.Gercekler ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bobo'da Büyük Düşüş!

Süper Lig´de 27. haftada İstanbul Belediye´ye 2-1 yenilerek liderliği 3 hafta sonra bırakan Beşiktaş´ta, dünkü maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Bobo´nun performansında büyük düşüş yaşanıyor.
    23.3.2008

Ligin ilk yarısında attığı gollerle sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da adından söz ettiren ve Fransız kulüplerinin gündemine gelen Bobo, ikinci yarıdaki formsuzluğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki gördüğü kırmızı kartla teknik heyeti de sıkıntıya soktu.

Sezonun ilk bölümünde ligde attığı 8 golle takımının şampiyonluk mücadelesinde tutunmasını sağlayan Brezilyalı oyuncu, ikinci yarıda yaşadığı sakatlıklar sonrası büyük düşüş yaşadı ve sadece 1 gol attı.

Beşiktaş’ın ikinci yarıdaki ilk 3 maçında ilk 11’de forma giyen, ancak gol atma başarısı gösteremeyen genç oyuncu, 21. haftada Kayserispor ile oynanan maç öncesi ısınma hareketleri sırasında sakatlandı ve bu mücadelede forma giyemedi.

Brezilyalı oyuncu, sakatlığı nedeniyle 4 maçta takımından ayrı kalan Bobo, sakatlığının geçmesinin ardından yavaş yavaş takıma girmeye başladı. 4 haftalık sakatlığı dışında 3 hafta gol atamayan siyah-beyazlı oyuncu, ikinci yarıdaki ilk ve tek golünü ise 25. haftada sonradan oyuna girdiği Gençlerbirliği karşısında attı. Bobo, 4 dakika görev aldığı Trabzonspor maçını ise boş geçti.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINDAKİ KIRMIZI KARTI DÖNÜM NOKTASI OLDU

Sakatlığının yanı sıra ilk yarıdaki skorer kimliğini ikinci yarıya taşıyamamanın sıkıntısını yaşayan Bobo, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla takımı adına sezonun en kritik hareketlerinden birine de imza attı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’na lider olarak gelen Beşiktaş, 6. dakikada 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 19. dakikada Holosko’nun golüyle 1-1 beraberliği sağlamasına rağmen, 42. dakikada Bobo’nun rakibine vurduğu gerekçesiyle gördüğü kırmızı kartla rakibi karşısında 1 kişi eksik kaldı. Kalan 48 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan siyah-beyazlı takım, Bobo’nun hareketi ile zorlu dakikalar yaşadığı karşılaşmayı 2-1 yitirdi. 6. dakikadan sonra iyi oynayan ve beraberlik golünü bulan Beşiktaş, Bobo’nun kırmızı kartı sonrası oyundaki üstünlüğü rakibine kaptırdı ve aldığı yenilgiyle liderlikten de oldu.

Bobo, böylece takımının yenilgisinde büyük rol oynarken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile yapılacak kritik maçlar öncesi şimdilik en az iki hafta takımını yalnız da bırakmış oldu.

SAĞLAM’IN TESELLİSİ NOBRE VE HOLOSKO

Bobo’nun hareketiyle maçı yitiren siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın tesellisi Nobre ve Holosko’nun formu olacak.

Ligin ilk yarısını tek golde kapatan, ancak ikinci yarıda coşarak 8 gol kaydeden Nobre’nin yanı sıra devre arasında Vestel Manisaspor’dan transfer edilen ve oynadığı karşılaşmalarda takımı adına 3 gole imza atan Holosko, Bobo’nun yokluğunda Beşiktaş’ın en büyük kozları olarak dikkat çekiyor.

Birlikte görev yaptıkları maçlarda uyumları ve attıkları gollerle başarılı bir grafik çizen bu ikili, Bobo’nun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yaşattığı sıkıntıyı gelecek hafta telafi etmeye çalışacaklar.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dün Bobo 1-1'den sonra o kırmızı kartı görmeseydi maçı çevirebilirdik.. Yazık oldu.

Artık haftaya oynanacak derbinin önemi kat kat arttı.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Dün Ekrem İBB adına inanılmaz kötü oynadı. Yedekte Sancak gibi bir adam varken Ekrem' e tahammül eden Sayın Avcı' ya şaşırırken İBB' yi kutluyorum. Abdullah Avcı geelecek 5 yıl içerisinde Türkiye' nin en iyi hocalarından biri olacak. 2. bir Terim geliyor diye düşünüyorum. Erman Kılıç 2. devre girerek BJK' nın dengesini bozdu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mactan once bır arkadasımız ınsallah mactan sonra hakem konusulmaz demıstı ama yıne olan oldu yıne sacma sapan bır kırmızı kart ve one gecmek uzereyken gol yememeye donen bır anlayıs.. artık ben bırsey demıyorum biz kotuyduk 10 kısı kaldıktan sonra lider bir takıma hiç yakısmayan sevıyedeydı oyuncuların mucadelesı savasma yoktu hırs yoktu.. tebrıkler beledıye demekten baska bır caremız yok bu sene uc buyuklerın belalısı oldular adeta..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada hakem pozisyonu nasıl görmüş bir bakın,yanağında falanda gözleri var heralde?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yardımcı hakem denilen birisi var dimi orda??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    mactan once bır arkadasımız ınsallah mactan sonra hakem konusulmaz demıstı ama yıne olan oldu yıne sacma sapan bır kırmızı kart ve one gecmek uzereyken gol yememeye donen bır anlayıs.. artık ben bırsey demıyorum biz kotuyduk 10 kısı kaldıktan sonra lider bir takıma hiç yakısmayan sevıyedeydı oyuncuların mucadelesı savasma yoktu hırs yoktu.. tebrıkler beledıye demekten baska bır caremız yok bu sene uc buyuklerın belalısı oldular adeta..
    Yahu nesi saçma kırmızı kartın bu kadarda mı taraflı olabiliyorsunuz?Kırmızıyı sindirmeniz için bobo Allah ne verdiyse dalması mı lazım..Adamı suratından yere yapıştırdı bu kırmızı değilse herkes yapsın bakalım maç içinde ne oluyo itişmeler olucak tabi ama bobonun bariz krmızı kart aşırı şiddet var diğerlerinden farklı..Boboya suç bulacağınıza konuştuğunuz işe bak..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yardımcı hakem denilen birisi var dimi orda??
    Bir daha izle bakalım,yardımcı hakemin pozisyona hiç bir müdahelesi var mı?Hakem sert bir şekilde ben gördüm havasıyla çıkarttı kırmızıyı?Ama görmediği açık...

Ama kırmızı kart doğru bana göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O pozisyonda yumruk atmadığı çok açık bu resimde.Yumruk attı denildide.O açıdan dedim.Ayrıca hakemin pozisyona bakmaması ve yardımcı hakeminde pozisyon hakkında herhangi bir uygulama talep etmemeside ilginç gerçekten.Ama bunları neyi değiştirir? Hiç bir şeyi.Önümüze bakmamız lazım.Ama bu hakemlerle gitmez bu iş.Birinin el atması lazım bu olaya..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arkadaşlar hakemler artık maç içinde elini kolunu bayrağını sallamsın diye vermedilermi o kulaklıkları?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kırmızı kart doğru kabul ediliyorsa daha itiraz niye onu anlamadım ?

Belediyespor iyi oynadı ve hakettiğini aldı. Tebrikler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Samsun maçının gizli karakterleri yine sahada gecen hafta defansın en iyi adamı Toroman tartışmalı bir kararla atıldı dün yine her maç kırmızı kart yiyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca pozisyonda o İ.B.B li oyuncu geldi kucakladı BoBo yu BoBo itti tekrar geldi kucakladı futbol topunu bomba diye karakola götürecek cinsten bir oyuncu yaptığıkları hiç konuşulmadı bile...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 23.Mart.2008 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri