Quote Originally Posted by gerrrard View Post
Şimdiden hakemler senle oynuyor Seko. -15 puan yetmedi bide bunlarla uğraşıyorlar. Bu arada sana bende Billy Sharp'ı öneririm. 21 maçta 20 gol attı bende 1 sezonda.
Evet hakemler başarılı olmamızı istemiyor ama bizim için farketmez.

Önerin için teşekkürler.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Serkan bende Swansea iLe oynuyorum ve rahat ŞampiyonLuğa koşuyorum. Senin artın var para ve iyi oyuncuLarın var. Rahat Şampiyon oLursun diyeceğim ama -15 puan biraz seni sıkıntıya sokacağından ŞampiyonLuk zor. PLay off Lardan üst Lige adını yazdırırsın. Oyuncuya ihtiyacın oLursa tavsiyeLerim oLur. Hatta iki isim vereyim sana hatta

Tomas MicoLa
Joe Garner
Frantisek RajtoraL

Bu adamLara bakmanı öneririm
Tavsiyeler için teşekkürler abi. Şampiyonluk zor gözüküyor, Natthingham yenilgisiz devam ediyor.

Quote Originally Posted by purefaith View Post
benim tavsiyem kesinlikle IPSWICH den HAYNES'i alman 1 M'a felan geliyor üstelik lige göre mükemmel bir performans sergiliyor. bende 30 maçta 23 gol attı. kesilikle tavsiye ederim.
Tavsiye için teşekkürler.

Quote Originally Posted by sibur View Post
Bende Premier Ligteki takımlardan oyuncu kiralamanı öneririm benim çok işime yaradı(Joe Hart,Herold Goulon,Michael Mifsud,Dorian Dervitte,Pat Kanyuka gibi...)
Şimdilik Liverpool'da kiraladım ama duruma göre yeni oyuncular da kiralayabiliriz.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
josmer altidore serkan abi ben bi bak derim fazla gol sıkıntın yok gibi ama gucune guc katar..
Tavsiye için teşekkürler.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Yeni kariyerinde başarılar Serkan. Yalnız bir şey söliyeyim bu Leeds yönetimi çok sabırsız hemen kovuyorlar dikkat et.
Tamam abi, kovulmamak için elimden geleni yapacağım, başkan beni sever zaten kovmaz.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
Ama Hayrettin abi gerçek bu. Leeds yönetimi hemen kovar valla kimsede bişi diyemez
Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Darbe yiyenLer, başarısızLar nasıL ortaya çıkıyor şunLara bak Armut gibi döküLüyorLar
Evet abi, Leeds zedeler gözükmeye başladı.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Kariyer başarılarla dolu olupta başarısızlık az olunca hatırlanıyor işte ama senin gibi olsaydık hatırlamazdık tabi.

Bu arada Serkancım Christian Litztes yada Litstez gibi bişey olacak adı macar AMRC bir de Esmir Sabic DC birde Steve Marlet(Free) Bakmanı tavsiye ederim .
Tavsiyeler için teşekkürler abi.

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
amc olarak luis jimenezi kesin al fm2007dede süperdi 2008 dede süper ternanada oynuyor 600k ya alabilirsin kesin bak başarılar
Geçen kariyerimde bir takımımda vardı Jimenes, teşekkürler tavsiye için.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Abi başarılar dilerim çok güzel kariyer olacak
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
Kötü başlaman önemli değil.Bundan Sonra Neler yapacağın önemli Serkan Abi..

Hoynes'i öneririm sana...
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
İyi başlayamamış olsanda toparlanacağına inanıyorum Serkan abi.
Öneri için teşekkürler. Evet kötü başlasak da bu böyle devam edecek değil tabi ki...

Quote Originally Posted by EreN View Post
Eğer Stancu'yla anlaşamadıysan Haynes için bir öneride bulun, en azından kirala!
Stancu'ya Trabzonspor da talip oldu ve bizi tercih etmedi. Diğer önerin için teşekkürler.

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
''Başarılar Yolun Açık Olsun''
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
Nerde bu macLar
Aslında bugün fazlaca maç yaptım ama site zaman zaman gittiği için ekleyemedim. Ama şunu söyleyeyim, iyi yoldayız...

Quote Originally Posted by King_91 View Post
Başarılar..Kariyerin altında senin nicki görünce hemen daldım inşallah diğer kariyer gibi uzun olur.Bu sefer 1000 maç olsun bence hedef..Ayrıca geçen kariyerin filmi çıkmamıştı artık birşeyler yaparsın..
Teşekkürler. Geçen kariyerin telif hakları satışta. Eğer alan yapımcı olursa hemen çekeceğiz filmi. Ve filmde beni oynayacak kişiyi de bulduk. Yılmaz Vural.

1000 maç çok büyük bir hedef, şimdiden bunun sözünü veremem.

Transfer dönemi kapandığı için transfer yapamıyorum ama tüm önerilerinizi dikkate alacağım ve ara transfer döneminde aksayan bölgelere gerekli oyuncuları alacağız.