Quote Originally Posted by kursatoguz View Post
forza crusher v1 uefa kupasını kaldırdım Kocaelispor'la varmı otesi
en yakın zamanda denicem crusher 2 ve 3u , emeqine saglık super otesi bi taktik. ligde dusuk takımları yenemiyorum demistim, tempoyu arttırmak cok ise yaradı
n0t: 8,02 de aldım kupayı ..
Tebrikler. Crusher v2 ve v3'ü de denediğinde sonuçları yazarsan sevinirim.

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
Taktik için teşekkürler ama ben hiç bir zaman başkasının taktiğiyle oynamam.Oynayan arkadaşlara saygı duyar yardımcı olmaya çalışırım.Oynarsam zevk almam.İnsanın kendi yaptığı taktikle oynaması kabul edersiniz ki daha zevklidir.Şunu da belirteyim ben düşük ligteki bir takımla mesela Yozgatspor'la bu kadar kısa sürede böyle başarılar alsam oyun beni sıkar ve oynamayı bırakırım.Benim için en önemli şey gerçekçiliktir.
Sana hak veriyorum. Yaklaşık 10 yıldır menejerlik oyunlarının müdavimi olduğumdan dolayı biraz tecrübem var. Hem bu tecrübemi de yeni arkadaşlarla paylaşarak hemde yapmış olduğum taktik sadece benim takımımda mı işe yarıyor onu ölçmek için paylaştım.

Quote Originally Posted by askoyunusu View Post
Taktği denedim ve Bolusporla çok az puan kayıpları ile süüper lige çıktım gerçekten güzel bir taktik
Sanada tebrikler.

Quote Originally Posted by Her026 View Post
Taktiği Manu da denedim.Wayne Rooney pek başarılı olamıyor.Sanırım Pivot forvet kullanılsa daha iyi olur.
Zıplama, Kafa, Topsuz alan, ve Güç özellikleri iyi olan bir forvetiniz varsa Target Man(Atak oyuncu) kullanarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Benim tercihim top sürmesi ve şutu iyi olan bir hızlı forvet. Seçim sizin.