Golde Hamidouvun yapacagi birsey yokki, Ümit Karan ne adam bee, yine Türkiye ligindeki en iyi Türk forvet oldugunu gösterdi
Galatasaray
Denizlispor
Berabere
Golde Hamidouvun yapacagi birsey yokki, Ümit Karan ne adam bee, yine Türkiye ligindeki en iyi Türk forvet oldugunu gösterdi
Golde Hamidou'nun yapacağı birşey yok :s Sanki Ümit kalecinin uzanamayacağı köşeye vurmuş gibi söylemeyin. Yumruklamak yerine yada daha kuvvetli aşırmak yerine topa dokundu ama direğe takıldı.
Hakan'ım artık bıraksa şu futbolu ya. Yazık ediyor kendine..
Galatasaray yeni başkanına 3 puanı hediye etti. Haftaya lider giren Beşiktaş ise 4.sıraya indi.
Nasıl Hamidou'nun yapacağı birşey yok.Elinden kaydı top resmen.Ümit Karan topa vuramadı o durumda.Devamında gol oldu.
Öncelikle Adnan Polat'ın gol olunca şok olmasıyla başlamak istiyorum. İzledim izledim doyamadım vallahi.
Şimdi maça gelelim.
Maç öncesi Güvenç Kurtar galibiyet için geldik. Şuan Sevilla ile oynasakta yine galibiyet için çıkacağız dedi. Maç boyunca kapandıkça kapandı. Sonra da iyi oynayan taraf bizdik diyor. Galibiyete oynama kapanarak olmaz. Neyse.
Galatasaray çok ahım şahım bir top oynamadı. Vasatın biraz üstündeydi. Tabi bir kısmada değineceğim. Galatasaray'ın 20 şutu var. 12'si kaleyi bulmuş. Gereğinden fazla pozisyona girdik. Pozisyon yoktu felan demek yanlış bir değerlendirme olur. Bir atağa pozisyon denmesi için illa karşı karşıya kalıpta kalecinin kurtarması gerekmez. Pozisyon vardı ama son vuruşlar beceriksiz olunca herkeste böyle bir izlenim uyandı. 2. yarı tek kaleye döndü. Son anlara doğru Ümit Karan'ın karşı karşıya kalacağı pozisyon ofsayt olmamasına rağmen kesilince ilahi adalet devreye girdi ve kalecinin hatasından bir golü attık.
Çok şükür önemli bir 3 puan aldık.
Sonlara doğru çok üzüntülü ve sinirliydim ama 1 dakikada dünyam şenlendi diyebiliriz. Buda futbolun güzelliği olsa gerek.
Ya herkes şişirme atak diyor ama teknik direktörsüz oynamak kolay değil bunuda not olarak düşelim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Olur mu canım. Maçı izleyenler gördüler. Denizlispor'un yardımcı antrenörüydü galiba. Kale arkasına gidip Hamido'ya birşeyler söyledi. . O arada kaleciye hata süsü vererek Galatasaray'a bir gol attır demiştir. Ama diğer takımların şampiyon olması engellenemez.
Her zaman bir bahane bulunur değil mi?![]()
Top elinden kaymadi, iyice bakin bi...
topu yumraklamaya calisti, ama top düsündügü yere gelmedi, normal bir posizyon alma hatasi..
Çok komik bir gol.Gs golü atınca üzülmedim vallla kahkahalar attım![]()
"Işıklar gözümü aldı"
Souleymanou yediği hatalı golü LİG TV'ye anlattı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Souleymanou ışıkların gözünü aldığını ve bir anda konsantrasyonunu kaybettiğini söyledi.
"Futbolda hatalar oluyor. Üzülüyoruz. 1 puan alabilirdik. Şansımız yoktu. Yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yapan Souleymanou o anı şöyle anlattı: "Işıklar gözümü aldı. Topu tutmaya çalışırken direğe çarptı. Top elimden kaydı. O top da Servet'in önüne düştü ve gol oldu"
Çok büyük bir hata yaptığının farkında olduğunu belirten tecrübeli kaleci "Futbolda hep böyle hatalar oldu. Golü yedim. Geldi, geçti... Lig daha bitmedi. Önümüzdeki maçlara bakacağız" açıklamasını yaptı.
(Ligtv.com.tr)
Yahu bu Denizli'nin G.Saray'dan çıkarı nedir anlamadım
Bir kaç sene önce F.Bahçe'yi yenerek G.Saray'ı şampiyon yapmışlardı şimdi de son dakikada hatalı bir golle yenildiler G.Saray'a bu senede G.Saray şampiyon olursa artık Denizlispor'a bir kaç oyuncu bedava gönderirler
Her neyse işin şakası bir yana tebrikler G.Saray'a...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son dakikalara girince bütün Galatasaraylilar telasliydi,sinirliydi ama yine de icimizde bir ümit vardi.Yani Servet bile 35 dakika forvette oynadiRakip 3 pas yapamadi,yani golü atacaktik,gec gelmesi bizi telaslandirdi ama yine de son dakikada gelen golün keyfi de baska oluyor yahu
Zevkten 4 köse oluyor insan
Servet herzamanki gibi yüregiyle oynadi,zaten Türkiyenin en formda defansi,en iyi Türk defansi oldugu futbolu bilenler tarafindan belirtiliyor.Bakti adam Denizli kaleden cikamiyor takimima katki yapayim diye forvete yardimda bulundu.Ben olsam ben de öyle yapardim,yani Denizli ceza sahasi disina cikamadi,istisna pozisyonlar disinda.
Servet´in golünde Mehmet Demirkol güzel bir yorumda bulundu:O topu Türkiyede kimse takip etmez,ne bizim forvetlerimiz ne denizli defansi,kimse takip etmezdi ama Servet yüreginin sesini dinledi ve topu takip etti,atti golünü
Hakeme deginmek istemiyorum,bizim hakkimizi yemesine ragmen maci kazanmamizi engelleyemedi !
Macta en cok Serveti,Mehmet Topali,Ardayi,Emreyi,Aykutu,Ümiti begendim.Okan ve Volkan vasatti bana göre,öbür isimler döküldü tel tel.
Neticede 3 puan aldik,liderle puanimiz esitlendi,fikstür avantajimiz var.Sampiyonluk sarkilari söylemeye yavastan baslayalim. (:
Daha erken Baran bence şarkıları söylemek içinHatırlarsan Daum'a şampiyonluk pastası kesmişlerdi? Ne oldu o sezon? Galatasaray şampiyon oldu
Herşey için erken daha.
(/s)
Yahu sampiyonluk sarkilari derken bir gelenektir bu,tribünler son haftalara dogru sampiyonluk tezahüratlarina falan baslar,anla iste.Bizim fikstür avantajimiz var,bence sampiyon olacagiz,ama emin konusmamak lazim tabi ki.
![]()
Fener'le oynucaksınız ne avantajı varEn büyük Dezavantajınız ayrıca,bizLe [LiderLe] oynamıcak oLsanız hadi bi nebze avantaj var diyeLim..
Siz yavaştan söLemeye başLayın,yavaş yavaş söyLemeye devam edin![]()
Fenerle kendi sahamizda oynayacagizSizle oynamamiz pek bisey farketmez,bizim futbolcur istedikten sonra yenemeyecegimiz takim yok Türkiyede.
Teknik direktör olmadan,en iyi oyuncularimiz olmadan lider ile ayni puandayiz.Bu diger takimlarin baslarina gelseydi adim gibi eminim lige coktan havlu atmislardi.Bu da bizim kalitemizi gösteriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by El Comandante : 24.Mart.2008 at 05:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MUTLU SON!
Ahmet Akcan, Kalli'nin yokluğundaki üç maçlık seriyi galibiyetle tamamladı.
24.3.2008
İkinci dönemi...
Galatasaray'da bu sezon teknik direktör Kalli’nin sık sık rahatsızlanması sebebiyle hocalık görevini üstlenmek zorunda kalan yardımcı antrenör Ahmet Akcan, ikinci dönemini galibiyetle noktaladı. Ligin başında Feldkamp’ın yokluğunda çıktığı A.Wien ve Oftaş karşılaşmalarından 0-0’lık beraberliklerle ayrılan Akcan, bu kez Galatasaray’ın 3 maçında sorumluluk aldı. Akcanlı Cim Bom, Ankaraspor’u 1-0 yenerken, Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ne mağlup oldu.
‘Haklı galibiyet’
Teknik adamlığı yarından itibaren tekrar Kalli’ye devredecek olan Ahmet Akcan, Denizlispor galibiyetine en çok sevinen isimlerin başında geliyordu. Maçın ardından oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Akcan şunları söyledi: Görevde bulunduğum süre içinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok kritik bir galibiyet aldık. Ancak şu var ki, oyunun büyük bölümünde 3 puanı daha çok isteyen taraf bizdik. Sadece gol biraz gecikti.
Güvenç hocanın
yüzü gülmüyor
Güvenç Kurtar’ın Galatasaray’a karşı bir türlü şansı tutmuyor... Görev aldığı çeşitli takımlarda 16 kez Sarı-Kırmızılı ekibe karşı zafer planları yapan tecrübeli hoca, dünkü maçla birlikte 13 mağlubiyet, 3 de beraberlik elde etti. Kurtar maçtan önce, Ayhan kulübede oturduğu için sevindiğini söylemişti. Galatasaray’ın galibiyetinin, Ayhan oyuna girdikten sonra gelmesi, Kurtar’ın endişesinin ne denli haklı olduğunun bir kanıtı gibiydi.
KAYNAK:FANATİK
Ve Kalli Dönüyor!
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın bugün İstanbul'a ayak basacağı belirtildi.
24.3.2008
Kayserispor müsabakasının ardından yeni doğan torununu görmek için gittiği Almanya’da rahatsızlanan ve takımını yalnız bırakan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’ın bugün İstanbul’a ayak basacağı belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının öğle saatlerinde Türkiye’ye indikten sonra Ahmet Akcan ile görüşerek takımının son durumu hakkında bilgi edineceği vurgulandı. Feldkamp’ın durumunun iyi olduğu ve antrenmanlara da çıkacağı kaydedildi
KAYNAK:FANATİK
Denizli 1-0 öne geçtiğinde ne güzel de sevinmiştim.Ama son dakikadaki ''şans'' golü Fenerlilerin ve Beşiktaş'lıların hayallerini yıktı.Bizim son dakikada attığımız anormal olmayan gollere bal diyenler benim bu gole şans dememe kızmıyorlardır umarım![]()
Feldkamp'ın yokluğunda Hakan Şükür durumu iyi idare etti Okan Ümit derken kazaya uğramadılar ...
bir yerde patlar GS nin lastiği her zaman hamido olmaz kalede...
Yapma Fıratcan abi başımızda her zaman Ahmet Akcan da olmayacak ama.
Bir de buraya takıldım.İstedikten sonra herkesi yeneriz tripleri.O zaman Bjk da Fb de istedikten sonra herkesi yener.Bir de şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajınız yok bence.Fikstür konusuna gelince Beşiktaş'ın fikstürü de rahat.Benzler fikstürler diyebilirim.Sivas Deplasmanları,içerdeki Fb maçları falanTaraftarın şampiyonluk havasına girmesi olayı son haftalar yaklaştıkça 3 büyük kulüp taraftarının hepsinde var merak etme.Hepsi takımına güveniyor.Beşiktaş ve Fb taraftar forumlarına falan da göz atarsan onların Gs taraftarından inanç olarak bi farkı yok
Ya da Beşiktaş taraftarının her maçtan sonra ''.....Şampiyon Beşiktaş'' diye bağırması da örnek verilebilir.
Denizli maçında da oynana ahım şahım bir futbol yoktu.Çok net diyebileceğimiz kaç pozisyon sayarsınız.Hakan-Ümit ikilsii durgun.Emre-Servet-Mehmet Topal çabalıyor o kadar.Yani kendinizi kaf dağında görmeyin.Bence Gs bu büyük(!) fikstür avantajına rağmen ligi 3 .biterecek...
Yunuscum direk sana demiyorum ama senin lafından yola çıkarak bir konuya değineceğim.
Kalli takım başında olur yerden yere vurulur. Takım başında olmaz Ahmet Akcan'la maça çıkarız. Zorlandık ama Ahmet Akcan olmicak her zaman denir. Yani Kalli gelicek herşey düzelicek anlamına gelen lafları duyuyoruz.
Şimdi bu Kalli iyi mi değil mi? ben bir türlü karar veremedim.
Şampiyonluk iddiasına gelince bütün takımlar vasat futbol oynuyor. O açıdan futboluna bakıpta bu bu bir adım öndedir denemez. Fikstüre gelince her takımın fikstürü aynı zorlukta diye düşünüyorum. Birbirleriyle oynadıkları gibi ligde kalma mücadelesi verecek takımlarla da maçlar oynanacaklar. Tek bir açıdan değerlendirebiliriz. Olurda Bjk-Fb derbisini Fenerbahçe kazanırda aynı haftayı Galatasaray'da 3 puanla kapatırsa Beşiktaş açısından şampiyonluk zora girebilir diyebiliriz.
Hamidou resmen hayallerimizi yıktı..
Birde golün son dakikada olması ve şans eseri meydana gelmesi çok manidar gerçekten.Biz atınca ballı oluyorduk nedense..
Bunada şey deniliyor.Biz hak ettik zaten.Şuursuzca saldırmayla afedersiniz ama maç falan hak edilmez.Kaç tane adam gibi organize atak var..Gs bu maçı şansıyla kazanmıştır demek istemesemde bize şansla kazandınız deniliyorsa bu maçı Gs şansıyla kazanmıştır..Hamidou orada o hatayı yapmasa o maç 1*1 biterdi.
Ayrıca Servet'in uzun süre forvet oynamasını değerlendirmeyi düşünmeyip kapanan Denizli takımınada teşekkürler.İnsan hiç mi Gs'nin açıklarından yararlanmayı düşünmez.Bu mantaliteyle hiç bir yere varamaz böyle kulüpler..
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Çok önemli bir galibiyet elde ettiler.Umarım bu etkisiz oyunlarını ileriki haftalarada taşırlar..
So what?
Saike
şans golu ne kadarda zorunuza gitti aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz